Sådan et koncept tror jeg godt større byer i Danmark kan bære.
Det vil dog tage lidt tid at vænne folk til det.

Dbh Martin

 

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (11 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • kim schulz 27. juni 2010 at 23:59

  Sådanne steder findes allerede i danmark. I Aalborg ligger f.eks. jumboland der er et kampe legeland hvor man også kan holde børnefødselsdage og lignende.

 • Martin 28. juni 2010 at 02:05

  Godt set….I den første bog om oplevelsesøkonomien, som også kaldes biblen af fagfolk, beskriver forfatterene hvordan man flere steder i USA har lavet denne form for tema parker og hvordan f.eks. også landbruget kunne optimere deres indtjening, hvis der bare var en gård hvor ungerne kunne komme ud og prøvge at køre på med på tratorer eller side oven på halmballer og prøve at håndmalke køerne…

  I Usa, som de skriver om, kostede et gårdbesøg for en hel klasse 1200-1500 kroner i årgang 1999 kroner.

 • Mads 28. juni 2010 at 02:33

  hej
  Der findes allerede en hel del af de der kæmpe legeland, f.eks. i Herning er der et kæmpe stort center kan ikke lige huske hvad det hedder.

  men ved ikke om de har lavet sådan specielle fødselsdags-pakker

 • Bruno 28. juni 2010 at 03:06

  Jeg bor på landet i Jylland, vi har muligheden for at køre til 4 forskelige legeland indenfor 15 til 30 minutter kørsel, plus diverse bowling og badland der alle køre med børnefødselsdag koncept.
  Jeg vil mene både legeland i Viborg og især Herning er del støre end på videoen fra USA.

 • Joan 28. juni 2010 at 03:44

  Hej
  Der er også noget i den stil i Odense – Løvens Hule…

 • Tusch 28. juni 2010 at 03:55

  Kigger man på et par af de nævntes regnskaber, ser de også ud til at være en OK fornuftig forretning her i DK. Min overbevisning er også, at folk er generelt villig til at betale “godt” for at deres børn har det skægt!

 • Henrik Blunck 28. juni 2010 at 04:57

  Super koncept, og godt det allerede findes her i landet også. Men der er nok plads til flere, så mon ikke ideen kunne inspirere et par iværksætter-sjæle mere? 🙂

 • Claus Møller 28. juni 2010 at 05:17

  Jeg har selv startet nogen tilsvarende i udlandet og har også overvejet at flytte det til DK. Mit problem med DK er at omkostningerne er for høje så man har brug for en stor omsætning hver dag for at kunne få det til at løbe rundt. sådan en forretning kører på højtryk i weekenderne men til hverdag har man et kæmpe problem med at styre bemandingen, enten har man for meget eller for lidt personale!
  Så en rigtig god ide, men svært at blive rig på……………………i DK!

 • Morten Kaltoft 28. juni 2010 at 05:57

  Hej Martin

  Som andre siger, så findes det allerede i Danmark. Jeg kender bl.a. FunCityCopenhagen som er virkelig virkelig cool.

  Morten

 • Thomas Pedersen 28. juni 2010 at 06:33

  Det lyder som en rigtig god ide, og man skal tro at det også er det, når der er så mange steder der laver noget lignende.

  Så kan man komme på noget der bare er 10% bedre eller billigere, så er man nok godt på vej.

 • Michel Thigpen 28. juni 2010 at 07:25

  Jeg var til en børnefødselsdag ude i Field’s Ørestaden. Det var vist på øverste etage og der havde de nailet det koncept der. Det var en stor succes.
  Men så kommer min næste tanke, hvordan kan man lave det endnu federe? Nogen foreslag i tråden her?
  Der var standard lagkage og hapsdog tror jeg, men hvad hvis man havde et komplet køkken klar til at lave fødselsdagsbarnet personlige favorit? Evt. en menu de selv designer på nettet?
  Prof. video dokumentatører der laver DVD’er af festen til evigt minde? Totalt National Geographic hvor de er på børnenes plan og kravler rundt med dem.

  Bare lidt braindump

 • Dennis Madsen 28. juni 2010 at 08:07

  Ja, jeg vil som I andre skriver også sige, at der findes flere lignende steder i Danmark. Har selv besøgt Babooncity ved Herning, men har også været forbi et sted i Århus, som lignede noget i samme stil.

 • Solbriller 28. juni 2010 at 09:24

  Fedt koncept, man bliver helt i legehumør af at se det hahaha

 • Morten Leon Nielsen 28. juni 2010 at 10:03

  Vi har skam konceptet herhjemme og det har eksisteret i en del år. I Baboon City, Herning, som i øvrigt er et kæmpe sted, er der også karaoke, alle slags video- og computerspil, indendørsfodboldbaner og andre boldbaner og selvfølgelig hoppeborge i alle størrelser og afskygninger. 🙂 Det er allerede nævnt kan jeg se, men du skulle kigge forbi. 🙂

 • Alexander Hold 28. juni 2010 at 11:22

  Legelandet.dk i Århus nord er af sammen koncept. Men ellers… Generelt tak for de spændende koncepter fra the US…

 • randis 28. juni 2010 at 15:46

  Come on
  Nok, sorry noget af det værste arrangement jeg har set, men jeg er sgu nok heller i målgruppen…

 • Frank 29. juni 2010 at 01:47

  Ja i Aalborg ligger der Jumboland, som vi har brugt en del gange. Vi har været til 2 års fodselsdag i jumboland og her fik fødselsdagsbarnet lov til selv at medbringe madvare. Det var da kanon.
  De havde også en indørs fodboldsbane som vi fædre glædeligt benyttede os af:-) sammen med de lidt ældre børn.

  Da vi var derude lage jeg egentlig mærke til, at der var en del enelige forældre, måske de kunne kombinere det med lidt dating til enelige forældre:-)

 • Jesper Norbøll 29. juni 2010 at 11:36

  Børnefødselsdag…?
  Det vil da være sindsygt sjovt og noget anderledes hvis man holdt firmafest sådan et sted hvor man bare kunne slippe det indre barn løs og være 8 år igen :-).

  Kombinationen af alkohol og hoppeborge må dog nok påregnes at give nogle flækkede fortænder eller tilsvarende. Så man bør nok lige dobbeltchecke betingelserne i diverse forsikringer inden man inviterer kollegerne afsted til sådan en fest….

  /Jesper

 • Lars Hyldegård 30. juni 2010 at 03:21

  Vi har netop holdt børnefødselsdag i Babooncity i Herning og det kan helt sikkert anbefales.
  Det er kæmpe stort og der er noget for alle, uanset alder.
  Rigtig godt koncept, men jeg tror faktisk at markedet er “mættet” i DK, med mindre at man finder en anden vinkel.

  Mvh
  Lars Hyldegård

 • Jack 30. juni 2010 at 17:37

  Dejligt at se hvad som sker over there 🙂

  hvis du bliver ved med at vise os ide’er er jeg sikker
  nogen af os, nok ska komme igang med noget af det.

  Takker for god inspiration, keep up the very nice work 🙂

 • Jimmy Thomsen 6. juli 2010 at 11:16

  Hej Martin.

  Tak for ideen. Vi har faktisk et legeland for børn i Odense kaldet Løvens Hule (http://www.lovenshule.dk). Ideen med hoppeborge ville sikkert tage ungerne med storm, men knap så voldsomme investeringer kan tilsyneladende også gøre børnene glade.

  Jeg har også på fornemmelsen at der er gode penge i at underholde børn – de har altid været en god kilde til profit. Så mon ikke kunsten kan gøres efter i ændre byer?

 • Børnefødselsdag 24. juli 2010 at 16:09

  Der findes en lang række af ting man kan lave med sine børn af legeland og andet sjovt både gratis aktiviteter og ting der koster penge. Der ligger noget i hele DK det er bare lige af finde det men det kan nemt gøres på http://www.barnetsfest.dk hvor der også er en kalender som samler alle arrangementer for børn i dit lokal område, så med en hurtig søgning har du alle de aktiviteter du ønsker for børn.

 • Thomas Pedersen 27. juli 2010 at 08:13

  Jeg havde fødselsdag i går, hvor min kone så havde bestilt blomster og chokolade som blev leveret på mit arbejde. Super fedt, men jeg må indrømme at jeg var lidt bange for at buddet skulle begynde at synge, selvom det jo kunne have været sjovt.

  Og kom til at tænke på at det måske kunne være en sjov ting, hvis der ikke allerede er nogle der gør sådan noget, med et syngende bud. Jeg ved at det bliver brugt lidt i andre lande, men jeg har aldrig set det i Danmark før. I hvertfald ikke nogle der har fået et…

 • Børnefødselsdag - unik og personlig 20. november 2011 at 17:50

  Der er flere gode ideer, at hente i USA når vi taler børnefødselsdage. Jeg har selv hentet en del inspiration derovre til min webshop: http://www.magiskeminder.dk/bornefodselsdag.html
  Amerikanerne har virkelig forstået, at holde børnefødselsdage med manér. Det kan vi godt lære noget af, uden at vi nødvendigvis går “all in”. Men hvem ved om det ikke kommer en dag.

 • Carsten 15. januar 2013 at 18:10

  Konceptet er kommet til Europa og Danmark, især i Jylland, men også 3 steder omkring København. De danske legelande er dog meget mere end blot hoppeborge. Der kommer 2 kæmpe store ( 2 x 4000 m2) legelande i københavnsområdet i løbet af 2013, så jeg ville nok være varsom med at bygge yderligere i København.

  Om det er en god forretning ved jeg ikke, men mine børn ELSKER konceptet.

 • Skriv en kommentar