1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (2 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Kasper Rahbek 5. marts 2013 at 02:45

  Glæder mig til at følge raketten 🙂

 • Niller 5. marts 2013 at 03:23

  Hold da op hvor er manden selvhøjtidelig og uudholdelig at hører på *suk*

 • Preben Arnfjord 5. marts 2013 at 03:25

  Hej – lyder spændende. Vi skal lancere et nyt ur med mange funktioner i løbet af de næste 4 måneder. Håber at vi kan lære noget nyt, inden vi går i luften.

 • Andreas Sachse 5. marts 2013 at 03:31

  Det lyder spændende Martin. Jeg er helt enig i din soft-launch-tilgang inkl. ideen om at have et teaser-site i opbygningsfasen. Det bruger jeg også selv til diverse lauches.
  Glæder mig til at se og opleve jeres nye tjeneste.
  //Andreas

 • Cammilla Rysgaard 5. marts 2013 at 03:32

  Lyder super spændende… og selvom det er en satsning, så plejer I jo at lave nogle virkelig gode ting 🙂

  God pointe med launch!

  Kh Cammilla

 • Kirsten 5. marts 2013 at 03:32

  Følger spændt med!

 • Thorborg 5. marts 2013 at 03:36

  Kasper, det er jeg glad for 🙂

  Niller, Jo da, jeg ved jeg er pisse dygtig, håber også du sparker røv i din karriere.

  Preben, held og lykke med uret 🙂

  Andreas, ja det er en god måde at gøre det på.

  Cammilla, takker og bukker 🙂

  De bedste hilsner

  Martin

 • Kim Sand Sørensen 5. marts 2013 at 03:59

  Det virker rigtig godt! Jeg gjorde det for en del år siden med en webshop, hvor jeg samtidig brugte Adwords til at booste landingssiden. Dette gav ca. 13.000 tilmeldte til vores nyhedsbrev indenfor 1,5 måned, som vi så brugte til at markedsføre shoppen stille og roligt.

  Det er en metode der som regel har en høj konverteringsrate, i ovenstående eksempel +70% CR, og derfor kunne det også betale sig at købe sig til trafikken fx via Adwords. Klikprisen var omkring 1 kr. dengang, så en rigtig billig måde at få tilmeldinger til nyhedsbrevet samt en rigtig god strategi til softlaunch, som jeg iøvrigt altid har været fan af.

 • Bonnie 5. marts 2013 at 04:06

  Øv, hele min koncentration for at lytte til den spændende launch forsvandt, da jeg klikker på play – og ser du kører bil …. samtidigt med du har travlt med at lave din video. Sorry, det er en af mine regler her i livet – don´t drive and do ….. anything else!
  Sagt med et smil på læben; Husk at være 100 % tilstede i nuet 🙂

 • Thorborg 5. marts 2013 at 04:14

  Bonnie, du er ikke en den første der bemærker det.
  Husk at jeg har min koncentration på vejen og ikke gør andet, end folk der snakker med en passager i bilen. At lave mine videoer er langt sikrere end at køre med børn i bilen og det der er værre.
  I bilen er det jeg har tid og min inspiration til at lave videoer og det er så der jeg laver dem 🙂
  Jeg har snart rundet video nummer 600 og 90% er lavet i bilen og det uden en skramme.

  De bedste hilsner

  Martin

 • Benny Nielsen 5. marts 2013 at 04:52

  Martin du har givet mig så meget inspiration gennem din youtube udsendelser, jeg selv en iphone men kan ikke ud af at brug, men jeg iværksætter veed Guds, og lounscer selv flere side alt er klar jeg skal bare lige en tuR usa om 3 dage om hilse på Kenneth Copeland, som du også møder en dag, der er så meget brug for amino, og du er mesT uselviske iværksætter jeg kender, og jeg tror du får stor økønomisk velstand, verden er ved kolapse, økonomisk, så der er de kristne som tro igang med at blive rige, for at hjælpe de fattige i nød. jeg tro du er guds hjælp for iværksætter, som lytter til, en gog bekendt har kaldt fuld af løgn, fordi jeg kunne betale hans bog, min konto var lukket fordi jeg havet for meget til de fatige i uganda check http://www.lisacare.dk lisbeth er resperitor hjælper. så kender personligt, og du har rat, bolig market vil fortætte ned af, folk skal på gud konge og fædreland, og det er med til at iværksætter får opmærksom hed, og ikke kun store selskaber. hilsen Benny Bómstærk. kep the god work, i always love tyour youtube, kh Benny Nielsen, som snart får nyt efternavn

 • Charlotte Hjorth 5. marts 2013 at 06:02

  Lyder spændende. Glæder mig til at høre mere! 🙂

 • Malene 5. marts 2013 at 07:58

  Tak for deling af dine gode tip og inspiration til at prøve ting af. Bliver spændende at følge satsningen 🙂

 • Pia Hass 5. marts 2013 at 13:50

  Tak for den spændende video. Glæder mig til at finde ud af hvad jeg kan bruge den nye service til, men da du aldrig holder kæft så hører jeg jo nok fra dig igen. De bedste hilsner herfra.

 • betina 6. marts 2013 at 05:04

  Hvordan man kan bruge over 4 minutter på så lidt, det er skræmmende.

 • Lars Holdgaard 14. marts 2013 at 15:30

  Jeg glæder mig til projektet kommer online. Jeg formoder det er den her “find en partner til din virksomhed” portal.. Det er i hvert fald et fantastisk godt koncept! 🙂

 • Skriv en kommentar