Et godt netværk har aldrig været vigtigere og jeg har altid brugt mit optimalt.
Jeg er ofte blevet spurgt hvordan jeg gør og det har jeg nu lavet et godt foredrag om.

Her er nogle af de konkrete ting jeg fortæller om:

* Hvorfor netværk er vigtigt
* Eksempler på hvordan jeg bruger mit netværk
* Hvad et godt netværk er
* Hvordan man vælger det rette netværk for ens karriere
* Hvad man konkret kan bruge netværk til
* Hvordan man opfører sig i et netværk og får mest ud af det
* Hvordan man holder sig interessant for sit netværk
Og en god peptalk i at komme i gang med at netværke og en masse andre små nyttige råd.

Alt er krydret med små historier fra mit liv, som forklarer rådene på en underholdende, jordnær og spændende måde.

Foredraget om netværk har en meget bred målgruppe. Jeg har holdt det for medarbejdere i mange virksomheder, for erhvervsråd, for bestyrelser, for netværksgrupper og mange andre steder, hvor folk har brug for en peptalk i at skabe gode relationer. Og hvem har ikke det?

Alle vil gå fra foredraget, med rigtig god energi og lysten til at møde nye mennesker, der kan fremme deres karriere og professionelle præstationer. Jeg holder det på 30-40 minutter og det kombineres rigtig godt med 15 – 30 minutters spørgetid.
Det kan også fint kombineres med mine andre foredrag, om iværksætteri, succes, innovation m.m.

Se nogle af alle de mange glade mails jeg har fået fra tilhørere og arrangører her

Jeg sætter en kæmpe ære i at hvert foredrag bliver en stor succes og holder derfor maks. 20 foredrag om året. Det sikrer at jeg er top motiveret og virkelig giver jer fuld valuta for pengene.

Send mig en mail og hør nærmere.