Min datter Emma Rosa, har sunget siden hun var helt lille.
Og som mange andre børn, har hun set MGP så længe jeg kan huske.
Hendes store drøm har længe været, at være med til MGP og synge hendes egen sang.

For små to år siden kom hendes korlærer til mig og sagde at Emma havde et stort talent for at synge og vi burde gøre noget ved det. Det kom bag på mig, da hun godt nok sang hver eneste dag, men jeg ikke var klar over at hun faktisk var god.

Vi fandt en rigtig sød sanglærer til hende (Tak søde Laura for din stor indsats) og hun har hjulpet Emma med at udvikle hendes stemme (hør hende her).

Efter et års træning, lavede hun sammen med Laura og hendes kæreste Simon Gain, sangen til MGP, som endte med at hedde “Du er en vinder” og er en hyldest til dem der tør være sig selv og vil noget med deres liv.

De var 650 børn der sendte sange ind og de var 180 der kom til workshop. Det gik så godt for Emma, at hun var blandt 30 børn der gik videre til audition og det fik vi at vide, da vi var på ferie i USA og Emma og jeg måtte derfor flyve hjem for at hun kunne deltage.

Det gik også så godt, at hun nu er blandt de 10 børn og bands der skal med til MGP 2015 i Gigantium – Aalborg og hun har fået to rigtig søde og dygtige danskere, Olivia og Amalie, som skal med hende på scenen. De har allerede sovet sammen og hygger sig rigtig godt sammen.

Se hendes MGP sang her:

[youtube]http://youtu.be/ZXEXGCAGlWI?list=PL5huNXkiHwq0rc9RAqcyFvvYvktggKKoY[/youtube]
Her kan du se hende præsentere sig selv:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2sD9kLSzG90[/youtube]

Det har indtil videre være en stor oplevelse for hele familien at se hvor meget DR gør for børnene og for at lave et fantastisk show. Vi glæder os rigtig meget til den 14. februar, hvor vi står klar til at heppe på vores dejlige datter Emma Rosa.

Se MGP 2015 fællessangen her:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=t7TyACA2Rws[/youtube]

Det er Emma med den røde hue 🙂

De bedste hilsner

Martin (Den stolte far)