Og hvad så???

Ha’ en fantastisk weekend.

De bedste hilsner

Martin

 

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (9 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Hardly 7. oktober 2011 at 09:07

  Hey Thorborg.

  Ja det var Ekstra Bladet, og sad nemlig og læste artiklen igår og blev nemlig lidt forarget over det du sagde, og kunne ikke få det til at passe ind i hvad du normalt siger i dine videoer osv, så super lækkert du lige forklarer dig RIGTIGT her..

  Men ja, EB er super gode til at “fejl” fortolke folk, og få det til at lyde som de gerne vil ha det.

  Så ja, TAK for denne lille video 😉

  //Hardly

 • Jette Horn 7. oktober 2011 at 09:10

  Hej Martin, jeg læste det.. 😉 og ja du har ret, det så ud som om at på grund af Steve jobs, ja så ville det gå ned ad bakke.
  Godt du melder ud og forklarer dig, hvis nogen skulle have behov for det.. 😉
  Fantastisk at du kan koncentrere dig med det at køre bil, imens du laver video.. godt gået.. 😉 God weekend og tak for din super inspirerende “taler”…

 • Jimi Hove 7. oktober 2011 at 10:35

  BREAKING :

  Martin Thorborg siger på egen hjemmeside : ” JA det var det jeg sagde !! ”

  God weekend til alle..

 • petercdk 7. oktober 2011 at 14:59

  Amen!, Martin.

  Min første optræden på dansk TV varede 7 sekunder, som var klippet ud af et interview på 9-10 minutter. Den fantastiske journalist havde valgt at sakse én sætning ud af interviewet, som fik mig til at fremstå komplet tåbelig og uforberedt.

  Eftersom det var mit allerførste interview, blev jeg selvfølgelig skuffet over udfaldet, men set i bakspejlet var det måske meget sundt, at jeg lærte lektien fra dag 1…

 • Gita Street 7. oktober 2011 at 15:12

  Jeg har arbejdet for en avis. Det er deres sandhed og historie der er vigtigst – altså en historie for at bibeholde deres position og statstilskud.

  Jeg er selv både rød og blå – politisk. Jeg ser gode ting i begge lejre og ditto store fejl. Jeg kunne så let blive citeret for at være ultraliberal eller kommunist, hvis man tog de sort/hvide briller på og så verden som to facetter.

  For den mentalt rige er der langt flere facetter end to.

 • Pernille Florio 8. oktober 2011 at 06:29

  @GITA..jeg er enig..og hvis mange flere end de mentalt rige gad enten at tage i folketinget eller sørge for at se de direkte transmissioner vil blive meget overrasket over hvor forslelligt alt det sagte bliver fortolket..puha kommunikation er en meget svær ting…

 • Anmelderen 8. oktober 2011 at 07:25

  Du er den! 🙂

 • flemming 8. oktober 2011 at 08:56

  Diskussionen bør nuanceres. Ja, journalister skriver det der passer dem ( det er deres job at få solgt aviser..) – værre var jo hvis den interviewede havde censurret på interviewet. Det duer jo ikke.

  Og journalistens job er også at UNDERHOLDE læseren- og det hvadenten det er en skriverkarl fra Information eller Ekstra Bladet. Så de vil typisk give artiklen noget farvelade og et par overdrivelser… for at underholde læseren.

  Hvis man virkelig vil have et supersober interview skal man nok ringe til 60minutes ( tv-programmet, du ved) og bede om et interview. De er i en klasse for sig, de journalister, og de gør noget mere end bare underholder..

  Men det er nu nok lidt vanskeligt som iværksætter fra lille dk- at få dem i tale- og hvad skulle du også bruge et amerikansk interview til..???

 • Dan Vikkelsø 9. oktober 2011 at 16:18

  Du skulle hellere tage at holde ind til siden, i stedet for at køre og optage video 🙂

 • Thorborg 9. oktober 2011 at 18:35

  Jo Dan, det kunne jeg godt, men jeg vurderer at det jeg gør er sikkert og det er lovligt her hvor jeg bor.
  Det er langt farligere at køre med små børn i bilen, bruge manuelt gear, rode med radioen og andre ting som folk også gør, uden at holde ind til siden.

  De bedste hilsner

  Martin

 • Henrik Blunck 23. oktober 2011 at 06:35

  Du har ret, og som læserbrevsskribent har jeg oplevet præcis det samme, og ikke kun i tabloidaviser som BT. På et tidspunkt var det perspektivering af to konkrete universiteter som havde mistet deres ‘godkendelse’ fra et engelsk universitet som blev sorteret fra på Kristeligt Dagblad, så ingen aviser kan helt sige sig fri for redaktionelle friheder.
  Godt indspark. Tak

 • Skriv en kommentar