og sådan falder jeg ned på jorden igen, uden at dø af stress 🙂

De bedste hilsner

Martin

Ps. Husk at checke Amino Freelancer ud.
Der er 8.000 freelancere klar til at give et bud på dit nye website, iPhone App, pressemeddelelse etc. 

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (4 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Per Bruun jespersen 13. oktober 2011 at 11:28

  Det lyder super fedt med at rejse rundt i Asian & Australien! Jeg giver en øl på østkysten i Australien! Tager selv et halvt år til AUstralien med 4 venner for at koble af og samle inspiration til efter hvor jeg får sindsygt travlt med arbejde og firma!

 • Solbriller 13. oktober 2011 at 12:12

  Det hjælper også at høre musik… Bare høre sådan noget stille og roligt musik, som f.eks Enya. Så bliver man helt afslappet og klar til at give den gas igen senere!

 • Bo Kalvslund 14. oktober 2011 at 02:27

  Det lyder som om du har fundet en rigtig god balance i dit liv Martin..!

  Spændende rejse I skal på/står midt i – held og lykke!

 • Casper 14. oktober 2011 at 11:14

  Hej Martin,

  Hvor køber man denne Mindfulness app, som du bruger?

  Der ligger minimum 50 forskellige apps på iTunes…

  På forhånd tak for svar.

  Mvh: Casper

 • Christina Bonita 15. oktober 2011 at 03:58

  hej Martin
  jeg vil også prøve at blive bedre til at meditere. dog føler jeg også løb som meditation bare på en mere aktiv måde. men det virker nu har jeg efterårs ferie og har sat mig for at jeg skal slappe af og være sammen med familien. og så tager jeg til januar på den helt store slappe af ferie i Brasilien det bliver så godt. ned og blive fyldt op med vitaminer via sol, frugt og dejlig festlige mennesker. du skulle prøve at få Brasilien på dit kort nu når du sætter vejen rundt om jorden. der er helt klart masser af inspiration der-

  god tur glæder mig til at høre om den
  Christina Bonita

 • Jette Horn 15. oktober 2011 at 07:06

  Kære Martin, jeg kunne heller ikke forstå hvorfor der ikke kom noget fra dig 😉 Jeg gik ind på din side på facebook og fandt denne nyligt producerede video.. Det glæder mig du har travlt, ha en rigtig god rejse med famlien… ;);) Det ER så godt gået… og velkommen hjem når den tid er… bedste hilsner

 • Bruno 15. oktober 2011 at 07:32

  Det med at rejse rundt og opleve verden og er også vi skal en, den passive indkomst skal lige blive stort nok 🙂
  Jeg klæder mig rigtig meget til at tage med dig på turen og høre fra dig om de spænde steder og mensker du møder på rejse.
  God tur

 • Henrik 18. oktober 2011 at 08:41

  Hej Martin
  Hjem til DK!! Du har ellers virket rigtig glad for at være her i Florida, er det af lyst eller nød i tager tilbage? Lige nu kan vi på ingen måde se os selv bo i DK igen, og har sat vores advokater til at skaffe os et greencard. Hvis vi ikke lige boede 4 timer væk, ville vi da komme forbi et evt. garage sale inden i smutter 🙂

 • Gert Rune 23. oktober 2011 at 05:36

  Hej Martin. Jeg er helt enig: meditation er super godt, når man har super travltt og tankerne kører rundt i knoppen (og man skal sove).

  Jeg bruger det også.

  mvh
  Gert

 • Jan Elmar Sørensen 7. november 2011 at 11:27

  # Casper

  Du kan prøve: http://itunes.apple.com/dk/app/imindfulness/id473747142?mt=8, som er en dansk app.

 • Skriv en kommentar