1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (18 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Ulrik Baltzer 7. juni 2010 at 13:52

  Genialt, Martin.

  Den med at løbe flere korte ture, istedet for få lange, den tager jeg til mig.

  Tak for et godt talkshow 🙂

 • Jack 7. juni 2010 at 14:29

  Det var da noget underligt vrøvl…….

  Jeg træner da på fuld skrue i lang tid ad gangen……………..fx. 6-8 uger, hvorefter jeg så holder laaaaang pause ;o)))))))))))))))))))))))))))))

  Nå, spøg til side…..du har fat i noget rigtigt, ingen tvivl om det.

 • Erik B. Jørgensen 7. juni 2010 at 14:53

  Helt rigtigt, det har jeg oplevet så mange gange i mit liv. Det gode ved at holde sit tempo om det er træning, arbejde, m.v. er at man overhaler folk på vejen, det giver selvtillid og tro, i stedet for at fare af sted og gå kold og blive overhalet og få dårlig samvittighed.
  Hvis man længer ud med noget man kan klare og overholde, så for man gode oplevelser er frisk på at øge lige så stille. Rent selv forstærkende

 • Allan Ebdrup 7. juni 2010 at 15:39

  Jeg er også til lange seje træk.
  Der er ufatteligt mange IT-folk der har et hobby-projekt der aldrig bliver til noget. Jeg har arbejdet på mit i princippet siden 2003, men projektet tog rigtig form i 2007. Og ved at blive ved har jeg i dag fået skabt en webapplikation til at lave spørgekemaer der rent faktisk kan bruges til noget fornuftigt (http://obsurvey.com). Det lange seje træt er ikke ovre, det er stadig officielt i beta, men om et års tid eller to (afhængig af tempo) har jeg noget jeg kan begynde at tage penge for. Allerede i dag er der stabilt ca. 100 spørgeskemabesvarelser om dagen på obsurvey.
  Jeg er utroligt glad for at mit hobbyprojekt er blevet til noget og det er svært tilfredsstillende når telefonen ringer fra USA fra en bruger jeg har hjulpet pr. mail og jeg kan hjælpe ham igen og han roser min applikation til skyerne og er så glad for at bruge den. Hurra for det lange seje træk.

 • Kristian Pedersen 8. juni 2010 at 04:14

  Lyder også som en glimrende taktik for en bjerg etape hos en Tour de France rytter, der endnu ikke har oplevet magien ved bloddoping :))

 • Jesper 8. juni 2010 at 06:13

  Hav en rigtig god weekend – allerede 🙂

 • Jmio 8. juni 2010 at 06:14

  Nu er du ikke sportsinteresseret, så du er tilgivet, men det er faktisk også sådan at professionelle sportsfolk bygger sig selv op; lidt af gangen hele tiden. Hvis man står til at tabe 2 $ i præmiepenge, fordi man har overtrænet, er man jo ikke den skarpeste kniv i sportstasken.

  Men jo amatørsportsfolk , eller fordi der panisk vil tabe sig, kan have svært ved at kende, og respektere deres fysiske grænser.

  Forskellen, angående motion, på dig og de pro sportsfolk , er at de bygger lidt videre på deres træningsdosering, når de kan mærke at kroppen kan tage det. Det har du så valgt at udelade 🙂

  Men det har du så ikke når det handler om business, der bygger du også lidt på hver gang.

  Udover det, er jeg selv samme type som dig, hvad det angår . Jeg lever efter mottoet: ” Livet er marathonløb, ikke en spurt “

 • Wilfred Gachau 8. juni 2010 at 12:58

  Det må jeg søreme huske!! Tusinde tak…:-)

 • solbriller 12. juni 2010 at 22:20

  Det du siger er, at opnåelige delmål er bedre, end urealistiske store og flotte mål… Og det er jo så sandt, som det er sagt ;D

 • Skriv en kommentar