1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (15 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Christian Jessen 29. oktober 2010 at 12:33

  Præcis den fornemmelse jeg havde af iPad’en efter at have hørt lidt forskelligt om den. Vi har tidligere snakket lidt om den på kontoret (da min partner er lidt Mac-Fanboy + Fransk). Jeg har siden dens launch også været lidt “besat” af tanken om en iPad; men hver gang man sætter sig ned, og tænker over hvad man egentlig vil bruge den til, falder svaret som regel på: Surfe i sofaen foran TV’et, læse mails i sengen om morgenen, eller lignende – hvilket jeg pt. gør på min lille 10.1″ bærbare, og sagtens også kan klares med en iPhone eller anden Smartphone.

  Men smuk det er den da! 😉

 • Heine 29. oktober 2010 at 12:44

  Godt jeg lige fik set den her video. Det fik mig til at overveje om kæresten skulle købe noget andet med hjem fra USA…
  Jeg har også kun haft i tankerne at bruge den til film/spil og surf/mail på farten eller når man ikke gider rejse sig fra sofaen.
  Men lige som dig, synes jeg også den er utrolig smuk og et fantastisk stykke gadget. Der går dog lidt af den, hvis jeg kun ender med at bruge den én gang om ugen.
  Nu vil jeg lige vente og se om der sker store forbedringer i den næste generation af Apple iPad…så må jeg tage en beslutning der 🙂

 • Vadskær 29. oktober 2010 at 12:48

  Af een eller anden årsag kan jeg ikke se videoen her, men vil blot anbefale min p.t. favorit-app på iPad. Installerede den for nyligt og det er en super-app, som jeg tror læserne her på bloggen vil nyde. TED app.
  I finder den her:
  http://itunes.apple.com/dk/app/ted/id376183339?mt=8

  Og den er gratis 😉

 • Roar Johansen 29. oktober 2010 at 12:54

  Hej Martin.

  Jeg tror der er noget galt, måske er det bare lidt tekniske problemmer hos youtube, men som Vadskær skriver ovenover så er der ingen video, eller afspiller.

  Bedste hilsner
  Roar

 • TechnoCowboy 29. oktober 2010 at 13:18

  Ja videoen er væk – men i kan se den ved at trykke på youtube ikonet i “Her er jeg”-boksen til højre :o)

  Mvh
  Jan

 • Thorborg 29. oktober 2010 at 14:03

  Damn, så nu burde den virke.

  Dbh Martin

 • TechnoCowboy 29. oktober 2010 at 14:09

  Ja – det hjalp :o)

 • Sameh Niazy 29. oktober 2010 at 14:26

  -Men til gengaeld!!!

  Saa er iPad’en GENIAL til boern.

  Jeg har en niece paa 1 1/2 aar som allerede taler engelske ord og kan tal og alfabet takket vaere iPad.

  Den er simpelthen geeeenial til at laere gennem leg.

  Nu har det senest resulteret i at min niece tjekker enhver fladskaerm for om den har “touch screen” 🙂 – det er faktisk ret sjovt.

 • Simon Greve 29. oktober 2010 at 18:10

  Det eneste vi bruger firmaets iPad’s til er mht. præsentationer hos kunder og deslignende.

  Jeg gider ikke bruge den til surf, mails eller andet som jeg hellere vil bruge min Macbook til, da tingene går langt hurtigere på den.

  Men hvis vi vender tilbage til det med præsentationer osv, er den genial. Man kan sidde og gennemgå et diasshow på den, hvor kunden rent faktisk lytter efter fordi han også samtidigt er lidt – hvad skal man kalde det – “fascineret” af den pæne iPad.

  Men hvorom alting er, så ligger den alligevel og samler støv når den ikke lige bliver slæbt med ud til kundebesøg…
  Min iPhone bliver brugt langt mere flittigt som et arbejdsredskab, end en iPad nogensinde vil blive. Specielt fordi den heller ikke lige kan være i inderlommen 🙂

 • Christian Tvede 30. oktober 2010 at 00:29

  Tak for opfølgningen på din første post.

  Jeg har en Iphone og en 13 Mac Book Pro og er super glade for begge. Har mange gange som dig Martin forsøgt at opfinde et behov for Ipad’en, for lækker er den jo. Men for mig falder den for meget i mellem to stole.

  Hvis de nye MB Air bliver rimeligt prissat i forhold til Ipad, så ville jeg til hver en tid vælge en sådan, når MBP’en skal udskiftes. For mig er det meget værd at have et ordentligt tastatur. Faktisk så meget, at jeg pt. leder efter et godt, småt BT tastatur til min Iphone, så der også kan produceres på farten, når jeg ikke har MBP med.

 • Kim 30. oktober 2010 at 04:07

  Ipad’en er super lækker i designet, men jeg har dog valgt at bruge Apples omslag for at beskytte den, hvilket fjerner lidt af cool factor.

  Den er genial til at vise noget frem, hvor man står sammen og ser på skærmen. Vi bruger den fx som lookbook ved fremvisning af produkter, og det fungerer godt, da det giver en mere intim fornemmelse, og det fungerer fint at zoome ind på detaljer.

  Til mail/systemopgaver m.v. er jeg dog enig med Martin: iPhone el. MacBook/Laptop er bare valgt fremfor Ipad. Jeg er også enig i, at den ikke fungerer til at læse en bog eller surfe rundt på nettet. Den er lidt for tung til at holde behageligt i een hånd i længere tid af gange til det brug. Der er Iphone 4 min foretrukne på farten/sofaen.

  Der er dog een undtagelse – film på nettet. Specielt min kone og børn er virkelig glade for at se disse på Ipad fremfor på mediecenter eller computer. Det fungerer endda på farten over 3G. Vi bruger specielt Netflix, som har over 10.000 titler til streaming for under $10 om måneden, og det kører super smooth på Ipad (check http://netflixabroad.com/ hvis du vil se det i DK). Til dette brug er Ipad’en størrelse langt bedre end iPhone, og interface til at finde film er mere lækkert end på computer, mediecenter el Xbox.

  Spil er som Martin siger også super gode, men igen – iPhone er lige ved hånden. Min søn er dog glad for den større skærm til fx Asphalt 5 eller andre bilspil.

 • Thorborg 30. oktober 2010 at 09:09

  @Vadskær, den har jeg også installeret, men det kører sgu lige så godt via nettet på min Thinkpad 🙂

  Og ja, iPad er super for børn, men mine foretrækker at bruge mine aflagte iPhones, da de er mindre og derfor lettere at holde.

  Dbh Martin

 • Henrik Blunck 30. oktober 2010 at 19:24

  Super indspark, og jeg har delt din video via embed på bloggen, for jeg synes absolut det er en fair vurdering. Jeg har længe overvejet om det skulle ende med, at jeg skulle købe den til levering hos vore venner i det franske hvis ikke Apple fik taget sig sammen til at levere iPad’en her i landet.

  Men i dét lys glæder det mig da, at den endelig kommer. Så behøver jeg heller ikke tænke så meget på om jeg ellers skulle have valg en JooJoo, som ellers også kunne klare lidt Flash. Men så kom Adobe sørme endda også med nyheden om, at de var ved at implementere et system som kunne tilgodese os der generelt ikke bryder os om Flash ved at konvertere til en HTML 5 løsning og noget video i format 264, som også kan ses på samme iPad…

  Der sker en del på markedet, og det ender efterhånden med at jeg bliver lige så ikke-teknisk som du selv, for det tager lang tid at følge med i udviklingen. Bare et par år hvor man beskæftiger sig med andre ting, og så føler man sig helt hægtet af…

  Anyway, tak for inspirerende indlæg. Som altid noget godt at se, og aldrig kedeligt. 🙂

 • Christian wiggers 31. oktober 2010 at 10:33

  Jeg er langt hen ad vejen enig med Marin i sin vurderinger af iPad’en.

  Den forsøger at sætte sig mellem to stole, og faktisk er der forbavsende få ting den gør bedre end enten en iPhone eller en bærbar.

  Det største problem er dog unden sammenligning internet delen som bare ikke er god nok. Manglede flash er for at sige det lige ud pisse irriterende. Det kan godt være at 80% vises som på en macbook eller en PC men hvorfor skal man som forbruger undvære de sidste 20% bare fordi Apple har en kvababbelse over flash teknologien ?

  Jeg gider ikke en iPad. Jeg har i stedet bestil den nye macbook air med 11″ skærm og rigtig tastatur og med OSX syresystem i stedet for det amputeret iOS der ligger i iPad. Den er kun en smugle dyre og 300 gram tunger, men kan alt hvad en computer skal kunne incl at vise flash (skal dog hentes hentes ned fra adobe)

  Jeg har lavet en test med min mening om iPad hvis nogle skulle have interesse i at læse det:

  http://www.mobiltest.dk/anmeldelse/377/apple-ipad-wifi+3g-test

 • Remy Jessen Lorenzen 3. november 2010 at 07:47

  Smid dog WIN 7 på det lort! 🙂

 • Christian Wiggers 3. november 2010 at 08:04

  Hvis det er win7 pc syresystem er det nok ret tvivlsom om den mobiltelefon CPU med kun 256 mb ram kan trække det. Win 7 til mobil er nok lige så mangelfuldt som iOS.

 • Klaus K. 5. november 2010 at 02:09

  Jeg bruger ikke iPad som et arbejdsredskab, og kommer sikkert aldrig til det. Men i vores hjem ligger den altid fremme på bordet, og hele familien bruger den til diverse småting. Bl.a. som newsreader og til spil, eller hvis man står i køkkenet og lige hurtigt skal tjekke en opskrift. Vi har iøvrigt også et vægbeslag til den hvor den fungerer som husets musikafspiller.

  Til den slags småting er iPad super. 🙂

 • Kenneth Dambo 17. november 2010 at 13:16

  Jeg er helt enig i betragtningen om, at iPaden kan meget, men den kan det kun 80%. For udviklere og andet godtfolk, der vil have 100% kontrol og kompabilitet kan det godt være en fustration til tider.

  Jeg bruger primært min iPad til at læse e-bøger og se film på når jeg er på farten. Det er bare meget rare have sit eget headset, en dobbelt så stor og meget skarpere skærm, samt være fri for at blive forstyrret hver gang stewardessen siger noget over højtalerne og flyets eget videosystem pauses.

  Jeg ville aldrig tage min laptop med på stranden, da den er for stor og upraktisk til formålet. Tilgengæld er iPaden god her, eftersom den ikke har en masse riller hvor sand kan trænde ind. Bevars, den kan kun holde en time i direkte sol før den overopheder, så får men jo også rynkestreger i panden, hvis man sidder og læser med ansigtet mod solen og kniber øjnene sammen.

  Incase har lavet et godt cover til iPad’en, der faktisk gør den fornuftig at skrive på, hvis man ligger den på et bord, og kan tilmed foldes, så vinklen også er perfekt til at se film.

 • Skriv en kommentar