Vine er Twitters nye satsning og du kan lave 6 sekunder videoer til folket.
Men kan det blive til noget og hvorfor skal du kigge på det nu?
Se med her:

Er du træt af moms? Få en billig bogholder nu på Agera (Startet af Amino og mig 🙂

 

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (6 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Henrik Blunck 25. januar 2013 at 05:44

  Ideen er smart. Der var noget lignende som crashede – 10second.tv. Jeg ærgrede mig lidt da jeg opdagede det forsvandt, for jeg havde for engangs skyld begrænset mig. Men altså glemt at have en backup af de spots jeg havde lavet.

  Jeg tror rent launchmæssigt de burde have tænkt over alle de Android og Windows phone brugere der ikke kan være med. Det skaber en barriere, for jeg indrømmer gerne, at der er mange iPhone-brugere, men det er ikke alle der er med på vognen.

  Du har tidligere selv nævnt tidsgrænsen på YouTube som et problem. Den blev udvidet fra vist ti til femten minutter, og selv dér kan alle opleve, at en film så skal skæres. Så vil nogle påstå, at det er ‘for lang tid’, men faktum er, at hvis videoen ER interessant, så ser folk den. Alle ved jo, at man i sit kontrolpanel kan se hvor langt folk gennemsnitligt ser ens film, og det er ikke altid kort er bedst.

  Dette også som stor opmuntring til at de 5 minutter du brugte på introduktion af emnet var gode, for jeg husker da Cybercom-æraen. Der var en del rigtig gode priser på spil dengang jeg også byttede en del… 🙂

  God weekend. 🙂

 • Christian Møller 25. januar 2013 at 08:32

  Du har jo ret thorborg. Invester dog et par minutter til at få dit brugnavn og opret din konto så du “fremtidssikret” og med stor sikkerhed på forkant med mange andre 🙂 nyder dine video meget forresten 😀

 • Kasper Toxvig 3. februar 2013 at 11:08

  Det er et sjovt social medie, og bliver spændende at se om almindelige mennesker begynder at bruge det. For pt. er det da godt nok mest kunst osv.

 • anders 19. februar 2013 at 04:16

  http://www.youtube.com/watch?v=7F0Zx7cKzRw

  en test af vine

 • Martin Hansen 19. februar 2013 at 15:02

  Fedt med disse opdateringer omkring online stuff, som jeg (som sædvanlig) først ville finde ud af når det var blevet populært 🙂

  Jeg må hellere lige få et brugnavn derinde, så vi er fremtidssikret, hvis det skulle blive “hot”.

  Venligst
  Martin

 • Skriv en kommentar