Skal jeg bruge 3 år på en maskine som kan “lave penge selv” eller skal jeg lave en forretning hvor omkostninger “følger” omsætning?
Tjaaaa, op til dig vil jeg sige 🙂

Keder du dig i den danske sommer, så få lidt inspiration her

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (17 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Henriette 23. juli 2010 at 16:14

  Hej Martin,
  er lige kommet hjem fra Grøn Koncert. Masser af levende mennesker, god musik og good vibs – stemningen i top! Al sammen noget som vi endnu ikke kan overføre til web. Så du har da ret, at stordrift og “copy-past” er en god forretning men den sjoveste…det ved jeg nu ikke. Penge er jo ikke alt. Der er mange mennesker, der har glæde af en “varm hånd” og et stort smil fra et levende menneske. Mens jeg stod der imellem alle de mennesker foran scenen, hvor Thomas Helmig vrikkede hofter til klassisk tøsepop, ja, så må jeg sige, at jeg ikke kan leve uden at give mig selv. Som konsulent, som ven eller som menneske. Det er det menneskelige møde, der gør noget ved os. Ikke blot at agere som maskiner. Derfor sender jeg dig også et varmt “godnat” på denne skønne sommeraften. P.S. god stemning på videoen og ikke mindst….en rolig hund!

 • Mark Jensen 23. juli 2010 at 16:40

  Kan se du har et godt billed af en røv, bag sofaen 😉

 • Karsten G! 24. juli 2010 at 01:48

  Super indspark. Jeg var faktisk igennem samme vridemaskine for et års tid siden. Dengang havde vi 80% af omsætningen på konsulenttimer – mange penge men også meget hårdt (stressende) arbejde og når et projekt var slut – ja så var pengestrømmen det naturligvis også. Jeg valgte dengang at gå helhjertet ind i vores webshops og droppede alt konsulentarbejde. Det har i den grad øget omsætningen og er det bedste jeg har gjort for mig og mit firma nogensinde. Der er jo i bund og grund ikke nogen forskel på at være selvstændig konsulent og så være ansat som konsulent.

  Er der andre der overvejer et skifte fra konsulent til “business” så læs eller hør bøger af f. eks. Robert Kiyosaki. Meget amerikansk, men for det meste på den gode måde 😉

 • Karsten G! 24. juli 2010 at 01:49

  Og ja hvad er det i grunden der er i baggrunden? Er det en røv eller en albue? Er der præmie til den første der gætter det? 🙂

 • Morten 24. juli 2010 at 06:23

  Jeg vil give dig helt ret i at det klart er en smart måde at drive forretning på. Jeg ville ikke have det godt med hvis jeg var tømremester og skulle låne penge til 10 varevogne , værktøj og en stor ejendom bare for at starte op uden at vide om man ville få succes.

  IndustriBasen.dk har kostet under 500.000 kroner at opbygge og har taget 4 år at arbejde op, nu skal konceptet ind i nye lande, i første omgang Sverige. Det kan gøres for under 15.000kr, og så er der en fuld funktionsdygtig portal i et nyt land. Det synes jeg er genialt, og omkostningerne ved det er minimale, man skal ikke betale til endnu et kontor da det hele kan styres fra Danmark. Ens ide er utrolig vigtig at den er skalerbar synes jeg.

  Jeg er stor fan af Jesper Buch som startede Just-eat.
  Her fortæller i linket nedenfor meget godt om hvordan jeg også selv mener et forretnings koncept skal være så man undgår:

  varelager, pakker der skal sendes hver dag, returvarer, grådige leverandøre, og sidst men ikke mindst, man kan tage på ferie i 14 dage og styre forretningen over nettet.

  http://jyskebank.tv/012357199751657/jesper_buch_hvis_jeg_skulle_starte_forfra_

  Tak for en god video og nyd sommeren
  Mvh
  Morten

 • Skriv en kommentar