Yelp er nu kommet til Danmark og det er et socialt medie jeg har brugt i et par år, da jeg boede i USA.
Har du en restaurant, cafe, frisørsalon, eller anden fysisk butik, så bliver det måske den vigtigste video du har set i år.
Yelp bliver det største sociale medie i Danmark inden for rating af butikker og andre forretninger du kan besøge i gadebilledet.

Du kan følge mig på http://thorborg.yelp.com

De bedste hilsner

Martin

Ps. Se lige mit interview med racerkøreren Martin, du bliver klog! – Klik her 

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (10 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Sergej Malinovski 23. april 2012 at 04:41

  På tide der kom et ordentligt ratingsite til Danmark! MitKBH og AOK har ikke rigtigt fået fodfæste blandt danskere, så det bliver spændende at se hvor populært Yelp bliver.

 • Lars Bachmann 24. april 2012 at 02:51

  Yelp er jo stadig nyt for os “danskere”, men jeg er enig i at de danske byportaler nu får kamp til stregen.

  Har hørt de første brokke sig over at Yelp ikke fungere optimalt, har mange fejl, dårlige oversættelser, forkerte virksomheds data osv, men som det fungere i dag er det ikke nødvendigvis det bedste site der vinder kampen, men der i mod det site der har flest brugere, og her vinder Yelp nok i sidste ende.

  God dag alle sammen

 • Anja Lysholm 24. april 2012 at 11:30

  Har nu registreret mig og hentet appen, og jeg kan se at det da helt klart kommer til at erstatte Foursquare (som jeg nærmest kun har brugt for sjov) for mig. Yelp virker jo praktisk brugbart 🙂

 • Lilly 16. maj 2012 at 01:34

  Jeg er meget positiv oveofrr Thorborgs Haiti-initiativ pe5 Amino.Pengene fra fornyelser af Plus-medlemskaber ne6ste e5r bliver sikkert lagt i kassen pe5 normale vilke5r, men indtil da er det rent finansielt rent tilse6t.Foruden at der skal sendes nogle bf8ger afsted, ville en del af de 120 nye Plus-medlemmer formentlig have meldt sig ind alligevel. Dvs. der er en omkostning ved manglende medlemsindte6gter.Som Morten skriver, er fuld gennemsigtig vigtig i den slags tilfe6lde og i det her tilfe6lde var kundeindflydelsen se5 stor, at de tilmeldte Plus-brugere stemte om, hvilken organisation, der skulle have pengene.

 • Martin 22. november 2012 at 03:23

  Skal helt sikkert lige kigge nærmere på Yelp – har helt sikkert nogle kunder, som ikke lige er obs på det, men lægger alle deres krafter på Trustpilot – som Yelp unægteligt lyder meget lig.

 • Skriv en kommentar