1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (2 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Anders Gisselmann 13. juni 2013 at 07:19

  Hej Martin,
  Godt indlæg og klassisk frustration 🙂
  Jeg står ofte i en situation, hvor jeg skal bruge tilbud på opgaver, der vil egne sig godt til freelancer. Min "mentale udfordring" er, at jeg ofte får pisse dårlig samvittighed over at skulle sige nej til folk, der har brugt tid til at give mig bud. Men, hvis du fortæller, at det skal jeg ikke have, og at freelancerne kender gamet på sitet, så er snakken selvfølgelig en anden. Jeg skal have oversat en del løbende herfra, og det vil jeg ligge op på Freelancer, så skal jeg lade dig høre om jeg får dårlig samvittighed eller ej, når jeg har valgt min samarbejdspartner 🙂
  KH/ Anders

 • Martin Thorborg 13. juni 2013 at 07:37

  Gu skal du ej have dårlig samvittighed. Alle ved at alle ikke kan få opgaverne og det lever folk med 🙂

 • Anders Gisselmann 13. juni 2013 at 07:46

  GODT! Den tvivl skal du eliminere på sitet så – for nu kender jeg dig godt, og du ville også selv betvivle dig ved at spille andres tid og stille dem noget i udsigt.
  Jeg ryger på Freelancer 🙂

 • Valentina Albæk 13. juni 2013 at 07:56

  Hej Martin,

  Jeg har også brugt Freelancer 1 gang. Og ja, vi har mange opgaver som skal løses løbende som egner sig til at blive lagt ud…
  Jeg fik en del besvarelser på den opgave, som jeg har lagt ud. Spredning i prisen var relativt stor, hvilket i sig selv har skabt lidt usikkerhed i selve udvælgelses processen. Derudover, kan jeg huske, at det tog meget af min tid at forholder sig til de indkommende tilbud, vurdere freelancere mm. Min oplevelse var, at jeg har brugt uforholdsmæssigt meget af min tid for at træffe et valg, og efterfølgende også en del tid for at sætte en freelancer i virksomhedens kontekst (hvor med en fast samarbejdspartner nogen af tingene er implicit). Og når daglig rutine kør, lægger freelancer ikke on top of the mind, og det er meget nemmere at lige skrive til sin faste underleverandør, de ved hvad vi har brug for og jeg skal ikke starte med Adam og Eva hver gang. Og sidst og ikke mindst, når opgaven skal lægges i udbud, kræver det at man ved 100 % hvad man har brug for. Hvis man også har brug for sparring, er det svært at definere opgaven klart og tydeligt.

 • Lasse Grubbe 14. juni 2013 at 19:33

  Jeg har brugt Amino Freelancer to gange.
  Begge gange har jeg været meget tilfreds med den service Amino stiller til rådighed og med resultatet af opgaven. (siden er dog rodet at se på – forsiden indeholder eksempelvis mange menuer og utallige forskellige bokse med indhold/reklamer)

  Til trods for tilfredsheden regner jeg ikke med at bruge Amino Freelancer i så høj grad fremover. Det skyldes to ting:
  1. Anden gang jeg udbød en opgave kom jeg (via Amino Freelancer) i kontakt med et meget kompetent firma. Hvis jeg har brug for hjælp fremover, tager jeg blot direkte kontakt til firmaet. De arbejder godt, har en bred erfaring, og jeg har således ingen grund til at sætte fremtidige opgaver i udbud. (Eller har jeg?)
  2. Ligesom at I selv benytter "fremmedarbejdere" på Amino (filippinske) pga. den høje arbejdsmoral og lave løn, så gør vi andre det også. Der internationale freelance-kontakt sider er nemme at gå til, og prisen er 1/3 af (eller mindre), hvad den er i DK.

 • John S. Larsen 17. juni 2013 at 08:41

  Benytter normalt selv elance.com til små-opgaver og tænker faktisk ikke over amino freelancer også er en mulighed. Efterhånden er amino et større setup med mange forskellige funktioner osv. Måske drukner freelancer-delen og andet lidt i mængden af indhold på amino – har en fornemmelse af, at amino indeholder langt mere end jeg ser, grundet det for mig kan virke lidt uoverskueligt, hvis man ikke sidder og arbejde med sitet jævnligt. Førnævnte er blot mit nu-og-her syn på udfordringen.

 • Morten Lassen 3. juli 2013 at 12:22

  Hej Martin.

  Jeg har selv brugt freelancer et par gange, med god success. Det er nemt at gå til, og så endda gratis. Tak for det!

  Men når jeg skal have noget outsourcet, tænker jeg bare ikke "Amino Freelancer" før jeg har spurgt ud i mit "rigtige" netværk. Altså folk som jeg kender og tidligere har arbejdet sammen med.

  Først når alle har meldt hus forbi, og jeg selv står med håret ned ad nakken. Så tyer jeg til Amino Freelancer. Og det har været min redning begge gange. (Jeg mener det er 2 gange jeg har benyttet mig af det)

  Det var alt herfra!

  /Morten

 • Skriv en kommentar