Du tørster efter kapital til din virksomhed eller ide, men her er årsagen til du skal klappe hesten.

Besøg Amino Kapital

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (7 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Alexander Hold 3. august 2012 at 07:29

  Jeg bed lige mærke i kommentaren, at du havde svært ved at få medie omtale for tiden. Det er da en historie som jeg gerne vil høre lidt mere om. Så interessant emne for endnu en video. Håber du nyder det danske sommer vej. 🙂 Ha en god dag.

 • tina møller 14. august 2012 at 23:46

  Jeg skriver fordi det ikke er første gang jeg har prøvet at sidde stille til én af dine videoer, og har tænkt, det var ligegodt pokkers! At et ellers professionelt menneske bliver så casual at en masse må ryge af i svinget. Det er meget lang tid at sidde et kvarter og lytte, når budskabet bliver sløret af dumme billister, et billede af en rimelig flimrende person oma. På bundlinien en skam, på 5 min med øjenkontakt med kameraet ville du have kunnet levere det samme men med en hurtig, præcis og fangende aflevering.
  Jeg lyttede med de første 3 min: “fuck, han kører selv! hovsa, øreplug, hej – en åndssvag billist, nå ja – Amino kapital – hvor kom jeg fra, der er mange…hav en realistisk ide … du kan nå langt for de 4 bukseknapper du har …scollede til parkering ved mine børns børnehave…HM. Ærgerligt når du så klart er et supergodt kort og værd at lytte til ellers.
  MVH

 • Thorborg 15. august 2012 at 00:26

  @Alexander, det er nu meget simpelt. De store medier begynder at se os som konkurrenter og dem omtaler de af princip ikke.

  @Tina, Det er nu meget simpelt. Det er i bilen jeg har tid til at få ideer, så det kan ikke være andre steder. Og dertil improviserer jeg og det betyder at der altid vil være lidt “væven rundt”. Og med mere end 900.000 viste videoer, vidner det om at nogle folk kan godt kan lide formen. Men som alt andet, så er nogen til det ene og nogen til det andet, så mit råd er at du finder en anden kanal, for formen ligger fast.
  Men tak for dine gode råd.

 • Skriv en kommentar