1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (23 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Wilfred Gachau 28. september 2010 at 12:43

  HØRT!!!

  Mmmmmm… Hahaha…:-)

 • Jacob Ipsen 28. september 2010 at 13:15

  ha ha ha så fik jeg aftenens griner.

  det kan godt være at man i “gamle dage” skulle smede sit eget jern, hyppe sig egen fuger eller på anden vis bage sit eget brød…

  man kan skrive nok så manger bøger…….

  MEN DET SKAL MAN STADIG intet kommer veltende uanset hvilken bog man tror på 😉

  Spot on ! martin

 • Peter 28. september 2010 at 13:29

  Fantastisk. Du har så evig ret.

 • Rosenstand 28. september 2010 at 14:35

  Og may the force be with you! Jeg har altid undret mig over, hvordan øjensynligt intelligente mennesker har kunnet hoppe på det mumbo-jumbo.

  Visualisering, fokus og målrettethed er – som du siger – meget gammel vin. Resten er snake oil. Og det er der jo åbenbart stadig et kæmpe marked for 🙂

 • Henrik Blunck 28. september 2010 at 14:37

  Jeps, onkel Joachim princippet er pæredansk og virker – men det er den eneste vej. Godt gedigent arbejde før du kan høste det du sår. Hvis der intet sås, kan der intet høstes. 🙂

 • Jimi H 28. september 2010 at 14:37

  Nej , det klart .Universet ligger nok også mærke til din manglende handling 🙂

  Det meget sjovt, en af dem fra The Secret, en eller anden australier, som havde tjent ca 100-200 millioner, han sagde at han havde startet med at de regninger han fik ind af døren, da han var på røven, dem omskrev han manuelt, så der i stedet for en regning, lå en check til ham i posten.

  Det mente han selv var en del af The Secret. Andre ville måske mene at han bare skulle se regningerne for det de var, og så stadig gå efter guldet. Han har så mistet det hele nu, og er i stor gæld. Hvorfor.. ? Dokumentfalsk selvfølgelig. Jo The Secret virker sørme 🙂

 • Henrik Blunck 28. september 2010 at 14:37

  …også selvom Disney er amerikansk, i øvrigt. 🙂

 • Søren 29. september 2010 at 02:41

  Vi har vel nok alle set film eller læst bogen om the Secret.
  Det som er kommet ud af det, er at nu sidder en masse mennesker, og tror, at de kan blive millionære, igennem tanke virksomheden i hovedet.

  Det er fint nok, at folk sætter sig ned, og laver en video med deres mål som de gerne vil i livet, som penge, helbred, bolig, familie, venner. Som de så kan se 1 gang om 1 dage eller ugen.

  Det giver bare ikke penge, men det kan naturligvis være med til at holde folk fokuseret på det positive, og motivere dem, til at begynde at gører de ting som skal til, for at de kan nå deres mål i livet efter hårdt arbejde.

 • The secret master 29. september 2010 at 03:22

  I har åbenbart ikke hørt hemmeligheden SÅ! NÅ! NÅSSÅR!

 • Simon Greve 29. september 2010 at 04:10

  Haha, fedt halvironisk indlæg 🙂

  Har ikke læst eller hørt om den bog “The Secret”, men hvad fanden, jeg læser alligevel kun bøger man kan lære noget af 🙂

  Men ja, hvis nogle hopper på at de bare skal “fokusere” og ikke “fokusere på deres forretning”, så sker der sgu ikke en skid. Det burde alle normale mennesker vide…

 • Lars 29. september 2010 at 04:13

  Hmmmmmmm…ja du har fuldstændig ret, Martin! Der bliver leflet for alt det der er mystisk og okult. Hvis ikke det fjerner fokus fra det vigtige, når man spilder tiden på det, så ved jeg ikke. Det værste er at det er blevet helt vildt IN blandt mange headhuntere i større virksomheder at kigge i horoskoper, navneanalyser, teblade og andet skrammel for at sikre sig den helt rigtige medarbejder. Næ det gamle råd om at man høster som man har sået er et eviggyldigt råd som faktisk stammer fra bibelen. Vildt at den gamle bog har super-gode råd til os i dag! Bedste hilsner og go´ solskinsdag;)

 • Torben Rudgaard 29. september 2010 at 06:49

  Der findes ingen vorherre, der er ingen “Secret”. Jeg vil sige at The Secret er på samme niveau som Scientology, Moon bevægelsen og Jehovas vidner. Jeg læste bogen og alt det med at du er en “bubble in the fabric of space” er noget ævl.

  Men! – Der var een ting som jeg tog fra bogen.
  Jeg satte mig ned og skrev mine 5 største mål op, satte et foto på hvert mål, og hængde listen op på badeværelset lige ved siden af spejlet. Og gjorde det til en vane at kigge på den hver morgen og læse den højt for mig selv.

  Da jeg satte de mål virkede de på grændsen til det urealistiske. Et af dem var at jeg på 10 år skulle købe 10 ejendomme der tilsammen skulle gi 30.000 kr om måneden i netto husleje indtægt. I dag 4 år senere ejer jeg 21 ejendomme der giver over 85.000 kr om måneden og jeg køber stadig flere.

  Er det pga. “The Secret”… nej! Er det pga. en magisk bubble i universet der tiltrækker mine drømme… haha nej!
  Er det delvist pga. den seddel på mit badeværelse som jeg kigger på og læser højt hver morgen?… JA!

  Jeg tror ikke en skid på hokuspokus, men jeg tror helt klart på at hvis jeg konstant minder mig selv om HVAD ER MINE MÅL, så hjælper det mig ubevidst at arbejde på de rigtige ting der bringer mig i retningen af mine mål. Det der med at programmere sin underbevisthed (lige som US Marines gør med deres elite soldater) er sgu ik helt tosset! Det virkede ihvertfald på mig.

  Ja det har krævet masser af hårdt arbejde – men jeg har sgu arbejdet endnu hårdere før jeg satte de 5 mål og det blev jeg sgu ikke rig af (tvært imod brugte jeg rub og stub)

  Mit råd:
  1) Skriv dine 5 største mål ned på et A4 paper
  2) Vedhæft et billede der minder dig om hvert mål
  3) Hæng det et sted som du ser hver eneste dag
  4) Læs målene højt hver eneste dag
  ….og se så hvad der sker!!

 • Søren 29. september 2010 at 08:24

  Til Torben Rudgaard
  Hvor har du fået råd, til at købe 21 ejendomme?
  Hvad har du gjort i den forbindelse.

 • Tommy Krabbe 29. september 2010 at 10:36

  Hej Martin,
  Nu er jeg selv en selvudviklings-tjullahop, og jeg kunne ikke give dig mere ret. Bevares, det er godt med fokus, men det er der jo ingen bøger, der siger, man ikke skal have. Til alle fans af The Secret: Læs de “syv gode vaner” og læg mærke til første vane: Vær proaktiv! En af fysikkens mest grundlæggende love siger, at intet kommer ud af intet. Man skaber det selv – og der sker intet ved, at man går og tror og håber – kun at man overlader styringen af ens liv til andre mennesker.
  Tak for en fremragende video – den er hermed delt.
  Dbh Tommy

 • tim 29. september 2010 at 11:19

  Det kan vel ikke være en secret mere lol 🙂

  Mener også du har 100% ret, det kræver mer en yoga og sodavand imho

 • Thomas Bon 29. september 2010 at 11:54

  SÅDAN SKAL DET LYDE!!! – Men vi mennesker er nok parate til at hoppe på hvad som helst, bare det betyder at vi kan slippe for de utallige afvisninger universet har til alle de mennesker, der vil og kan nogen her i verden. Mit råd er: Lær at håndtere afvisning (specielt din egen, når du kommer til at dumme dig), så er du efter min mening meget tæt på at kunne smide The Secret direkte i skralderen 🙂
  Dbh Thomas

 • Torben Rudgaard 29. september 2010 at 12:29

  Hej Søren.

  Det var faktisk ikke så svært. Det krævede bare jeg fandt ud hvad det rent faktisk var jeg ville. Køre hårdt på i 5 år, og så gå på pension som 45 årig.

  Jeg startede et lille it firma http://www.flipinvert.com der laver spil på facebook. Det var svært i starten men nu går det godt og da pengene begyndte at komme ind – så istedet for at gøre som jeg plejer og som alle andre jeg kender, og skruge op for forbruget (større bil, større hus osv) så gjorde jeg det stik modsatte. Jeg flyttede ind i en tiny lille 30 kvm bungalow, købte en lille bitte knallert og satte mit forbrug ned til 5000 kr om måneden (ja, det kan faktisk godt lade sig gøre) – dette gør at jeg kan rulle 98% af min indtægt ind i ejendomme PLUS tage den lejeindtægt jeg får og også rulle den ind i nye ejendomme – well når man gør det, så går det fucking hurtigt!

  Men der er sgu nok ikke mange der vil ofre 5 år på hårdt arbejde og være super sparsommelig samtidig, heller ikke selvom man så ka leve de næste 45 år med 1-2 mill kr om året efter skat UDEN at lave en skid!

  “Entrepeneurs… We live a few years like most people wont – and live the rest of our lives like most people cant” – den passer meget godt :).

 • Jimi H 29. september 2010 at 12:39

  Hej Torben

  Tillykke med det gode arbejde 🙂 Hvis dine ejendomme er i KBH, så er det måske universet der nu sender et tegn , om at du skal bruge Aktiv 3 Ejendomsservice til at passe dine ejendomme 😉

  Det er mit firma, og vi har flere gode samarbejder med ejendomsinvestorer

 • Torben Rudgaard 29. september 2010 at 13:10

  Hej Jimi.

  København???? Ejendomsskat, Lejeskat, Boligskat, lejeværdi af egen bolig, tvungen fastsat husleje, boliglov der kun tilgodeser lejer…
  Lad mig sige det på denne måde – jeg har kun een ejendom i København og den laver 2% ROI (return on investment pr. år) – dette er min værste investering.

  Jeg har 20 ejendomme i Thailand, samtlige er beachfront med seaview, pool, fitness center osv.. Mine thai ejendomme giver mellem 9% og 14% ROI – og Thailand har ingen ejendomsbeskatning. Der kan Danmark slet ikke være med.

  Og få du bedre kan sammenligne:
  http://www.towncountryproperty.com/condos/naklua-condo/14195.html
  Den her købte jeg for 1½ mill DKK og ka sælge den idag for 2,8 mill DKK – men da den laver mellem 14.000 og 16.000 DKK om måneden så vil jeg aldrig sælge den.
  Og prøv lige at se faciliteterne… 230 meter lang infinity pool lige ned til stranden – der ka den 4½ mill DKK skod lejliehed jeg har på fr.berg slet ikke være med da 😀

 • tsn 29. september 2010 at 13:47

  Udmærket Martin 🙂

 • Jimi H 29. september 2010 at 14:38

  Jeg bor nu også på FRB, så universet er åbenbart på spil 🙂

  Jeg har en ven der snart flytter til Thailand og arbejder med IT, så kan han køre min ejendomsservice dernede. Jeg giver aldrig op !!

  🙂

  Tillykke med dine fede investeringer

 • Wilfred Gachau 29. september 2010 at 15:07

  Hvem har brug for “The secret” når man har alle jer til inspiration? Tusinde mange tak… I er for seje… Har selv lige launchet en nichesmykkewebshop (tja svær branche men var der ikke noget med at man skal følge sin passion?), efter et års hårdt hårdt arbejde og hele min opsparing og mere og regner med at knokle endnu hårdere til jeg opnå drømmen om at leve af min passion.

  Og Martin du har noget jeg kan bruge hver evig eneste gang. Gad der var flere som dig! Tak og mega tak!!

  Og tak igen allesammen for alle jeres hemmeligheder og må i sejre hvor andre har givet op!!!

  Be good and if you can’t be good, be careful…:-)

  Og hvis i keder jer, så se om i ikke kan finde noget til jeres elskede her http://www.nuuru.dk…;-)

  Peace…:-)

 • Torben Rudgaard 29. september 2010 at 15:15

  Tak Jimi.
  Hvis du kommer til Thailand en dag så smid mkig en mail torben@flipinvert.com – så skal jeg vise dig hvordan det virker her nede (og hvor let, simpelt, elegant og BILLIGT det er i forhold til DK)

 • Helle 1. oktober 2010 at 01:24

  Hej Martin.
  Tillykke med din pris som bedste foredragsholder inden for kat. motivation. Faldt tilfældigvis over din hjemmeside da jeg var inde for at tjekke vinderne af de forskellige priser.
  Tak for din video omkring the Secret. Jeg har været dybt involveret i en spirituel bevægelse og været en af dem der har siddet og tænkt store tanker ud i universet, følt og derefter ventet, ventet, ventet….ventet og endnu engang ventet……
  ….og der skete sgu aldrig en hujende fis…ikke før jeg selv tog ansvar, fokuserede og handlede. Intet kommer af intet, som en skriver i en kommentar…og det kan vi vist alle skrive under på. Jeg måtte, som et efter min egen mening ret intelligent menneske, lige ind og vende i intetheden for at finde ud af sandheden om the secret 🙂

 • Mark W 1. oktober 2010 at 12:17

  LOOOOVE IT Martin :O)

 • Elsebeth Fogh Guide til Det Gode Liv 1. oktober 2010 at 16:00

  Ja her må jeg så tage til genmæle for første gang, hvor jeg ellers plejer at være enig med dig i de fleste af dine budskaber. Den der ler sidst ler bedst. Jeg er en af dem, der rent faktisk har manifisteret penge til at kunne købe en sprit ny BMWX5 kontant, rejse til udlandet flere måneder om året, købe ny specialdesignet lystfiskerbåd i USA og samtidig have et overskud på over 2 mill om året 2 år i træk i vores konsulentvirksomhed. Jeg er ikke i tvivl om,at det bl.a. skyldes, at jeg har arbejdet målrettet med visionsboards, der har stor betydning både for fokus, indsats, resultatskabelse og succesoplevelser. Kraften ved intentioner er for mig med til at skabe og udleve mine drømme samt huske mig på at være målrettet og resultatorienteret. Husk det ene udelukker ikke det andet! Fordi du visualiserer betyder det ikke, at du udelukker at gøre en indsats – som i sportens verden, hvor det er helt naturligt at kombinere mentaltræning og fysisk træning. Jeg har i flere år været organisationsudviklingskonsulent i eliteidrætsklubber og vi kan bestemt lære noget af den verden. For mig at se, er der heller ikke noget galt i nogen tjener penge på at udbrede budskabet. Det er da kun inspirerende, når andre laver en god forretning som dækker et behov som folk vil betale for. Jeg føler mig bestemt ikke ført bag lyset – tværtimod er jeg holdt op med at sætte mit lys under en skæppe og vil gerne inspirere andre til det samme http://www.elsebethfogh.dk & http://www.global-partner.dk

 • Thorborg 1. oktober 2010 at 16:06

  Tak for jeres gode kommentarer og ros 🙂
  @Elsebeth, jeg tror ikke du har hørt helt efter hvad jeg sagde. Jeg lagde vægt på at det at visualisere var fint og helt sikkert kan hjælpe mange mennesker. Det jeg ikke kan klare er alt det “Religiøse” mambo jambo om universets tiltrækningskraft m.m.
  Bortset fra det er da vildt godt gået, men tro mig, dit gode liv kommer af dygtighed, målrettethed og hårdt arbejde, ikke af superpowers from space 🙂

  Dbh Martin

 • Mark W 1. oktober 2010 at 16:35

  Elisabeth – Martin har jo ret.

  Det er egentligt en ret besynderlig tid vi lever i – for aldrig har vi været omgivet af så meget og let tilgængeligt information, men samtidig så har vi aldrig “konsumeret” så ufattelige store mængder ligegyldighed.
  Reality programmer i en lind strøm vælter ind over os lige fra Vild med dans til Sidney “Lee-gyldig” – og ifølge seertallene så elsker vi det. Det er sgu som om vi gerne vil bedrages og forføres af alt muligt crap. Hvis man ser nøje efter i en boghandel under f.eks. coaching, så er det ufatteligt hvad man kan blive coached i – lige fra bjergbestigning af Mount everest til visualisering af et bedre sex liv!!!

  Hvad kan jeg sige – det virker nærmest absurd på mig – men for nogle virker det måske, og det er selvfølgelig fint – men jeg er nu enig med Martin i at flid og focus er meget vigtige elementer i enhver succes.
  For mig er det bedst at tage på en god lang fisketur i fredlige og smukke omgivelser, her samler jeg tankerne og finder en masse god inspiration – tjek evt. dette link: http://www.pagegangster.com/p/J8Wtt/ :O)
  Hls. Mark.

 • Bo Kalvslund 1. oktober 2010 at 16:44

  Jeg hørte i sommer en udsendelsesrække med Peter Bastian på P1. “Mands minde” hedder den og kan downloades som podcast.
  De handler om vidt forskellige ting ihans lange og spændende liv.
  I een af udsendelserne redegør han for hvordan han indså at han også havde levet på en indbildning om at noget skulle gives ham ved en bestemt tro og fokuseren på sandhed. Til hans store overraskelse lå det enkle liv lige foran ham – han skulle bruge sit liv på at skabe ting/musik sammen med andre mennesker – dét giver ham den mening han havde søgt efter i troen og hans søgen efter sandheden…

  Det er meget i tråd med din erkendelse Martin.
  Udsendelserne kan anbefales (men han taler næsten lige så meget og hurtigt som Thorborg – tilgengæld bander han ikke lige så meget..;-))

 • Skriv en kommentar