Amino blev skabt i påsken 2005 og det kan være anledningen til du gir den gas.

Rigtig god påske.

De bedste hilsner

Martin

 

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (8 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Kenneth Boysen 27. marts 2013 at 10:09

  Hej Martin

  Tak for endnu en super video fra din side!.
  Spændende at have været med så mange år som bruger på amino.dk og kunne se den udvikling der har været og hvor mange iværksættere der henter ideer, netværk og viden på amino hver eneste dag.
  Jeg tror effekten af amino er langt større end du og jeg nogensinde ville kunne måle og forestille os. Ikke bare økonomisk, men også menneskeligt.

  I dag er det min tur til at starte et forum/community, efter et venligt spark bagi her i videoen. Tak for det!.
  Mest af alt fordi det handler om at lave det der motiverer og underholder en. Det glemmer man nogle gange når økonomien er strammer, men at tage nogle timer ud hver dag, det skal være muligt.

  Som min freelance udvikler fra Indien har skrevet på sin profil: The dream is not what you see in sleep, dream is which does not let you sleep. Citat: Dr. Kalum

  Kan jeg bare skabe 10 % af det du har skabt med amino, så vil jeg mene at jeg er verdens heldigest/dygtigste mand 🙂

  Mvh Boysen

 • Bent Andersen 31. marts 2013 at 09:12

  Hej Martin

  Jeg er en af dem der gerne siger dig mange tak for Amino. Jeg har fået udvidet mit netværk, fået nye venner og lavet forretning via Amino.
  Jeg har set rigtig mange af dine inspirerende videoer og henviser alle nystartede, som jeg møder i min virksomhed, til at tjekke Amino ud, for der er så megen hjælp at få, og det er ikke sjældent at der kommer en retur og siger: “det er dog utrolig så mange svar jeg fik, og det kostede mig ikke en krone”. Det er da fedt. 🙂

  Endnu en gang tak.

  mvh
  Bent

 • Skriv en kommentar