1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (17 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Erik B. Jørgensen 7. juli 2010 at 01:35

  Synes også det gælder privat / personligt. Hvis man siger “aldrig” til en udfordring, et job, sport, osv. Så ændre ens liv sig og man ændre syn på tingene, eller bliver tvunget til at gøre det. Så bliver det et nederlag for en selv, eller man er for stolt til at gør det. Man kan bare sige “ikke nu her”.
  Har støt på mange folk der siger det kan jeg “aldrig” klare, så sætter man bararier op for sig selv, i stedet for bare at prøve og se hvad man kan klar og hvor langt man kan nå.
  Ser det også i sport, hvor folk skal lære at tænke positivt og sige jeg kan vinde, jeg er den bedst.
  Så det bare sige Kan / Vil / Gør. Kan jeg? vil jeg? så gør jeg det.

 • Søren Romlund 7. juli 2010 at 06:02

  Så laver du igen bonus!
  Det er jo et stort problem i hvid udstrækning,
  på det du selv nævner., og det Erik også er inde på.
  hvor det bliver til en begrænsning af ens udfoldelses muligheder på længer sigt,
  som igen skaber en anden dårlig dom ved mennesket, at det er negativt at sige men har taget fejl, eller gør noget andet end det man gjorde for 10 dage siden. (alt med måde) 🙂

  ”Det er muligt det jeg siger i dag er forkert, men jeg får nok ret en anden dag så, på det samme” 😉

  mvh
  Romlund

 • Bo Kalvslund 7. juli 2010 at 17:25

  eller som Erhard Jacobsen sagde engang:

  det har jeg aldrig sagt….
  …og hvis jeg skulle have sagt det ; så vil jeg godt gentage det….;-))

 • Henrik Blunck 8. juli 2010 at 19:36

  Jeg ser ALTID dine afsnit, og jeg har til dato ALDRIG kedet mig. 🙂

  Begge ord brugt i deres rette sammenhæng. Du har fuldkommen ret. Som det så ofte før er sket, så har du igen fat i det rigtige. Altid og aldrig er forbandet dyre ord at bruge, og det bør ikke ske uden særdeles moden overvejelse.

  Tak for inspirationen, og god weekend. 🙂

 • Jimmy Thomsen 9. juli 2010 at 03:11

  Man har før set at et produkt (software) har fået et nyt navn, netop fordi man ikke har kunne leve af de gratis opdateringer. Programmet med det gamle navn holdes i live med de mest nødvendige opdateringer, mens den nye version får tilføjet nye features, bliver mere brugervenlig med mere.

  Vi udgiver også gratis opdateringer til betalingsudgaverne Sitemagic CMS, men når en nye Major Version udgives, er kunderne nødt til at købe denne version, hvis de vil have de nye features. Sådan har vi valgt at håndtere det.

  Jimmy Thomsen

 • Lars Holdgaard 15. juli 2010 at 17:55

  Endnu en god kort “heads up” som alle kan få noget ud af.. Kan godt lide eksemplet med software, som også er en branche som altid er under udvikling.

  God weekend!

 • Skriv en kommentar