Alle taler om innovation og mange gør det til noget svært og uopnåeligt.

Men sandheden er, at innovation hverken er svært eller ophøjet. Jeg giver i mit foredrag om innovation, en masse eksempler på, hvordan man bliver mere innovativ som person og hvordan man også med tiden, kan holde fast i sit innovative gen. Jeg fortæller også om, hvordan man fremmer innovation i virksomheder, og hvordan man skaber innovation i et team.

Mange er ikke klar over, at god innovation oftes trives bedst med få ressourcer og at innovation som oftest intet har med opfindelser og teknologi at gøre. Jeg har mange overraskelser i ærmet, som jeg har lært gennem mange år og som giver rigtig god mening, når de forklares gennem eksempler og historier.

Vidste du f.eks. at enhver innovativ process, bliver bedre med en “blondine” på teamet? At der er tider på døgnet, hvor man får bedre ideer og at de kan fremelskes, lige som muskler kan i fitnesscentret? Og at Twitter er et super værktøj til bedre innovation? Og mange andre “nede på jorden” og simple metoder, til at få gang i de kreative celler. Jeg kommer også omkring passion, motivation og flere andre emner, der fremmer de innovative processer.

Innovationsforedraget er perfekt til en ledelsesgruppe, en samling kunder der skal have en god oplevelse eller i andre erhvervsmæssige sammenhæng.

Alle vil gå fra foredraget, med rigtig god energi og lysten til at bliver mere innovativ. Foredraget kan evt. kombineres med mit iværksætterforedrag, eller netværksforedrag. Jeg kan holde det på ml. 30 – 60 minutter og det kombineres rigtig godt med 15 – 30 minutters spørgetid.

Se nogle af alle de mange glade mails jeg har fået fra tilhørere og arrangører her

Jeg sætter en kæmpe ære i at hvert foredrag bliver en stor succes og holder derfor maks. 20 foredrag om året. Det sikrer at jeg er top motiveret og virkelig giver jer fuld valuta for pengene.

Send mig en mail og hør nærmere.