Er du kvinde og er du ikke det store lys, så har EU godt nyt på vej til dig….

De bedste hilsner

Martin

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (17 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Hauthorn IT 17. juli 2011 at 14:00

  Hahaha – Så fik bestyrelser verden over dén!

  Jeg vil slet ikke gå ind i køns-dikussionen, men jeg holder på at man skal vælge den rigtige person til det rigtige job – og ikke fordi EU dikterer det.

 • Sophie Løhr (kvindelig bestyrelseskandidat) 17. juli 2011 at 14:14

  Tak, Martin…

  Mangler alligevel lidt penge til mine iværksætter projekter 🙂

 • Gitte 17. juli 2011 at 14:28

  Man kan sku da ikke andet end at holde af dig Martin du er for grineren og opmuntrende lige hvad jeg trængte til i en ellers kedelig og hamsterhjuls agtig hverdag
  Tak

 • Tina Maria 17. juli 2011 at 15:08

  Godt tænkt … fint at være på forkant med fremtiden …. endelig en åbning for os snotdumme med eller uden trutmund … griner !

 • Lars 17. juli 2011 at 16:10

  Jeg er enig.. Det er virkelig, virkelig dumt hvis det bliver indført. Jeg har slet ikke ord for det.

  Jeg er dog fortrøstningsfuld. Jeg mener de kører samme koncept i Norge, hvor firmaerne absolut ikke klarer sig dårlige – men bedre. Jeg har dog ingen dokumentation for det…

 • Henrik Blunck 17. juli 2011 at 16:28

  Jeg er enig i pointen. Dog skal jeg lige gøre opmærksom på at bestyrelsesansvar kan være dyrt. Overses indlysende fejl kan det godt gå ud over ens formue.

  Men så afgjort en åbenbar chance for freelance tilværelse hvis der kommer ben nok… 🙂

 • Lise Halskov 17. juli 2011 at 16:51

  Dejligt at der er håb for os alle! Men ellers enig – surt at blive hyret for sit køn og ikke sin kunnen.

  Mange hilsener Lise

 • Emil 17. juli 2011 at 18:01

  Martin for dælen! Nu har jeg gået og brokket over denne vandvittige idé, lige siden Socialdemokraterne i sin tid fremsatte den.
  Det er slut fra nu af – nu får de et link i stedet.

 • Birgitte Berthelsen 18. juli 2011 at 02:18

  Ja, når der kommer lige så mange idiotiske kvinder i bestyrelserne som der er mænd – hvad er så problemet?

 • Birgitte Berthelsen 18. juli 2011 at 02:19

  Og det var altså lige så mange idiotiske kvinder som idiotiske mænd 🙂

 • Christine Boegh 18. juli 2011 at 03:49

  Inspirerende video Martin og en hård kritik af bestyrelsesarbejde… Men det er selvfølelig en god mulighed for os kvinder til, at hæve standarden (hvis det vitterlig er så pålægsagtigt og hovednikkende) og udvikle progressiv innovation så vi kan komme videre.

  One Love – C.

  PS Her er en gratis e-bog fra Startvækst ”Bestyrelseshåndbogen – om professionelle bestyrelser”: http://www.startvaekst.dk/bestyrelseshaandbogen

 • Mark MK 18. juli 2011 at 09:22

  Du turde ikke lave endnu en Holger, så du gik den ironiske vej idag.. I like 😉

 • Billig Smartphone 18. juli 2011 at 12:48

  Jeg er også vild med denne ironiske video – flere af dem, tak!

 • Hansen 18. juli 2011 at 13:16

  Love it Martin… So true !

  Keep it coming

 • Rasmus Brohl 18. juli 2011 at 14:44

  hahahahahahahahahaha! Vi skider os selv i skoene, og løber en marathon!!

 • Nina 18. juli 2011 at 17:10

  Ha ha ha ha ha.
  Jeg kan bare ikke finde ud af, om jeg både skal skrive, at jeg kvinde + bestyrelsesmedlem kandidat + snotdum på min personlige blog eller mit personlige site for at stå distancen i google og andre søgemaskiner? Det er måske et dumt spørgsmål, men jeg er lidt forvirret. Og jeg vil jo helst rate så højt som muligt, når søgningen går igang. PS: Har man større chancer, hvis man har en smørrebrødsforretning? Så får de jo lissom 2 i 1.

  Ha-ha.

 • Anna Calledda 19. juli 2011 at 17:07

  Som en af de få vil jeg mene at det er sundt med lidt tvang og .. jeg vil gerne vælges til noget fordi jeg er kvinde.
  Jeg ved jeg tænker anderledes fordi jeg er kvinde,… og måske vi havde haft færre miljøsvinerier, hvis der sad flere kvindelige bestyrelsesmedlemmer i alle brancher fra dengang det hele startede =)=)
  @ Nina: smør tykt på, det gavner altid !=)

 • Andrè Nielsen 20. juli 2011 at 17:59

  “.. er du med i De unge møde, eller har du været på Paradise..”

  Kunne ikke lade være med at forstille mig et bestyrelsesmøde, hvor Paradise Amalie har fået en post, fordi hun har de rette kva..det rette køn. Det kunne der nok komme nogle spændende møder ud af :o)

  Personligt synes jeg at dette forslag er lidt synd, for de kvinder der har de rette kompetencer til at sidde i den bestyrelse de nu sidder i. For det er nok ikke utænkeligt at de ikke længere vil blive taget lige så seriøst, når alle ved at der jo bare skal være et vist antal kvinder for at opfylde nogle fjollede krav. Og så er der ikke langt til at alle kvinder hurtigt bliver kørt ind i den kategori.

  Men nu plejer man jo at nævne andet end køn, når der tales ligestilling. Især socialdemokraterne ynder at slå på “Ligestilling mellem køn, racer og etniciteter”. Nu er kønnene på plads, så mangler der kun de to sidste, før vi får rigtig ligestilling i bestyrelserne. Hvorfor tager man ikke dette med det samme når man nu er i gang, i stedet for at skulle igennem det hele én gang til?

 • Anna Calledda 21. juli 2011 at 01:39

  @ André : hihi jeg burde have forudset en sådan kommentar=)=) nej desværre er jeg ikke til reality shows, ser faktisk heller ikke fjernsyn. Til gengæld har jeg brugt 5 år af mit liv på at samle 2,5 millioner til en skatepark og få den bygget, og jeg fik ikke en krone (måske, hvis den mand jeg samarbejde med havde været en rigtig mand, at jeg ville have fået penge ud af det ?=)
  Og her en kommentar til dig. Hvis de kvinder der sidder i bestyrelser nu ikke bliver taget alvorligt pga lovgivende kvoter, ja så er der noget galt med de personer, der ikke tager kvinderne alvorligt – og så skal de måske skiftes ud?=)
  Og ja lad os da også få nogle etniske kvoter ind nu vi er i gang, måske det ville booste vores økonomi, for lige nu går det rigtig skidt i DK og i Europa, og så vidt jeg kan se så er det hvide mænd der styrer løbet,
  CHANGE =)=)

 • Jakob 21. juli 2011 at 04:38

  Dagens griner…Så der også håb for Amalie :O)

 • Nina 21. juli 2011 at 04:49

  Nej, for Amalie skal til Hollywood ! Næmmerlig :-)) Det har hun selv sagt

 • Elsebeth Fogh 21. juli 2011 at 11:16

  Jeg har flere bestyrelsesposter og en succesfuld konsulentvirksomhed med overskud på over 2 mill flere år i træk og bestemt ikke noget imod positiv særbehandling af kvinder – det har mænd jo haft i århundreder 🙂 Så vidt jeg ved er der ca lige mange kvinder og mænd, så hvis dit regnestykke om at der ikke vil kunne kvalificerede kvinder nok hvis der indføres kvoter, kan der så findes kvalificerede mænd nok nu hvor der ikke er kvoter?

 • Andrè Nielsen 21. juli 2011 at 12:51

  @ Anna; Nu var min Amalie kommentar ikke møntet på dig, men den tanke jeg fik da jeg hørte den afsluttende kommentar i videoen.

  Med hensyn til at blive taget seriøst: Hvis der fremover skulle være kvinder der skulle kommer i den situation, at de bliver uenige med den øvrige bestyrelse, er det ikke svært at forestille sig at mændene (som sandsynligvis stadig vil være i overtal) bliver enige om, at “det skal de ikke tage sig af, for hun er her kun fordi der er en kvote der skal opfyldes”. Så parkerer man hurtigt den, og siger noget i retning af: “det er noteret, men vi vedtager at det bliver sådan”. Og så kan det selvfølgelig godt være at det kvindelige bestyrelsesmedlem har ret, men da der er enighed om at hun jo ikke lige er der fordi hun er den bedst egnede, skal der ikke nødvendigvis bruges så meget tid på at høre på hendes forslag og/eller indvendinger. Om det sker vil tiden vise, men det er ikke svært at forestille sig.

  Og bare for at jeg ikke skal blive skudt motiver i skoene, skal jeg måske skynde mig at slå fast, at jeg ikke er en eller anden forsmået mand, der er ved at miste en bestyrelsespost pga. denne lovgivning :o)

  Jeg har for længst erkendt, at jeg hverken har evnerne eller interessen for den type arbejde. Så det er ikke noget jeg stræber efter. Mine kompetencer og interesser ligger et helt andet sted, og det har jeg det helt fint med. Og kvinder skal bestemt have lov til at have en – i mine øjne – kedelig bestyrelsespost, hvis det er det de vil. Men det skulle helst være fordi de er kvalificerede til det.

  Jeg har derudover den holdning, at enhver er sin egen lykkes smed. Og hvis man ikke er dygtig nok til at få et job, så er det nok fordi at det er sådan det skal være. Jeg tror ikke på at virksomheder får det bedre pga. en kønskvote men fordi de har de bedst egnede folk på de forskellige poster. Og er grunden til at der er “for få” kvindelige bestyrelsesposter, at de bliver valgt fra, eller skyldes det at der ikke er så mange kvinder der søger den type arbejde?

  Og for god ordens skyld bør jeg måske også nævne, at jeg kender flere rigtigt dygtige kvinder, der bestrider flere bestyrelsesposter rundt omkring. Og det er mit indtryk at de gør et rigtigt godt stykke arbejde. Det er som regel også de første jeg rådfører mig med, når jeg har udfordringer der skal løses, eller nye ideer der skal “konsekvensberegnes”. Så det er ikke fordi jeg ikke tror på, at kvinder magter opgaven :o)

 • Anna Calledda 21. juli 2011 at 15:54

  @ André : jeg hører dig – og har været der hvor mændene ikke troede på mig fordi jeg var kvinde og akademisk uddannet, det kostede dem 300.000 DKK i tagreparationer,

  Vi ses måske lige pludselig uden vi ved det
  tak for en fed debat =)
  og tak til Thorborg for at starte den

 • Gitte 24. juli 2011 at 06:25

  Jeg vil have sex med din hjerne
  grinermedhjertet

 • Morten Henningsen 25. juli 2011 at 13:53

  Martin du er og bliver en champ.. fedt indlæg..

 • Henrik 4. august 2011 at 05:11

  Rent stand up show. Hold da helt op den sjoveste video jeg har set i flere måneder.
  Videoen med dine ironiske betragtninger denne gang fik mig til at fløjte afsted fra computeren og ud i bilen og ned og hente et par blomster til min kæreste. Hun skal være bestyrelsesmedlem nu. 🙂

 • Charlotte Lotus Sommer 30. juli 2012 at 10:14

  Haha..

  Du er simpelthen for sjov!

  Du kan altid få et smil frem på læben!

  Tak!

 • Skriv en kommentar