1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (28 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Henrik Blunck 11. april 2010 at 21:53

  Moralen er så ganske rigtig at det nærmest er sørgeligt at folk ikke bliver klogere. Du har så evigt ret i betragtningerne, og selvom det nok ikke er populært at sige det så er vi alle vores egen lykkes smed. Ikke at det på nogen måde kolliderer med også at kunne tænke på fælleskabet, men for mange er fælleskabet blevet en sovepude, og det er i hvert fald ikke særlig smart hvis man vil etablere en virksomhed…

  God tur hjemad. Vi er vist alle bare lidt spændte på dit indspark om iPad’en. 🙂

 • Jimi H 12. april 2010 at 02:52

  Ja du har jo ret, selvom videoen fra min vinkel af, ville blive bedre hvis den hed : ” Sådan skaber du en vinder” . Hvor du så brugte 2 minutter på at fortælle om folk der hænger fast i offermønstre, og så 6 minutter på gode råd til at komme ud af det. Anbefale nogle bøger eller andet der kunne hjælpe.

  Jeg vil hermed anbefale at studere Tony Robbins som taler om det samme, men som har en masse gode øvelser til at få vendt tankerne om.

  Men at få anderkendt problemet er første skridt, og der er der en del der ikke er kommet dertil endnu.

  Depression er en luksus, og optræder altid EFTER en hård periode og ikke imens, da har man travlt med at overleve.

  Jeg er ret sikker på at slaverne dengang ikke havde den luksus at være deprimerede, ellers kunne de ikke arbejde så hårdt som chefen krævede det, og så ville de dø.

  Nå det er sagt så er det en menneskeret at være deprimeret i sit liv, specielt hvis man nu engang IKKE er lykkelig, så er det sindets måde at sige at noget er galt. Man skal bare passe på ikke at hænge fast i det , men at finde en løsning

 • Jimi H 12. april 2010 at 03:06

  Og her er lidt til at starte med. Tony Robbins ved “TedTalks” hvor han fortæller om NETOP det jeg lige har snakket om foran 1000 af de mest succesrige forretningsfolk i USA

  http://www.youtube.com/watch?v=Cpc-t-Uwv1I

 • Bent Andersen 12. april 2010 at 09:18

  Du har fuldstændig ret. I velfærdssamfundets hellige navn, glemmer vi at der godt kan stilles krav til dem der modtager offentlige ydelser. Men det er nærmest blevet et fy-ord at sige sådan noget.
  Et gammelt socialdemokratisk ordsprog lyder ” gør din pligt og kræv din ret” og så nemt kan det siges. Selv en hjemløs alkoholiker kan gøre noget for samfundet. Det beviser de jo selv ved at stå på gader og stræder og sælge ” Hus forbi ” og de er da nogle af dem der har det hårdest.
  Min pointe er at de fleste kan bidrage med noget. Stort eller småt. Og så skal stat og kommuner ikke “kassetænke” så meget, for resultaterne vil komme på sigt.

  En af de ting det i den grad kan pisse mig af, er når folk modregner deres løn med understøttelsen, og så kommer frem til at ” så får jeg kun 20 kroner i timen får at gå på arbejde, det gider jeg sg* ikke” . Sådanne mennesker skulle have tage understøttelsen/kontanthjælp fra sig og så kunne vi se om ikke DET kunne motivere.

 • Thomas De Oliveira 12. april 2010 at 09:42

  Det er så rigtigt!

 • Skriv en kommentar