Det er sjovt så poetisk man bliver efter 5 rom og cola.
Jeg fik en lille snak med mig selv om lykke og den slags.
Se med her:

De bedste hilsner

Martin

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (16 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Gitte 13. marts 2012 at 10:51

  Ha ha.. skål Martin.
  Så vil jeg nyde det spirende bornholmske forår, og nyde de små lykkelige glimt som jo hele tiden opstår i livet :))

  Fortsat god rejse

 • Jon 13. marts 2012 at 10:53

  Blæret! Tak for herlig solvideo fra ønskestranden 🙂

 • Merete 13. marts 2012 at 10:58

  Kære stive lykkelige Martin 🙂
  Herligt- Tak for den hilsen. Fortsat god nydelse og jeg ser frem til flere videoer med iværksættere. Her er en lille en til solnedgangen – fra den poetiske færing – men nu i dansk oversættelse :
  http://www.youtube.com/watch?v=r-boW3-OmJk&feature=related
  Håber du kan li den!

 • Christina Christiansen 13. marts 2012 at 11:03

  Love it – god tur! CC

 • Kristian Lemme 13. marts 2012 at 11:10

  “Skide godt gået Egon:)”!

  Tak for et sjovt og hyggeligt indslag Martin – en fin reminder i en travl hverdag!

  Det ser satme godt ud der på stranden!!

 • Asger 13. marts 2012 at 12:07

  Elsker dine positive indkast i et travlt liv. Ville ønske jeg arbejdede med flere folk med din karakter.

  Vil dog sige mht. lykken, at det, i mine øjne, slet ikke kun er momenterne, men også den samlede lykke i at arbejde på det der gør en lykkelig der skaber lykke. Jeg kan have en forfærdelig stresset dag, men satdig være lykkelig, fordi jeg udlever mine drømme. Men derfor skal man selvfølgelig slet ikke glemme, at stoppe op en gang i mellem, og værdsætte momenterne.

 • Hanne Støvring 13. marts 2012 at 12:27

  Kære lykkelige Martin,
  Skønt at se solnedgangen fra strandstolen på Boracay. Jeg er just selv returneret fra mangfoldige glædelige og smukke øjeblikke lidt sydligere (Apo Island, Bohol, Cebu, Negros og Malapascua…. også Filippinerne).

  TAK for dit indlæg om lykke og om det at glæde sig. Du har nemlig så evig ret… Alt for meget i dag handler om alt det, vi skal nå – i stedet for det at være… bare være. – Mine rejser sætter for mig også livet i perspektiv og tiden i roligere omdrejninger… så jeg forstår dine tanker denne tidlige aften i solnedgangens skær i det skønne filippinske paradis omgivet af dem, du elsker. Pas godt på dem… og på dig.

  Ses i Gudhjem – måske med en sjus i solnedgangens skær ved Norresãn på et tidspunkt 🙂
  kh. Hanne

  Bogen er: ‘Glæd dig’ af Tor Nørretranders.. Om madglæde, arbejdsglæde og livsglæde – og at glæde gør verden større… og ja, det gør den 🙂

 • Gita Street 13. marts 2012 at 16:39

  Jeg skænker dig en taknemmelig tanke når jeg forhåbentligt meget snart også sidder med en guddommelig havudsigt med mine elskede og sidder og bliver lidt små-besoffen 😀

  Lykken kan være ufatteligt kort nogengange, men en solnedgang med en drink og nogle af dem man elsker mest hjælper på det 🙂 Derudover er der fremtiden. Den ser lovende ud. Og du har hjulpet med at gøre den mere end særdeles lovende for rigtigt mange mennesker – ved at inspirere og at lade os andre finde hinanden så vi kunne skabe den gode fremtid. Tak 🙂

 • Axel 14. marts 2012 at 03:25

  Lykken er…
  Om 3 uger er jeg på Philippinerne, ikke på ferie, men for at bo der.
  Du har et Manila kontor, men måske vil du få brug for lokale der kan et eller andet, i så fald har jeg mange kontakter til små samfund der godt kan bruge noget beskæftigelse.
  Fortsat god ferie.

 • Anne-Marie 14. marts 2012 at 08:11

  Lykken er at glaede sig over hvor man er i livet pt., samt glade sig til at vaere sammen med sine naermeste, og maerke de foeler det samme. Som en hjemvendt soldat saa rammende sagde ” that’s really what life is all about”

 • Jakob 15. marts 2012 at 01:27

  Tor Nørretranders’ bog hedder “Glæd dig”…

 • Tor Nørretranders 16. marts 2012 at 12:19

  Sådan, Martin! Du gør os glade med din glæde. Nyd Vietnam.
  Tor

 • Thorborg 17. marts 2012 at 02:09

  @Gitte, selv tak da 🙂

  @Jon, selv tak da!

  @Merete, tak for sangen 🙂

  @Christina, tak!

  @Kristian, ja det var dejligt 🙂

  @Asger, du må være et specielt menneske, lykke for mig er glimt 🙂

  @Hanne, godt at høre fra dig, vi ses på øen!

  @Gita, god tur hvis du kommer afsted 🙂

  @Axel, god tur og nej, jeg tror ikke jeg har brug for mere, jeg har nogle herlige partnere i det Philippinske. Men tak for det!

  @Anne-Marie, lige præcis!

  @Jakob, lige præcis, en herlig bog alle burde læse.

  @Tor, fedt at se dig her, du er min “filosof helt” nummer 1 🙂

  De bedste hilsner

  Martin

 • Kasper Erling 4. april 2012 at 14:27

  Ha ha ha, Martin, det er sgu din til dato sjoveste video 🙂 Du nyder livet – herligt. Det gør jeg også hver eneste dag. Er i skrivende stund på mit lille kontor og laver regnskab, og klokken er 21.25. Men fuck it, jeg elsker det 🙂 God vind! Hilsen Kasper.

 • Skriv en kommentar