1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (6 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Nicolai Lønne 16. januar 2010 at 21:16

  Jeg så dem engang – her i Danmark – med blomsterbuketter. Der var vand og alt muligt til buketten i maskinen, så den kunne passe sig selv.
  Snedigt tænkt, men de fik dem vist aldrig rigtigt ud i landet og tjene penge 🙂

 • Thorborg 16. januar 2010 at 21:34

  Ellers en god ide!

  Dbh Martin

 • Jette Frederiksen 20. januar 2010 at 06:20

  Hej Martin
  Jeg tror kun, at salg fra automater kan betale sig i USA, da det er et meget stort land.
  Jeg kan huske, at man kunne købe cigaretter fra automater for mange år siden her i Denmark. Men de er væk nu.
  Jeg tror, grunden til de blev pillet ned var, at det var for nemt at stjæle fra dem.

  Mvh. Jette

 • Kenneth Dambo 21. februar 2010 at 18:27

  @Jette Frederiksen: Tyveri fra automaterne må da skyldes ufyldestgørende sikkerhed og overvågning, hvilket der er meget af i eksempelvis lufthavne.

  @Thorborg: Jeg så også automaterne, da jeg var et smut i Miami i sidste uge. Best Buy (En stor elektronik kæde, for jer der ikke er bekendte med dem), har også nogle, hvor man kan købe forskellige elektronikartikler, der kunne være relevante på rejsen. Ekspemelvis adaptorer, hvis man du har glemt en og skal lade sin telefon i lufthavnen. Man kunne også købe iPods, og der tænkte jeg på om de mon havde loaded 100 sange ind, så man faktisk også har noget at lytte til, hvis man skulle være kommet afsted uden sin computer med sange på. Måske skulle spamfigther indgå et samarbejde med sprogkursus virksomheden, om at der også kan købes et års abonnement og installere uden internet adgang. Evt. med en Boingo hotspot adgangskode, der er gældende i 15 minutter.

  Generelt, så er trække-automaterne en god måde at ekspansere tilgængeligheden af sit produkt på, og jeg tror også det kan give god viral omtale samt PR, da jeg endnu ikke har set lignende maskiner med andre produkter end is, sodavand og slik i Danmark. Det må også formodes, at være væsentlig billigere, at købe, installere og vedligeholde en automat end eksempelvis en butik med ansatte og alt hvad der følger med. Automaten kan jo altid flyttes, hvis den ikke løber rundet på en bestemt lokalitet.

 • Skriv en kommentar