Mine svigerforældres gode gerning for mange år siden, gav os en fantastisk oplevelse.

Dbh Martin

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (9 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Jens Dalsgaard 18. oktober 2010 at 15:36

  Hej Martin

  Hvor er det fedt! Jeg lavede for nylig en video omkring det at være fucking flink, og oplevede i kølvandet på den at blive kontaktet af flere jeg ikke havde hørt fra i flere år, som takkede mig for dette og hint.

  Jeg vil derfor give dig ret i at gode gerninger er frø, der kan vokse sig store og mægtige.

  Hav en fantastisk dag!

  PS. Videoen ligger her, skulle nogen være nysgerrige http://www.jens-dalsgaard.dk/457/fucking-flink

 • Erik B. Jørgensen 19. oktober 2010 at 00:47

  Super fedt. God morale, som du siger gi, gi og gi, pludselig kommer det igen.

 • Pipo 19. oktober 2010 at 01:31

  Du har ret i det, du siger mhp. gode gerninger. Og det må være en fed oplevelse. Har selv været ved det Hvide Hus, dog ikke indenifor. Washington er foriøvrigt en meget pæn og ren by.

  Men mhp. 3 mio. jobs, tsk tsk, hold k… en gang Obama-propaganda. Prøv at se alle de jobs, der samtidig bliver ødelagt pga. “stimulansen” (som alt andet lige må betyde højere skatter og mere regulering, hvis jeg kender de uduelige, erhvervsfjendske big government demokrater/republikanere rret) og den efterfølgende højinflation pga. money printing, der VIRKELIG kommer til at ramme den man on the street, Obama prætenderer at ville præsentere. Og hvad med al den kapital der går til spilde, via offentlige bureaukraters administration eller offentligt “skabte” jobs (så vidt jeg ved, kan regeringen kun FLYTTE ressourcer, og regningen skal jo betales en dag, så vi pisser i bukserne og får det varmt, så kan fremtiden så gå med ildelugtende bukser)? Desuden er størstedelen af jobs skabt i service-erhverv, mens manufacturing-basen skrumper ind, ikke just noget det gældsplagede land har brug for. Men Obama og Biden fatter jo ikke en brik af økonomi, men lever derimod af deres idolisiering som quasi-celebrities.

  Skandale af format. (sorry kunne ikke lade være med at kommentere, synes bare den er for nem, den der med at “skabe” x antal jobs).

 • Søren 19. oktober 2010 at 03:31

  Til dem som så fjernsyn igår, der viste de en udsendelse, hvor hele byer lå øde hen pågrund af arbejdsløshed i usa, de viste folk som stod i lang køer, for at få gratis mad hos nødhjælps arbejdere, og så var er rigtigt mange som havde købt skydevåben, da de ville forsvarer sig, når de blev smidt ud af deres hus,fordi de ikke kunne betale mere. en del havde gjort selvmord, og dem som endelig prøve at få et nyt job, havde sendt over 600 ansøgninger ud, en lokal lille pølsebød havde fået over 100 ansøgninger om ugen som hjælper, selvom det kun var 1 mandsjob.

  Usa er virkelig på røven, og Obama har vist mange år arbejde foran sig.

  Lidt det samme sker i Danmark, der er alt for langt imellem de rige og de fattige.
  35.000 danskere render rundt med stress, og depression, mållingerne viser at vi er på vej til at have 200.000 arbejdsløse i dette lille land, alle kommuner f.eks. har spået om fyringer til næste år, på omkrng 7000 personer, og hvem ved ikke hvor mange i den private sektor som fyret heller.

  Alene i sidste månd var der 497.000 som søgte job på nettet, det er trist og sørligt fremtid lige nu, så håbet er, at regeringen herhjemme, finder en mirakelkur frem, selvom det nok ikke sker.

 • Pipo 19. oktober 2010 at 03:46

  Søren: “Lidt det samme sker i Danmark, der er alt for langt imellem de rige og de fattige.”

  Nå, ja, derfor Danmark har én af verdens absolut laveste ginikoefficienter, et parameter, der afspejler økonomisk lighed – måske du lige skulle overveje, hvilke floksler det er, du slynger ud. Nej, Velfærdsstaten og Big Government har spillet fallit, både i Danmark og USA. Af selvsamme årsag vil den bedste kur for bedre økonomiske tider nemlig være, at regeringer og bureaukrater stopper med at blande sig i økonomien med reguleringer, beskatning, osv.

 • Elsebeth Fogh Guide til Det Gode Liv 19. oktober 2010 at 07:02

  Hej Martin Rigtig dejligt eksempel på, at det betaler sig at være det Jens, i sin videokommentar kalder fucking flink.

  Hørte fornylig Bob Littell, skaberen af det respekterede verdenskendte fænomen Netweaving – What goes around comes around eller på dansk, den ene tjeneste er den anden værd. Hans motto er: Good things happen to those who make good things happen.

  Hans anbefaling er, at vi i stedet for som det første at tænke, hvad kan jeg opnå, når vi møder nye mennesker tænker: hvad kan jeg gøre, for at bidrage. Hvis det er i forretningssammenhæng, hvad kan jeg så gøre for at denne person kan få sin forretning til at vokse? Hvordan kan jeg bidrage f.eks. ved at tilføre ny viden eller føre pgl. sammen med en relevant person fra mit netværk. Hvordan kan jeg gøre en meningsfuld forskel? Så vil du garanteret blive husket med taknemmelighed

 • Henrik Blunck 19. oktober 2010 at 10:44

  Super oplevelse. 🙂

  Jeg hører dig jo næsten tale Law of Attraction, selvom du ikke kan lide udtrykket. Men du har ret: så god karma uanset hvor vi er, og vi får glæde af det på kort sigt ved at gøre det rigtige, og nogle gange også på den lange bane fordi folk husker, at vi havde overskud til at gøre det gode når så mange andre spilder tiden på det modsatte.

 • Thorborg 19. oktober 2010 at 10:53

  @Henrik, Ifølge law of attraction foregår det som noget magisk fra rummet, i min verden sker gode ting for folk der hjælper andre mennesker.
  Nogle mennesker ser et lys på himlen og antager det er en flyver, andre mener straks det er en UFO, jeg hører til den første type 🙂

  Dbh Martin

 • Thorborg 19. oktober 2010 at 10:54

  Og tak til alle jer andre for gode kommentarer.
  Mht. USA’s økonomi, så har jeg ikke sat mig ind i den for at være ærlig 🙂

  Dbh Martin

 • Emil 24. oktober 2010 at 04:34

  Hvor er verden dog nogen gange fantastisk lille og god af sig 🙂
  Et herligt eksempel….

  Kan kun tale godt om “karma”-tanken – specielt min kone er verdensmester i god karma – jeg kan slet ikke følge med… Jeg har ikke tal på hvor mange gange hun har lånt “100” ud for at få “200” tilbage, fordi på det tidspunkt var de “100” altså mere værd for dem der lånte dem end de var for hende.

  At hjælpe uden second thoughts – Det er svært at løbe ind i den type mennesker i dag – men dejligt 🙂

 • Søren 24. oktober 2010 at 05:37

  Emil det må da næsten var en investerings forening, hvis hun giver 100 ud og få 200 igen.

 • Lars AP 3. november 2010 at 07:17

  Super gode tanker, Martin, tusind tak!

  I det små forsøger jeg selv at gøre mit til at vi danskere skal blive flinkere. Fx med bogen Fucking Flink, som Jens også referer til i sin film. Se mere om bogen her:
  http://bit.ly/flinkfacebook
  Facebook-siden for Fucking Flink-bevægelsen vokser derudaf. Henved 7000 danskere er med allerede, og de poster deres flinke oplevelser og handlinger. Det er inspirerende og opløftende læsning.

  Kom ind og vær med også, hvis vi skal sørge for at Danmark – verdens lykkeligste land – også bliver verdens flinkeste land.

  Og hey, Martin: Keep up the good work!

  (: Lars AP
  forfatter, Fucking Flink

 • Skriv en kommentar