1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (24 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • SBPetersen 10. marts 2010 at 16:16

  Godt indslag Martin, og hvor har du ret i, at det også kan være positivt at tage sig tid til at køle ned.
  For ingen kan koncentrere sig fuldt ud none stop, og så ender man gerne med at sløse med en masse ting og slet ikke opdage sine overspringshandlinger. Nogle gange kan det bare godt være en udfordring at holde fokus.

 • solbriller 10. marts 2010 at 18:38

  Tror alle kender den der med, at hjernen lige skal koble 100% af fra det man er igang med… Især hvis det er meget koncentreret eller tingene ik lige spiller max…

  Men nogle dage er det faktisk svært at holde fokus, og det meste ender som overspringshandlinger…

 • Wilfred Gachau 11. marts 2010 at 08:35

  Tak Martin. Hjælper lidt med ikke at gå rundt lidt med dårlig samvittighed over at jeg nu igen skal holde en pause. Utroligt jeg kan rende rundt med den naive forestilling om at alle andre end mig kan knokler 10 timer i træk uden pause…:-)

 • Kim Kristensen - Finefashion.dk 11. marts 2010 at 10:45

  Hej Martin,

  Som ovennævnte er inde på, så laver jeg også selv disse såkaldte overspringshandlinger. Jeg har ofte været undrende over, om jeg ikke er diciplineret nok til at kunne sidde en hel dag, uden at falde i et hul hvor jeg lige kigger eb.dk, eller Facebook. Lister jeg de ting jeg skal nå på en dag, så når jeg dem også, trods jeg nogle gange lige skal klare hjernen med underholdning online.

  PS. Endnu et inspirerende indlæg til samlingen.

 • Casper 11. marts 2010 at 15:07

  Hej Martin.

  Super godt indlæg.

  Tror I egentlig, at man laver flere overspringshandlinger, når man sidder ved en computer, der er på nettet, hvor der er et hav af muligheder end hvis man havde en fysisk butik uden opkobling.
  – Eller tror I blot, at man laver en anden form for overspringshandlinger, hvis man ikke sad ved en computer?

 • Wilfred Gachau 11. marts 2010 at 16:30

  Jeg tror at man har lettere ved at lave overspringshandlinger foran computeren, især når man hele World Wide Web har lige ved hånden. Jeg har f.eks. mange interesser, og er ufattelig nysgerrig og elsker lige at hoppe over og hyg mig med et eller andet. Og selvom det måske har med min forretning at gøre, fører det mig alligevel væk fra den konkrete opgave jeg har gang i lige dér.

  Ved en fysisk butik har man måske den fordele at der måske ikke er så mange opgaver der lige kan udskydes et par timer, eller til om aftenen. Til gengæld kan jeg forestille mig at man kan komme til at kede sig megaihjel, hvis ikke lige der er nok med kunder i butikken. Men man kan vel også lige sidde ved computeren og surfe…:-)

 • fotoblogger.dk 17. marts 2010 at 06:42

  Denne video er muligvis den bedste 5 minutters overspringshandling jeg har foretaget nogensinde…. tak for sparket i bollerne! 🙂

 • Michael V Hansen 17. marts 2010 at 19:42

  Hah Thorborg.
  Den var sgu sjov, mener ikke vi har mailet, men jeg kan genkende mig i den der.
  Har lige afsluttet en bog, sidder nu og ser din blog, i stedet for at implementere.
  Grimt grimt grimt 🙂
  Som fotoblogger skriver ” tak for sparket i løgene”

 • Bastian Jørgensen 25. marts 2010 at 21:46

  Hey Martin.

  Det er sgu et godt indslag.

  Jeg kender udemærket til det problem.
  Nogle dage kan jeg sidde og bruge mere end 50 % af min tid på at surfe i stedet for at besvare e-mail fra kunder eller andre gøremål

  Det er stort set altid når man har en problemstilling, som man ikke lige gider at løse her og nu.

  Jeg tør ikke tænke på hvor meget tid jeg har spildt, og hvor mange penge jeg kunne have tjent. Nu er det SLUT!, der skal ihvertfald skæres meget ned på det område.

  Du har virkelig lige motiveret mig, for det du siger er jo rigtig nok.

  Utroligt hvad WWW kan gøre ved en, hehe 🙂

 • Skriv en kommentar