1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (18 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Torben Tronborg 4. marts 2010 at 00:30

  Hey Martin

  Det er simpelthen så sandt som det er sagt. Har man et stærkt netværk og leverer man altid bare lidt mere end der forventes af en selv, når andre har behov for hjælp, behøver man aldrig at være medlem af nogen fagforening 🙂

  / Torben Tronborg

 • Tommy Krabbe 4. marts 2010 at 01:20

  Det kører jo lige ud ad landevejen 🙂 Hehe, den var vist lidt for oplagt….

  Endnu engang er du ærlig, ligefrem og inspirerende.

  Tak.

 • solbriller 4. marts 2010 at 08:00

  Mere præcist kunne det vist ik siges…

 • Birgit - Min-Mave.dk 4. marts 2010 at 08:19

  Helt enig – for 4 år siden på det her tidspunkt anede jeg ikke at der var noget der hed iværksættere, netværk mm.

  Det lyder måske fuldstændig urealistisk, men jeg var så låst inde i min egen lille verden hvor jeg kæmpede med mange forskellige udfordringer, at jeg simpelthen nærmest levede i et fængsel og havde seriøse skyklapper på.

  Det var faktisk Martin der hjalp mig det første stykke ud af det liv, og åbnede mine øjne, så ja, samme besked som Henriette gav Martin, vil jeg også til enhver tid give ham.

  Efter jeg er begyndt at netværke, komme ud med mine tanker og synspunkter og hjælpe andre mennesker er en hel ny verden åbnet for mig – men det har også krævet at jeg holdt tungen lige i munden og kastet mig ud i det.

  Ved at hjælpe andre og se muligheder frem for begrænsninger kan du nå SÅ langt og tro mig, dørerne åbner sig når du har alleremest brug for det + du får lært nogle fantastiske personer at kende, så I kan motivere og inspirere hinanden fremover.

  Netværk er mere end guld værd – faktisk kan det slet ikke købes for penge

  De bedste hilsner

  Birgit

 • flemming 4. marts 2010 at 08:26

  Videoklippet er et godt argument for at beholde de gode brugbare netvækskontakter, som hjælper dig den dag du er i knibe. Det er ikke alle dine netværkskontakter, der giver en hånd, når du har et problem-skal jeg hilse og sige. Vil du lære noget om at opbygge et godt netværk? Læs min blog http://neodias.wordpress.com/ . Byg dit eget prof. netværk op-og start idag!

 • Skriv en kommentar