Hvis du ikke bruger video i din markedsføring, så går du virkelig glip af meget billig trafik.

Dbh Martin

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (28 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Henrik Blunck 15. maj 2010 at 04:30

  Som altid: lige på. Så ganske rigtigt. Google ELSKER video. 🙂

  Jeg har faktisk lige skrevet en engelsk artikel om det at lave sin første video, og der er ingen tvivl om, at alle kan være med. http://ezinearticles.com/?Making-Your-First-Video-Online&id=4064456

  Selv de som er kamera-generte kan jo bruge Jing til skærmdumps eller tage skærmdumps af en Powerpoint, og lægge tale ind med den almindelige recorder der følger med Windows, og bruge Windows Movie Maker til at lægge hver slide ind, og så tilpasse længden i forhold til lyden.

  Nogle synes det er irriterende, at Windows’ egen recorder kun optager 1 minut, men det passer faktisk glimrende til hver slide, og derved kan en video på 5-7 minutter faktisk laves på ingen tid, fordi det kun er den ene lyddel som skal tages om, hvis du ikke er helt tilfreds.

  Så til alle seerne/lytterne: tag endelig fat på video. Du får ikke 100.000 visninger første uge på YouTube, men der er fordele ved at komme ind på video-markedet.

  Afslutningsvis: tillykke med den hurtige 5.-plads. 🙂

 • Randi 15. maj 2010 at 06:34

  og stadig #5 – takket være VIDEO, keywords, tags..
  Til lykke!

 • Bjørn Johansen 15. maj 2010 at 06:49

  Hej Martin,

  Kanon video med fedt indhold. Vil du blive meget fornærmet, hvis jeg linker til videoen på min hjemmeside?

  mvh

  Bjørn Johansen

 • Claus D Jensen 15. maj 2010 at 07:22

  Er selv begyndt at bruge video en del. Og har forbavsende mange views.

  Lavede denne baby sleep Music video http://www.youtube.com/watch?v=I-82rR6EJIY i iMovie. Det tog 5 min at lave den. Tilføjede som du også siger de “rigtige” tags etc. Den har i skrivende stund over 40,000 views!

  Vil jeg lave flere fremover? Jep you bet!

  Kh
  Claus

 • Thomas De Oliveira 15. maj 2010 at 12:29

  Jeg er fuldstændig enig Marin.
  Citat fra Mogens Nørgaard ”Video er det nye billede. Video er den nye platform”

 • Jesper Nedergaard Jepsen 15. maj 2010 at 13:26

  Det er godt, at jeg har fået bestilt et nyt kamera med mulighed for optagelse i HD kvalitet 🙂

  Så kan jeg også komme med på moden!

 • Anja Lysholm 15. maj 2010 at 14:48

  Er begyndt, og synes det er rigtig sjovt at lave, men har endnu til gode at finde ud af den rigtige måde at tagge videoerne på eller sådan noget – tror jeg. Jeg gad f.eks. godt at denne http://www.youtube.com/watch?v=avCVnbCvXZY kom frem når man søger på “utroskab”, men der kommer faktisk ingen videoresultater overhovedet (med mindre man kigger direkte i videoresultaterne, selvfølgelig), så måske er der også forskel på hvilke ord Google vælger at vise videoresultater for? Er der nogle af jer der ved lidt om hvordan det foregår? Kan Google i øvrigt også godt lide ting der ligger på Vimeo?

 • TMEH 15. maj 2010 at 16:10

  Hej Martin 🙂 Tak for ideen… det vil jeg sku overveje 😀
  btw.. Skælskør.. der er vand.. på begge sider 😉
  og lidt uden for skælskør finder man en kanon badestrand ved Kobæk 🙂

 • Alexander Hold 15. maj 2010 at 16:22

  Det er super godt gået Thorborg. Lækker placering, på et af de helt store emner for tiden, nemlig Ipad.

 • Kristoffer Hjerrild 17. maj 2010 at 18:25

  Jeg er også for nyligt begyndt på video’er og som martin siger giver det rigtig godt! 🙂

  Venlig hilsen
  Kristoffer Hjerrild

 • Martin Tychsen 23. maj 2010 at 03:46

  #5: Mogens Nørgaard siger ikke det du skriver, men “Video er det nye dokument og det nye billede”.

  #Martin Thorborg: Det gælder ikke kun om at lave videoer – det gælder også om at komme på side 1. Det du oplevede var jo fantastisk: at komme på side 1 på en meget relevant og kendt søgning for folk, som gerne vil vide mere om en iPad. Og det er der rigtig mange der vil!

  Bid dog mærke i, at så snart man ikke længere er på side 1 (som du ikke længere er), så falder hitraten markant. Siden dette indlæg er der gået 9 dage, og den er ikke vist mange flere gange, end du selv nævner i videoen.

  Jeg synes det er genialt tænkt, at du blogger om populære ting, hvor du ved søgeinteressen er stor, uanset om det er fordi, du gerne vil teste iPad’en eller om det er fordi, du vil nyde den eventuelle sideeffekt, at du brander dig selv til endnu flere mennesker og nye målgrupper end før.

 • Mette Weber 4. august 2010 at 23:55

  Godt at jeg ikke er syg i hovedet – jeg nemlig gået i gang med at er bruge video i mine nyhedsmail og på min blog. Og det er faktisk skide sjovt. Og du er jo en fantastisk inspirator Martin Alt kan lade sig gøre 😉
  Er du nysgerrig så kig på min video Bogskrivning på Bali http://bit.ly/bm2yMb og min video Flymøde med en dansktalende vietnametisk familie optaget i luftrummet mellem Singapore og Danmark på min I-phone http://bit.ly/d3X8oy Og jeg hører naturligvis gerne din mening på min blog

 • Mette Will 14. oktober 2010 at 09:08

  Godt at høre at flere og flere kommer i gang med video i markedsføringen. Fin peptalk, Martin! Jeg har skrevet en lille guide om video på nettet, og her er også forskellige tips fra læserne. Find den på http://www.marketingweb.dk.

 • Mette Weber 14. oktober 2010 at 09:46

  Martin har helt klart inspireret mig til at turde bruge video – Tak for det.
  Jeg bruger forskellige videoer på mine nyhedsmail og lægger videoer på YouTube om hvad mine nyhedsmail handler om. Jeg synes det er vildt sjovt og har nu også lært at klippe og redigerer på iMovie
  Har lige lagt “Er du klar til at opleve verden ? – så gør det.
  se den på http://www.youtube.com/watch?v=yVv6FlFnR94
  @Mette Will desværre blev den lagt på – før jeg fik dine tips, som jeg har lagt på FB siden Os der elsker at blogge http://www.facebook.com/#!/Osderelskeratblogge så flere kan få glæde af dem

 • Skriv en kommentar