Tobin James laver middelmådig vin i Paso Robles, men forretningen er fuld af kunder…

De bedste hilsner

Martin

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (7 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Henrik Koudahl 12. juli 2011 at 00:33

  Velkommen til min verden!!

  De amerikanske vingårde er pissedygtige til at sælge deres vine direkte til besøgende gæster eller gennem deres egne vinklubber. Lokkemidlerne er mange lige fra det børnevenlige til et utal af festivaler gennem året.

  At det er givtigt er der ingen tvivl om. Der er stor forskel på om du sælger det meste af din vin til høj pris til dine slutkunder eller om der skal sælges via distributør til en helt anden pris.

  Det er en tankegang som ikke har fået fat her i Italien endnu og næppe gør en arbejdsløs de næste mange år.

 • Gitte Koldtoft 12. juli 2011 at 12:02

  Har aldrig forstået hvorfor danske caféer og restauranter ikke har et lille legehjørne. Ok Jensens bøfhus har, men maden er så skod, at jeg ikke spiser der pta. legehjørnet.

 • Henrik Blunck 12. juli 2011 at 20:49

  Gitte > Prøv i stedet Sunset Boulevard. Dér er fastfood’en noget bedre (og sundere), og legehjørnet er også godt.

  Henrik > Godt du har fundet din niche.

  Som altid, Martin, er det lækkert med feedback med praktiske eksempler. Meget motiverende, og absolut værd at tænke nærmere over. Det med at finde kun én niche kan være en stor udfordring hvis man, som jeg, har mange vidt forskellige interesser. Men det er nok rigtigt set, at fordybelsen er bedre end at sprede sig over for mange områder.

  Så mens du ønskes fortsat god ferie vil jeg da afgjort gå lidt i tænkeboks. 🙂

 • Solbriller 13. juli 2011 at 09:11

  Nu går den gennemsnitlige Amerikaner ik lige så meget op i kvalitet, som mange fra Europa f.eks gør. Så derfor er sådanne direkte salgssteder vel mere naturlige i USA, hvor man kan slå på meget andet end kvaliteten. Det kunne være oplevelsen og hyggen.
  Tilsvarende ville f.eks være svært i Italien eller Frankrig, da kunderne vil besøge sådanne vingårde, fordi de laver kvalitetsvin eller fordi smagen er unik. Så det er vel svært at direkte kopiere konceptet til Europa, men selve tankegangen kan man sagtens kopiere ;D

 • Skriv en kommentar