1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (52 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Jan Skinnerup 1. april 2010 at 10:05

  Couldn’t have put it better meself, sir 🙂

 • Christian Jessen 1. april 2010 at 10:11

  Jeg er helt enig i, at alt for mange folk prøver at hustle sig igennem livet, og det mister man sku nogle gange livs-kvalitet på. Derudover er det fuldstændig tåbeligt konstant at forsøge og snyde sig til gratis service ellers gratis produkter, specielt når vi snakker om produkter som E-pusher, for ens virksomhed.

  Derimod synes jeg dog også, at folk skam har ret til at spare hvor de kan, nu hvor vi snakker Netto. Hvis du har det fint med den service du får i Netto, hvorfor så betale dobbelt for at gå i Irma? Det har jo intet at gøre med at hustle, men gør sku en forskel når man sidder på et budget.

 • Martin Thorborg 1. april 2010 at 10:57

  @Christian, der er ikke noget galt i at handle i netto, det er hvad du køber der gør forskellen 🙂

 • Bent Andersen 1. april 2010 at 11:03

  Jeg sad og kom i tanke om at jeg fornyligt fik en mail fra en statsansat person, der spurgte om jeg vil have betalingen SORT….
  Øhh nej tak.
  Er du dum eller hvad? Jeg sidder nu med et dokument hvor jeg med et knips kan få dig fyret. HALLOOO.
  Men det viser hvor dårligt moralen har det i Danmark. Sørgeligt.

  Et andet eksempel er en person i min omgangskreds der også er offentligt ansat, har fået hele sit hus renoveret, og betalt det hele sort.
  Jeg forsår ikke at de ikke kan se/regne ud hvad det er der betaler deres løn, nemlig skatterne, dem som de snyder for at betale ved at købe ting/ydelser sort. Det står skidt til i Danmark.

 • Tommy Krabbe 1. april 2010 at 11:06

  Så sandt som det er udbasuneret!
  Det er præcis netto-tankerne jeg prøver at inspirere folk til at bevæge sig væk fra.

  Har blandt andet set at flere af mine venner har meldt sig ind i gruppen “bevar satiren på DR2”. Samtidig er de stolte af at fortælle om, at de ikke betaler licens.

  Giv giv giv – så behøver man aldrig tage!

 • Jimi H 1. april 2010 at 12:06

  Du bliver bare bedre og bedre Martin. Nok fordi jeg ikke kender dig privat, at jeg ikke kender den side af dig, men det er som talt ud af mit hjerte.

  Tak fordi du tør, fuck pengene det bare lir , når man har tjent udover sikkerheden, men at turde at stille sig ud sådan, det kræver nosser. Specielt fordi man er garanteret , på det private område, at døre lukker sig, når man taler som du gør.

  Eller det gør der i hvert fald i mit liv.

  Faktisk, når jeg tænker over det, har jeg aldrig hørt en dansker tale sådan der. Jeg har hørt en del amerikanere have den indstilling, men ikke en dansker

  God påske

 • Thomas De Oliveira 1. april 2010 at 12:16

  Jeg kan godt lide du får ”dansk folkeparti” med i dit synspunkt 🙂

 • Casper 1. april 2010 at 12:20

  Tak, Martin. Så fik jeg mit daglige narko. Jeg er efterhånden afhængig af denne blog.

  Og stor ros for indlægget – du rammer igen hovedet direkte på sømmet.

  Mht. personen, der skrev, om den kunne findes på Private Bay, så vil jeg sige, at jeg tolkede det som en joke, eftersom det jo er den 1. april.

  Men personen har ganske vist ikke givet udtryk for, at det var det – så man kan selvfølgelig godt komme i tvivl.

  God påske til alle herinde og på Amino!

 • Henrik Krogh 1. april 2010 at 13:12

  Stående applaus herfra Martin. Som efterhånden bosiddende udenfor Danmark i en del år synes jeg at dine ord rammer rigtig godt.

  Problemet er desværre, at hvis du siger dette til en dansker bosiddende i Danmark, så er det de færreste der opfatter og tror på det billede du tegner.

  God påske

  /Henrik

 • Kim F. Rasmussen 1. april 2010 at 13:16

  Hej Martin
  Tak for et godt Thorborgs Talkshow. Det er nogle kedelige og sørgelige oplevelser du har haft. Det er nu min opfattelse at det er de færreste der har så dårlig moral, også i Danmark.
  Jeg er i gang med at læse en bog “Folket ved søen” Det er en bog om de arkæologiske fund af de allerførste mennesker. Studierne af de fund og af andre tidlige mennesker viser at grunden til at mennesket udviklede sig, hvor hjernen voksede meget mere end nødvendig for at leve som jæger/samler, er de sociale strukture, hvor man samarbejder, deler med hinanden og hjælper dem der har behov i gruppen/stammen, dem der snyder og ikke bidrager så meget som de kunne bliver så isoleret og hægtet af udviklingen. Det er muligvis noget venstreorienteret sludder, så meget ved jeg ikke om emnet, men det lyder nu meget sandsynligt. Det er klart at den slags strukture bedst fungere i homogene og ikke for store samfund. Derfor vinder snyde-moralen måske frem som samfundet udvider sig?

 • Kim F. Rasmussen 1. april 2010 at 13:40

  Som kommentar til Henrik vil jeg sige at når jeg ikke syntes det er så slemt med alle danskernes moral, så er det fordi jeg generelt ikke selv oplever at blive snydt, det er selvfølgelig sket. Det er også fordi det har en selvforstærkende effekt hvis man går rundt og mistror alle man møder og ikke tør lave aftaler med nogen. Men selvfølgelig skal man heller ikke være naiv og tossegod. Man møder desværre også nogle der tror at alle andre snyde, stjæler og betrager og bruger det som undskyldning for deres egen umoral.

 • Kristi Kivi Frimpong 1. april 2010 at 13:46

  Ja, det er nogle kedelige oplevelser du har haft. Men når jeg møder mennesker med lav eller ingen moral så ved jeg bare at jeg ikke skal bruge min energi på dem…..for de smitter. Man ender med at man har dårlig smag i munden. Man skal bare undgå dem…. som pest :D.

  Folk med ressourcer/viden plejer at være positive for de ved godt at de nok skal klare det. Men dem med “netto mentalitet” er BANGE for at fejle så de bruger ALT til at blive success men det betaler sig ikke i længere perspektiv.

  The more you care, the stronger you can be. – Jim Rohn

  hilsen, Kristi

 • solbriller 1. april 2010 at 14:32

  Martin som Henrik Krogh er inde på, så kan danskere bare ik fatte denne pointe, så længe de lever i DK…
  Det er det samme jeg har sagt til venner og bekendte i en del år, men det går ind af det ene øre og ud af det andet igen.
  Man indser når man flytter udenlands, at DK er et totalt koldt og trist samfund, men det får du ik en dansker til at forstå.
  Og så har danskere det med at sætte deres egne regler. Det er okay at male naboens hus og få 10.000 kr sort, men hvis Mohammed snyder i sit pizzaria, så er selv 5.000 kr langt værre, end de 10.000 kr som man selv har tjent sort…

 • Jakob 1. april 2010 at 14:50

  Rigtig god peptalk Martin vil give dig helt ret i det meste du siger.

  Må indrømme jeg kom til at grine lidt da du nævnte den flåede Kylling i Netto og med den smadrede Mac 🙂

 • Jimi H 1. april 2010 at 17:05

  Jeg har altid tænkt på at flytte udenlands af de grunde i nævner, men er heller ikke typen der flygter . Men min bror flytter til Marbella området om et par år. Jeg flytter sgu nok med 🙂

 • Jack 1. april 2010 at 18:14

  Du har ret, hvad sker der med vores Danmark :-/

  Martin jeg er nu sikker på du vinder i sidste ende, er i hvert fald glad for
  det store stykke arbejde du gør, ikke meget tid jeg bruger her, men det betyder ikke det er noget lort, jeg elsker dine blogs og sætter enormt stor pris på din ærlighed og arbejde, så stor pris jeg ikke fatter nogen kan være så smålige ikke at betale et så lille handle gebyr, men jeg er også bare Jyde, der hvor jeg kommer fra er et ord et ord, jeg fornemmer du er af samme støbning 🙂

  God Påske fra Aalborg 🙂

 • Simon G 2. april 2010 at 01:07

  Ja, jeg kunne heller ikke være mere enig i det siger.
  – men desværre bliver mennesker “opdraget” til at være utaknemmelige den dag idag. Jeg kan sågar se det blandt venner og familiemedlemmer.

  Jeg har også ofte sagt til folk i min omgangskreds; kære venner, vil i være noget, og blive accepteret mere end i gør idag, så skal i sgu have visioner, og forsøge at udføre dem. I skal sgu ikke gå rundt i jeres egen lille hønsegård og koncentrere sig om, om de betaler 1000 eller 1200 for noget, eller om hvor høj naboens hæk er…

  Men i bund og grund handler det jo om god karma – og god karma, den kommer somregel god tilbage.

 • Tommy Krabbe 2. april 2010 at 01:12

  Inden vi lige dømmer hele DK til kloaken, vil jeg lige sige, at det jo handler om en bestemt gruppe danskere. Der er bestemt også mange danskere, der virkelig er nogle ildsjæle og gør en forskel for andre.

  Det kommer der snart en ny bog om 😉

 • Jack 2. april 2010 at 02:55

  Jeg er sgu lidt rystet over de tal du nævnte ift E-Pusher og Virksomhedsbørsen. Det er fandme dårlig stil…..mærkeligt at folk opfører sig sådan!!!!!!!

  God podcast ;o)

 • Glen 2. april 2010 at 03:39

  Hej Martin og i andre 🙂

  Jeg har desværre lige oplevet noget lignende….

  Jeg har en bil, som jeg for 2 uger siden har fået repareret for 10.000 kr., jeg havde efterfølgende haft den i vaskehal og støvsuget den, så den var blevet rigtig flot, da den skulle sættes til salg.

  Igår kommer jeg så ud til den, og så er der en eller anden idi.. som var kørt ind i vestre side på forskærmen, så den havde fået en stor ridse. Efterfølgende var personen kørt uden at ligge en seddel eller andet.

  Det ødelagde bare hele min dag….. Nu hænger jeg på en regning på små 2000 kr. , fordi jeg ikke har kasko.

  Har du lavet noget lort fordi du har dummet dig, jammen så tag dog ansvar for dine handlinger!

  Jeg synes det bliver værre og værre, jeg ved simpelthen ikke hvad folk har gang i. Der er en tendes til at flok bliver mere og mere ligeglade og egocenteret.

  PS. Samme nat havde en person brækket sig ud over min nye Citroen C4….(baglygter og bagdør)….Suk 🙂

  Tak for dine indlæg Martin…
  ps. Det kunne være lidt interessant at høre, hvordan det går med Spamfighter, virusfighter og de andre produkter. eks:
  Hvor mange medarbejdere har i?
  Går det op eller ned ad bakke indtjeningsmæssigt?

  Bare et forslag, hvis du har tid og lyst 🙂

 • Kirsten Mouritsen 2. april 2010 at 05:55

  Kære Martin,
  Super indlæg – som talt ud af min mund! Jeg mener, der er et stort behov for at få moral og ansvarsfølelse tilbage i vores liv! Både på det personlige plan, men bestemt også i vores forretningsliv. Jeg har desværre selv fået at føle, hvordan en flosset forretningsmoral hos et stort (dansk) firma nær havde væltet en mindre virksomhed. Først blev jeg bitter og ked, derefter tænkte jeg: Fand’me nej! Jeg bestemmer selv, hvornår jeg er slået – og jeg vil ikke slås af umoralske mennesker eller firmaer uden anstændighed! Eller arbejde med dem på deres præmisser!
  Så med en betydeligt tyndere bankbog fortsætter jeg – til gengæld kan jeg se mig selv i øjnene hver morgen!
  Hvis vi ikke tager ansvar for os selv – og opfører os ordentligt – hvad er der så tilbage andet end burhønseæg og egoistisk småsnyd – nøjagtigt lige som du påpeger! Så bliv endelig ved med at ryste op i middelmådigheden, Martin – 1000 TAK!
  – Som udlandsdansker er jeg i øvrigt meget enig med Henrik …..
  God påske til alle 🙂

 • John 2. april 2010 at 07:20

  Jo, der er desværre en meget stor gruppe der vil gøre næsten ”alt” for, at rage så meget muligt til sig selv på… og dette fænomen er efter min vurdering specielt udbredt blandt iværksættere, velhavere og forretningsfolk generelt. Og jo, det er nogle gange til at kaste op over…Jeg er sågar oplevet foreninger vi virksomhedsmæssigt har støttet (uden at nævne navne) der støtter op omkring sygdomsplagende børn som forsøger, at snyde sig til ekstra bidrag ved at sende dobbelt faktureringer og så håbe på, at dette ikke bliver opdaget internt i virksomheden som støtter op omkring projektet….så er man langt ude..

 • Birgitte Holm 2. april 2010 at 07:30

  Super indlæg!!!

  God påske til alle 🙂

 • SophieLøhr 2. april 2010 at 09:55

  Endnu engang har du ret.. Man behøver nemlig ikke være et gement møgsvin bare fordi man har ambitioner og er målrettet. De mennesker der får vedvarende succes er som ofte dem der ikke har trådt på de andre for at nå toppen.
  Jeg har ofte meget svært ved at forstå den mentalitet der lurer i danske land, hvor folk sidder og bruger uanedede mængder energi på at brokkes sig over at de betaler for meget i skat. Hvis folk er så utilfredse, så burde de flytte til et ikke-velfærdsland og så kunne de få pænt ondt i lommeulden hver gang de skulle række efter mønter for alle de ting de normalt tog for givet og regnede med var gratis..
  Jeg bliver chokeret næsten på daglig base over hvordan folk snyder og hustler for småting. Og ikke mindst den grundlæggende negative holdning der findes overalt i servicebranchen, der er så mange mennesker der ikke udnytter deres situation fordi de forventer en anden kommer og ændre den. Det er super ærgeligt at så mange mennesker har mistet troen på hinanden og på godhed og medmenneskelighed, men heldigvis blir jeg super glad når jeg så f.eks går på Amino og folk helt uden nogen vindinger hjælper mig med ting.

 • Simon H. 2. april 2010 at 12:59

  Go karma! … og go weekend 🙂

 • Rosenstand 2. april 2010 at 13:30

  BRAVO – BRAVO – BRAVO! Det er lige på kornet, Martin!

 • Martin Thomsen 2. april 2010 at 16:05

  Det er en fantastisk beskrivelse af lille Danmark!

  Samtidig er vi præget af en holdning om at vi er verdensmestre, det er en dårlig kombination.

 • Henrik Blunck 2. april 2010 at 17:49

  Jeg følte mig straks inspireret til at dele videoen via embed-koden, for det er lige på kornet. Har ment (og sagt) det samme, men ikke alle har været lige gode til at modtage budskabet.

  Derfor rart at se, at folk tager imod dette los i r*ven når du gav det, og det er lækkert at vide man ikke er den eneste som oplever de tal.

  God påske. 🙂

 • Per Lund 3. april 2010 at 02:51

  Hey Martin,

  Well said my friend! Vi bliver nødt til at tænke større end at spilde vores tid med at spare en 5’er i Netto og snyde hinanden.

  Keep up the good work. Du er en stor inspiration og motivation for mange drømmende og igangværende iværksættere i Danmark.

  /Per

 • Sophie Hovdekorp 3. april 2010 at 03:05

  Tja…
  Dem der tænker sådan, som de mennesker du konkret beskriver, bruger jo ikke kun energi på at snyde og bedrage.

  De er jo i lige så høj grad beskæftiget med at passe på deres røv og dække sig ind, så de ikke selv bliver snydt – ganske enkelt fordi det er det de kommer til at tiltrække med den tankegang.

  Så er der altså ikke meget tilbage til at hæve moral og fornuft.

  go påske. 🙂

 • Amaris 3. april 2010 at 04:45

  Hej Martin.

  Vil blot tilføje lidt til bunken af rosende indlæg. Du rammer hovedet på sømmet her og jeg kan kun give dig medhold.

  Er selv løbet ind i en stime af folk der snyder og bedrager hurtigere end en hest kan rende for tiden (og det er såmænd både virksomheder og private). Bliver som udgangspunkt gal, men til syvende og sidst bunder det mest af alt blot i en kæmpe skuffelse over ens medmennesker.

  Der er ikke så meget andet at gøre end at sige fra, hæve sig over det og forsøge at sætte en højere standard. Det gør du flot her. Og så er det dejligt at se at jeg ikke er den eneste der tænker over det med kyllingerne, haha.

  Hav en rigtig dejlig dag.

 • Johannes Madsen 3. april 2010 at 08:32

  Du har desværre ret (men ikke et ond ord om Netto. Jeg hader af handle der, men de gør det faktisk meget godt)

 • Allan Skovmand 4. april 2010 at 03:49

  E-pusher:

  Så det du siger er at ca. 25 hentede bogen på afdrag, og en håndfuld aktivt fortalte dig at de ikke gad betale mere end de 500 kr de allerede havde betalt – og resten “stjal” resten af bogen”? – Altså lod være med at betale resterende to afdrag?

  Jay Abrahams koncept virker åbenbart ikke på Nordens italienere – Danskerne. Jeg er skuffet på dine vegne, men desværre ikke overrasket.

 • Henrik Blunck 4. april 2010 at 07:42

  Allan > Ingen tvivl om at Jay Abraham kunne hjælpe mange til at sælge endnu mere. Jeg synes faktisk Martin Thorborg i forvejen har givet mange tips i denne retning.

  Når du f.eks. senere hører Martin anbefale 80% gratis og 20% betalingsindhold på gratis-sites med potentiale for medlemsindtjening, så er der allerede her en vis gavmildhed. Det samme gælder Thorborgs Talkshow, julekalenderen og mange andre ting (nyhedsbreve m.v.). Folk FÅR en masse, men de forventer åbenbart endnu mere.

  Denne forkælede mentalitet er mindst lige så sørgelig som den er destruktiv.

 • Kim Havkrog 4. april 2010 at 09:52

  Jeg melder mig under fanen: Du er hvad du giver, føler du at du aldrig får noget, så prøv at gi noget af dig selv, også uden at forvente at få noget igen. Det skal nok komme.
  Jeg har indtil nu været en af dem som gerne vil læse i forums osv. uden selv at give mit B7 med. Jeg har dog altid i mit “bagland” prøvet at øse ud af mine oplevelser og erfaringer om lige det jeg interesserer mig for. Tro mig, det kommer igen, ikke som mammon, men i form af gode oplevelser sammen med dem som betyder noget for mig. Så tak Martin, for et spark.

 • PERNILLE 6. april 2010 at 04:03

  enig,enig og atter enig

 • Lars Baun 9. april 2010 at 06:26

  Hold Kæft – hvor er det bare rigtigt…… Trist!!

  Jeg har et familiemedlem der gerne kører 100 km for at spare 50 øre på benzin

 • Henrik Blunck 9. april 2010 at 06:55

  Lars > Hvor er det dog en gang kongeligt spild af tid. Forstår godt du undrer dig over den adfærd. Udover det bruger mange liter at ligefrem køre efter en så lille besparelse, så er det et tidsspilde som giver en meget lav timeløn.

  Så forstår folk ikke de ikke kan tjene penge.

  God weekend til alle.

 • Johnny Speiermann 14. april 2010 at 08:49

  Det mest skræmmende er sgu, at man nærmest bliver betragtet som lallende idiot, hvis man ikke lige snyder på vægten her og der.

  “Har du ikke Play? Der kan du downloade musikken gratis, og så kan du lige bruge et program til at kopiere det med”, “Skal du ikke låne et par film, vi har fået en kopi af?”, “Du kan købe en hukommelsesdims til Nintendo, hvor du kan kopiere spil til”, “Kan du ikke installere en kopi af Office på min computer?”

  Næe tak, jeg vil hellere betale for de ting, jeg skal bruge. Og jeg vil også hellere være et godt eksempel for mine børn. Ganske almindelig anstændighed har vist heldigvis ikke taget livet af nogen endnu.

 • Carsten Berggreen 15. april 2010 at 09:25

  Bedste indlæg jeg har hørt til dato Martin. Jeg er 100% enig. Det har også “pisset mig af” i mange år. Uanset om det er privat eller erhvervsmæssigt.

  Nærrighed, sort arbejde, skattefusk, forsikringssvindel… undskyldningen er som oftest den samme: “jamen det er jo ikke mig det går ud over, jeg har jo betalt rigeligt”… ganske som du nævner din ven med den bærbare mac.

  Som Anden har lært os at sige: “det er sgu’ fesent…”

 • Steen Olsen 17. april 2010 at 17:04

  Hej Martin
  Jeg var en af de to der købte din bog 🙂 For the record så havde det faktisk ikke noget med prisen eller betalingen over tre rater at gøre, men udelukkende et spørgsmål om at stakken af bøger der skal læses aldrig har harmoneret med timingen af dine mails – men det gjorde netop den her og så købte jeg. Uden at have læst E-pusher 3 vidste jeg på forhånd at det var alle pengene værd (og en hel del mere til).
  Med hensyn til Netto livet så kunne jeg ikke være mere enig. Det er komplet umotiverende at støde ind i sådanne mennesker og specielt fordi det at hoppe over i køen i supermarkedet sparer vedkommende for 2 minutter – og hvad så? Hvis man skal snyde så gør det sgu da for noget reelt og værdifuldt… (ikke at det var en opfordring).
  Jeg har samme tilgang til tingene som du – lad os skabe nogle løsninger og få benzin på motoren, men møder også ufattelig meget skepsis rundt omkring, som jeg ganske enkelt har valgt at ignorere og så køre på. Alt for mange mennesker tror desværre ganske enkelt ikke på at nogle har lyst til at gøre en forskel uden at der er et skjult motiv omkring egen profit bag.
  Jeg er stolt over at holde fast i mit personlige princip om at dele og bidrage der hvor jeg kan og hvor mine kompetencer er til det og jeg er ikke et sekund i tvivl om at det er en af grundene til at jeg har fyldte ordrebøger uden selv at have lave kold kanvas en eneste gang. Jeg lyder næsten frelst… haha – men jeg mener det sgu. Det er en fornøjelse at hjælpe andre, som rigtig mange desværre ikke kender til 🙂
  Tak for den løbende inspiration fra din side Thorborg!

 • Sahvanna 20. april 2010 at 05:04

  Hey Hey……OPSKRIFTEN PÅ DÅRLIG MORAL I DANMARK

  — Befolkningens morlal er et spejl oppe fra (Regeringen) —
  – Vi betaler 40% skat plus skat og afgifter på de varer vi køber.
  – Når vi køber en bil i Dk betaler vi staten 200% oveni.
  Andre EU lande betaler det halve.
  Ergo, regeringen snyder os, og lærer os at snyde!

  Og forøvrigt er der så lidt penge tilbage for borgeren, når al skat og moms er betalt, at en alm. Dansker bliver nødt til at snyde for at opnå de goder mange Dansker føler de gerne vil have…

  Derfor, bliv selvstændig, opret offshore firmaer, og meld dig ud, lovligt…Og bich af de andre, det giver glæde!!!

  Sahvanna

 • Claus D Jensen 15. maj 2010 at 07:48

  Hej Martin,

  Det her er fa’me et godt indlæg!!

  Jeg er bange for, at mange af de mennesker, du beskriver ikke engang har den dårlige samvittighed, ikke føler dybt inde, at det er forkert hvad de gør… (selvom man kan håbe det).

  Men tak for dit indspark til bekæmpelsen af smålighed og nærighed! 🙂

  Kh
  Claus

 • Jeppe Mehlsen 14. oktober 2010 at 04:17

  Hej Martin
  De forskringer du omtaler, bliver FAKTISK solgt som hvis/jeg taber min f.eks pc få jeg en ny..
  I sommer købte min kæreste og jeg en ps3 med forskringe på, da sælger sagde at når jeg havde tabt x antal gang i fifa og ville kaste med controller skulle jeg bare gøre det… Og derefter kommer over til ham… Det synes jeg ikke er at udnytte noget som helst
  Er sikker på jeg ikke er alene med den holdning…

 • Thorborg 14. oktober 2010 at 06:42

  @Jeppe, sælgeren er kriminel og det er du også hvis du ødelægger din computer med viljer for at få en ny. Prøv at ringe til forsikringsselskabet min ven…

  Dbh Martin

 • Jeppe Mehlsen 14. oktober 2010 at 08:47

  Hvis du har “ret” gøre alle de store elektronik kæder sig skydig i snyd.. Helt ærlig hvis du kunne læse sort på hvidt at , de ville give dig en ny havde du også gjort det… Pas nu på ikke at blive helt væk i din engel status…

 • Jimi H 14. oktober 2010 at 08:56

  Hej Jeppe

  Der findes ikke kun engle og sataner, men også bare folk som opfører sig med respekt for andre. Engle er vidst noget helt andet

 • Martin Thorborg 14. oktober 2010 at 09:18

  Jeppe, det kunne jeg ikke finde på, tro mig. Ìg du har seriøst noget du skal arbejde med!

 • Jeppe Mehlsen 14. oktober 2010 at 12:58

  Hej Martin
  Rigtigt det hele handler om moral , den primære grund til vi købet den var så vi kunne få lave bluray del, som forhandler sagde ofte gik i stykker..
  Tak fordi du tager dig tid til at, svare selvom vi lige her ikke er enig…
  Glæder mig til at høre/se nyt fra dig
  Hilsen

  Jeppe

 • Martin Thorborg 14. oktober 2010 at 13:11

  Så du Mener at bedrageri er ok?

 • Jeppe Mehlsen 14. oktober 2010 at 13:22

  Synes bare vi stopper her, vi er ikke enig men min kæreste og jeg har en aftale på skrift med Fona så vi føler ikke vi snyder nogle..
  Go weekend,

 • Martin Thorborg 14. oktober 2010 at 13:52

  Jeppe, du har ingen aftale med Fona om at du må smadre dit udstyr og få nut. Det du laver er simpelt bedrageri og det er en alvorlig forbrydelse om du kan lide det eller ej.
  Tænk dig grundigt om…

 • Troels 22. oktober 2010 at 15:56

  Hold kæft, hvor er det her spot on. Vi er så vant til at få i hoved og røv i Danmark, at vi altid altid fokuserer på at få så meget som muligt ud af så lidt som muligt.

  Og jeg prøver ikke at spille hellig, for jeg har sgu også gået med de samme skumle planer, som gutten du fortæller om med at “have et uheld” med min gamle pc. Jeg lod dog samvittigheden løbe af med mig, og smed skidtet i containeren i stedet.

  Mht. til de omtalte forsikringer, så er det såvidt jeg ved oftest ikke forhandleren selv, som er udbyder af forsikringen, men en samarbejdspartner. Forhandleren og dermed sælgeren får så provision pr. solgt forsikring, og ja, så er det jo et fantastisk salgsargument, at du bare kan losse dit udstyr ud fra 4. sal, når du bliver træt af det og så gå ned og hente dig noget nyt. (Og endnu et super eksempel på netop din pointe med at vi ikke giver en fuck i andet end os selv.. Vi betaler jo vores skat 🙂 )

  MVh. Troels

 • Jeppe 27. februar 2012 at 09:34

  Hej
  Det er ikke mere end, 5 uger siden jeg, fik et nyt læse “hoved” i min ps3 på den forskring.
  Hvilket jeg stadig synes, var helt fair… Den var på værksted og, de sagde det var naturligt slidt.
  Så jeg er stadig glad for den,

 • Skriv en kommentar