1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (37 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Jesper Weltz 6. april 2010 at 09:37

  En fejl er først en fejl anden gang den begås 🙂

 • Tommy Krabbe 6. april 2010 at 09:55

  Errare humanum est ignoscere divinum 🙂

 • Michael v hansen 6. april 2010 at 10:08

  Sjovt nok syntes jeg det var jævnt ucool at udtale sig om egne i sin video. Samtidigt syntes jeg dog at din personlige indfaldsvinkel gav din bøvs så meget mere coolness.
  Så en ambivalent holdning til det sagte herfra.
  Dog kræver det sin mand at give en god unskyldning – med mindre man er politiken men det er en anden snak.
  Hvor der handles der spildes.
  Keep em comming.

 • John 6. april 2010 at 10:23

  I’ve missed more than 9000 shots in my career. I’ve lost almost 300 games. 26 times, I’ve been trusted to take the game winning shot and missed. I’ve failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.

  Citat – Michael Jordan..

 • Claus D Jensen 6. april 2010 at 10:38

  Amen! 😀

 • Henrik 6. april 2010 at 10:49

  Hej Martin.

  Respekt for en god undskyldning.

  En hel anden ting…
  Da jeg er uddannet Film/Tv-fotograf kommer lige et nørdet spørgsmål 🙂
  Sidder lige og undrer mig over hvordan du optager dine videoer, syntes at havde hørt det er på din Iphone. Hvordan holder du den så stille?
  I denne video, følger Kameraet/telefonen alle dine kropsbevægelser, ser nærmest ud til du har den fastgjort ud fra kroppen.

  Mvh
  Henrik

 • Frank 6. april 2010 at 10:53

  Hej Martin

  Det er utroligt du ikke kan holde ferie uden et video-cast;-)
  Men tak for du ikke kan.

  Var det dumt at hænge et familie medlem ud på din video? Hmmm både og.
  En ting der er sikkert det er, at han højst sandsynligt aldrig gøre det igen. Det er jo godt for os andre, for så er vi jo fri for at betale for hans forbrydelser.

  Min holdning er, at det er i orden. For der er ingen der læser dette, der er klar over hvem det er du omtaler.

  Det er kun ham selv der ved det.

  MVH

  Frank

 • solbriller 6. april 2010 at 13:17

  Du har ferie, men alligevel kommer der en video ;D

  Alle der tør satse, laver fejl! Og den der tør indrømme sine egne fejl, får respekt fra alle andre…
  Ellers bare læs kommentarerne i her! ;D

 • Kristi Kivi Frimpong 6. april 2010 at 14:25

  Det kræver mod(enhed) at sige undskyld.

  Så længe man lever, laver man fejl.

  Flotte palmer! Nyd ferien!

  bedste hilsner,
  Kristi

 • Zune Holm 6. april 2010 at 15:51

  Kære Martin.
  Jeg forstår ikke hvorfor du undskylder offentligt. En privat undskyldning er en anden sag, og måske nødvendig for familiefreden. Men det scenarie du beskrev, med bevidst at smadre sin dyre Mac for at få en nyere version, kan da aldrig være iorden eller noget nogen kan være stolt af?
  Så derfor er din undskyldning i dette forum, et mysterium for mig.
  Men god ferie alligevel, og husk at rigtig ferie foregår offline:)
  Gode hilsner
  Zune Holm

 • Nana Maria 6. april 2010 at 16:51

  Hej Martin
  Rigtig flot med den undskyldning. Og det bliver et endnu federe podcast af at du kommer med den personlige vinkel og så man ikke bare går og tror du er hellig, og heller ikke tror, du selv tror, du er hellig:) Det gør det hele lidt mere troværdigt.

  Men selvom det er lidt mere bøvlet med det her video ift. at kunne suge det direkte ned fra iTunes, så synes jeg det er nogle rigtig gode indlæg, og jeg synes også det er fedt de kommer så tit så det er nogle relevante og spur of the moment emner. Men jeg synes også de 2 sidste “rigtige” talkshows med Joe & the Juice og Just eat fyrene var klart de bedste der har været. Så jeg ser helt sikkert frem til flere af den slags.

  Men nyd ferien og keep up the good work!

 • Christian 6. april 2010 at 17:40

  Hej Martin og alle andre 🙂

  Kan så godt lide at følge med i dit Talkshow Martin – jeg syntes det er fantastisk, den ærlighed kompineret med fandens i voldskhed – det er fedt 🙂

  Glæder mig allerede til en nyt afsnit, som mange gange før! 😉

  Med venlig hilsen
  Christian

 • Henrik Blunck 6. april 2010 at 18:42

  Jeg vil gerne rose dig for evnen til at komme med en undskyldning. Det er en prisværdig egenskab, og viser netop at du er menneske som os alle. Thumbs up for det.

  Jeg havde egentlig ikke bidt så meget mærke i det med at det var et unavngivent familiemedlem, men mere i princippet du omtalte. For jeg er stensikker på, at der findes Olsen’er, Jensen’er og Petersen’er som har lavet noget lignende, og det er netop vigtigt at få fjernet selve handlingen og intentionen bag.

  Knap så vigtigt hvem der tidligere måtte have begået sådanne fjollerier. 😉

  Jeg synes det er vigtigt at signalere moral og etik, og det er netop derfor jeg anbefaler dit Talkshow til alle. Til tider et par eder der bliver fyret af, men det er med til at gøre dine indspark levende at lytte til, så mon ikke det går altsammen? Keep up the good work. 🙂

 • solbriller 6. april 2010 at 19:34

  Vi laver alle fejl, men det er jo blot et udtryk for, at man forsøger at gøre noget i dagligdagen. Laver man ingen fejl, så laver man ingenting!

 • Kenneth Boysen 7. april 2010 at 02:13

  Håndtegn og respekt herfra!

 • Niels Henriksen 7. april 2010 at 03:31

  Respekt herfra…. kan især godt li at du beder om at man ikke sætter dig op på en pidestade 🙂 Vi har alle fejl (jeg kan bare ikke finde mine – det klarer konen for mig)

  Thumbs up herfra.

 • solbriller 7. april 2010 at 04:59

  Sjovt at du har ferie, men alligevel kommer der en video ;D
  Men stor respekt over din selverkendelse!

 • Heidi 7. april 2010 at 07:59

  Du mangler altså “Tip en ven” funktion, ville sende dig til min partner. Klarer der jo bare på anden vis, men det andet er så nemt og dejligt:-)

 • Christine 7. april 2010 at 08:29

  “In criticizing, the teacher is hoping to teach. That’s all.” – Bankei Yōtaku a Zen Buddhist master (1622-1693)

 • Martin Thorborg 8. april 2010 at 08:51

  Kære venner

  Jeg er på ferie, så et hurtigt svar.
  Jeg undskylder fordi jeg ikke offentligt skulle have kritiseret en i min familie, det skulle jeg have klaret privat. Personen blev såret og jeg sagde undskyld, men jeg undskylder på ingen måde min harme over det skete, som jeg tager afstand fra.
  Men når det er sagt, så er min pointe også at jeg selv har lavet meget lort og jeg bare ikke vil lyde som en morakker og helgen for det er jeg ikke!

  Mht. Tip en Ven, så er den hermed bestilt, tak 🙂

  Og tak for ros og gode råd!

  Dbh Martin

 • Elsebeth Fogh 8. april 2010 at 12:07

  Jeg bliver aldrig træt af at se og høre dine inputs. De virker vildt inspirerende på mig og jeg er imponeret af, at du reflekterer så meget over dine oplevelser og formår at formidle dine erfaringer til praktisk brugbare tips til så bred en flok der følger dig og din hverdag. Du er befriende ærlig og det er jeg sikker på vil give andre lyst eller mod til at springe ud af komfortzonen og sætte sig selv fri. Du er en sand rollemodel http://www.elsebethfogh.dk businesscoach

 • Bent Andersen 8. april 2010 at 13:13

  Ingen er for stor til at give en undskyldning, men nogle er for små.

  Respekt.

 • Jack 9. april 2010 at 08:03

  Pedestal…..hmmmm……

  Jeg har nu altid betragtet dig som en fræk slagterhund, der nu er blevet voksen, så jeg bliver ikke overrasket over at du har lavet ting, som du ikke er stolt over ;o)

  Har vi ikke alle det?

  Fint nok at sige undskyld, for det er sikkert på sin plads….men måske er vedkommende også en smule tyndhudet…

  Bare fortsæt stilen, for den holder 100%

 • Skriv en kommentar