Vil du starte et nyt webprojekt og vil du gerne godt fra start, så er det vigtigt at du gør tingene i den rigtige rækkefølge…

Husk at jeg pt. skriver Amino’s Nyhedsbrev, som du kan få gratis hver uge – Klik her

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (45 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Kent Ellegaard 22. juli 2010 at 01:50

  Hej Martin

  Super fedt indlæg dette var lige noget vi kunne bruge.
  Har nemlig “lige” (1 april) startet en ny webshop i sverige, som handler med hårprodukter.

  Håber at det er ok at opfordre dine læser til at give et feedback på sitet. pt. sælger vi ikke til dk da frakten er for høj. Men vi er ved at kigge på muligheder.

  Men giv endelig et feedback på http://www.fixatilldig.se alle ris og ros er velkommen.

  Mvh
  Kent Ellegaard
  http://www.fixatilldig.se

 • Per Ahm 22. juli 2010 at 02:22

  Som altid spot on…
  Gode fif – har delt den med vores kunder på vores facebook profil “pahm” hvor vi leverer mange Hostede Shop løsninger, så det er dejlige fif til dem!

  Tak for et altid inspirerende show.

  Per Ahm

 • Brian O'Driscoll 22. juli 2010 at 03:02

  Super duper fifs – takker mange gange.
  Mvh
  Brian O’Driscoll

 • Elsebeth Fogh 22. juli 2010 at 03:40

  Hej Martin

  Hvor er det dejligt inspirerende at modtage dine videotips, som altid er praktisk anvendelige og lige til at gå til. Det er gået op for mig, at videomediet har stor effekt og er fremtidens platform. Jeg står lige nu midt i lanceringen af et nyt videokoncept Guide til Det Gode Liv, så dit indlæg var virkelig kærkomment. Jeg glæder mig vildt meget til at komme igang med lanceringen efter sommerferien, da jeg har optaget de første videoer og lige nu har en tekniker til at sætte konceptet op for mig på min hjemmeside. Endnu et af dine tips, at outsource det man ikke selv er ekspert i, så jeg kan bruge min tid på det jeg elsker og er virkelig god til, nemlig ledelsestådgivning og coaching, som jeg har beskæftiget mig med som selvstændig siden 1998 med stor succes, idet jeg har haft overskud i min konsulentvirksomhed 2 år i træk på over 2 mill.
  Og så er det så herligt, at mit markedsføringsbureau Andersen & Blæsbjerg har spurgt, om de må bruge min virksomhed som case i deres egen markedsføring, fordi de er overrasket over, hvor hurtigt jeg fik tilmeldinger til mit nyhedsbrev, den positive feedback jeg fået fra abonnenterne og at et gennemsnitsbesøg på min hjemmeside er over 4½ min og stort set ingen exits. Og det skyldes jo i bund og grund at du har inspireret mig til, hvor vigtigt det er at hjælpe og inspirere – så kommer tilliden, troværdigheden og kunderne helt af sig selv.

  Hvis du som modtager af Martins blog er interesseret i at skabe forbedringer i dit liv – og ikke mindst arbejdsliv, kan du følge med i de gratis videoer ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev på http://www.elsebethfogh.dk og få direkte besked i din mailboks, som en af de første. De varmeste sommerhilsener til jer alle og held og lykke med jeres virksomheder Elsebeth Fogh

 • Wilfred Gachau 22. juli 2010 at 04:11

  Hej Martin

  Tusinde tak endnu engang. Er ved at svede igennem her i sommerferiesæsonnen på de sidste seje træk på min hjemmeside, og dit gode råd falder som altid på et tørt sted. Sagte, sagte bliver jeg ved med at sige til mig selv, det skal nok gå…:-)

  Tak igen.
  Wilfred…:-)

 • Morten Vium 22. juli 2010 at 04:23

  Sådan Martin!

  Dine videoer er altid inspirerende, men det er jo ekstra bonus, når du lige præcis beskæftiger dig med min situation i øjeblikket.

  Forumaktivitet og mailtilmelding havde jeg styr på (takket være nogle af dine gamle talkshows), men soft launch er et nyt begreb for mig, som jeg helt sikkert vil benytte mig af. Det er sgu så ærgeligt at stå midt i en launch og ingenting virker…

  Tusind tak for et fedt show!

 • Louise 22. juli 2010 at 05:18

  oh happy day ;D

  dejlige tips fra dig endnu en gang Martin, det er sq sådan en rar måde at starte dagen på 🙂

  grazie,
  Louise

 • Henrik Blunck 22. juli 2010 at 11:51

  Godt og, som altid, spændende indspark.

  Tak for indlæggene. Altid rart at blive motiveret til at tænke out-of-the-box. 🙂

  Snarlig god weekend til alle. 🙂

 • Jens 23. juli 2010 at 12:36

  Fedt indlæg hvor man virkelig kan lære noget. At have tålmodighed kan være svært for mange (især inkl jeg selv) – tak for gode fif

 • Christian wiggers 23. juli 2010 at 13:15

  Enig – endnu en ganske god video og har man lysten til at sætte noget i gang er det lige sådanne indspark der skal til – Tak for det.

  Men jeg har dog lige en lille tilføjelse. Det her med at besøge div fora og reklamer for sin butik eller kommende butik skal man som alt muligt andet skal man lige bruge et øjeblik på at sætte sig ind i hvorlede dem der driver forumet ser på netop det med at reklamer på deres forum.

  På mobil-forum.dk som jeg driver ved vi godt at folk gerne vil vise og fortælle om deres butik, webside eller hvad det nu er. Det kan også være det blot er SEO juice man er efter, og det er helt fint – det forstår vi. Derfor har vi lavet et subfurum netop til den slags (vi kalder det “fri reklame”. Til gengæld gide hverken vores bruger eller vi, at se gamle tråde gravet fra af en ny bruger der blot gør det for at poste et link til sin side, eller endnu værre folk der direkte spamer vores forum med en masse end indlæg med et link.

  Jeg ved det er forskelligt hvordan man gør fra fora til fora, men vi syntes vi har været rimelig “lage” og give et fristed til disse reklamer, men det betyder også at vi slå sletter indlæg der postes andre steder og i grove tilfælde smider vi ulr adressen på en cencur liste så almindlige bruger heller ikke på et sener tidspunkt kan linke til den side.

  Med andre ord det er dumt at starte med at gøre sig upopulær i et forum, fordi man ikke lige gider læse deres regler, eller evt spørge sig for, hvis ikke man kan finde noget om hvordan man ser på reklame links i det pågældende forum.

  Bare et lille pip herfra 🙂

  Mvh CBW

 • Marie-Louise 24. juli 2010 at 15:52

  Hej Martin
  Super god video. Flot du kan dele sådanne tips med os selvom du er på vejen. 🙂
  Jeg sidder selv og er i fuld gang med at lave min shop med egne smykker og malerier, så det var lige hvad jeg havde brug for lige her og nu.
  Stort tak! 🙂

  Venligst
  Marie-Louise Munk
  http://www.marillou.com

 • Jesper 25. juli 2010 at 06:10

  Yes… kom lige på det rigtige tidspunkt!

  Vi er lige ved at launche en service hvor kreative virksomheder kan udveksle filer på en smartere måde end de gør i dag.

  Heldigvis har vi fulgt de fleste af dine råd mht. “soft launch”.

  Herudover har vi haft succes med Facebook annoncering hvor vi har selvfølgelig har “lokket” med en “Special-Facebook-Rabat” når vi launcher. Dette tiltag har faktisk givet over 1000 Facebook medlemmer/fans fra det meste af verden, som jeg løbende kan holde orienteret omkring udviklingen og som også er flinke til at melde tilbage med gode input.

  Så udover dine råd kan jeg varmt anbefale Facebook til at skabe lidt “hype” omkring en service/webshop/webportal som endnu ikke er åbnet. Selvfølglig koster Facebook annoncering lidt klejner… men jeg tror at de er godt givet ud… ihvertfald i vores tilfælde.

  🙂
  Jesper
  Filecamp.net

 • Lotte Jespersen 25. juli 2010 at 08:50

  Det var rigtig dejligt inspirerende. Er lige nu i fuld gang med at opbygge website til min regnskabsvirksomhed http://www.slip-for-regnskab.dk, da jeg er blevet fyret/frtistillet efter en konkurs – så NU er tiden inde til at starte fuldtids op som selvstændig. Tak for inspiration og mange gode fif og råd 🙂
  Lotte
  Slip-for-regnskab.dk

 • Jesper Bertselsen 26. juli 2010 at 02:02

  Hej Martin
  Dejlig mail at komme i gang på her efter sommerferien. Startede selv webshop med fairtrade kunstgalleri for 5 måneder siden og har været igennem masser af de klassiske begynderfejl.
  Thumbs up
  Jesper – http://www.postart.dk

 • Jette Fermi-Erichsen 26. juli 2010 at 02:20

  Hej Martin,

  ja, kan kun give dig stor stor ros for, at du er så engageret i dine Amino´er – det nyder vi hvis alle gavn af 🙂

  Som så mange andre herinde, så lytter jeg altid gerne til dine gode råd & vejledning og vil HELT KLART også bruge det nu hvor jeg netop skal til, at lave en webshop med accessories til hunde (www.2dogs.dk) 🙂

  endnu engang 1000 tak for dit engagement, gode råd & vejledning 🙂

  Amino-hilsen & wuf herfra 🙂

  Mvh.

  Jette

 • Marie-Louise 31. juli 2010 at 06:42

  @ Jesper Bertselsen – Har hørt meget om dig og postart gennem min gode ven Peter Friis… Held og lykke med dit projekt. 🙂

 • John 1. august 2010 at 13:05

  Vedr. involveringen i diverse debatter i diverse forums. Her skal man nok være opmærksom på, at brugere i disse forums kan være ret ”fjendske” overfor kommercielle brugere som blander sig i debatterne…..Det har jeg desværre oplevet i nogle af de forums der er relevans for vores business på trods af at vi rent faktisk kommer med brugbar og besparende information…

 • Christian wiggers 1. august 2010 at 13:24

  Som jeg oplever det kommer alt ting an på hvordan det gribes an. Nogle mener at har man noget til i sin webbutik der bare minder om det der bliver debateret er det helt i orden at smide et link eller endda flere links så det bliver til spam, ligegyldigt hvad regler eller holdning måtte være på det forum.
  Her er det direkte dumt at smide sit link.

  Punkt 1. Man får i regelen ret hurtigt slettet et sådan link, og så er der jo ikke noget vundet ved det.

  Punkt 2. Er det et fora hvor man ikke ser mildt på den slags risikere man simpelhen at nogle bruger tager det ilde og, og dermed kan man gøre mere skad end gavn ved at poste et “ulovligt” link.

  Så brug helle 2 minutter mere på at finde ud af hvordan man ser på “link building”, “seo juice”, reklame eller bare talentløst spam før i går igang.

  Et lille tip. Som forum ejer, er det også ret let at se om en bruger bare har skrevet et præfabrikeret indlæg og poster det på 5-10 eller endnu flere fora. Det klart at hvis man gør den slags i stedet for som Martin er inde på involvere sig med sin viden positivt i en debat før man begynder at reklamere er chancerne for problemer også større.

  Desuden er det faktisk også tilladt at lægge et link til sin butik i sin profil på de fleste fora. Det giver ikke SEO juice, da det kun er andre bruger, der kan se det. Men spiller man sine kort rigtig er det de fleste steder helt i orden at skrive ” et sådanne produkt som du efterspørger sælger jeg også i min butik, og du kan se adressen på i min profil”

  Mvh

  CBW

 • Lotte 1. august 2010 at 14:45

  Kære Martin

  Du må simpelt hen fremover lave dine optagelsen et sted, hvor der ikke er baggrundsstøj. Os der er hørehæmmede kan nemlig ikke høre dine guldkorn – og det vil vi jo så gerne….

  Kærlig hilsen
  Lotte

 • Nina 7. august 2010 at 10:19

  Hej Martin
  Det er fantastisk imponerende, at du kan tale så længe i én køre uden at sige noget, der er urelevant eller kedeligt. Jeg bliver altid ret inspireret, når jeg kommer forbi nogle af dine videoblogs. Også denne gang.
  Nina

 • Karsten 26. oktober 2010 at 06:44

  Hej Martin

  Mange tak for denne fantastiske video. Jeg synes, det er rigtig godt, at du deler din helt aktuelle viden med os, som er meget nye i denne branche.

  Hilsen Karsten
  http://www.nicetimes.dk

 • Skriv en kommentar