Foredrag om disruption

Uber, AirBnB, Dinero, Spotify, Amazon… er alle eksempler på virksomheder, der med en ny forretningsmodel, har givet “de gamle spillere” grå hår i hovedet, og givet kunderne meget mere værdi for en lavere pris.

De har alle “disrupted” et marked, der før var “ejet” af gamle etablerede spillere, som i årtier havde levet fedt og godt, uden at få den helt store modstand.

Jeg giver i mit foredrag om disruption, en masse eksempler på virksomheder, der på kort tid har overtaget et etableret marked, hvilke brancher, der er i fare og de teknologier, der gør det muligt.

Jeg bruger mange eksempler fra Dinero, som jeg er administrerende direktør for og var med til at stifte i 2013. Vi har, siden vi gik i luften, fået mere end 25.000 virksomheder på systemet og vendt op og ned på den danske bogholderibranche.

Foredraget passer rigtig godt sammen med mit foredrag om innovation, og kan derfor med fordel sammenbygges med det.

Jeg kan holde det på ml. 30 – 45 minutter, og det kombineres rigtig godt med 15 – 30 minutters spørgetid og som nævnt passer det rigtig godt sammen med mit innovationsforedrag og bliver derfor på ca. 1 times tid.

Se nogle af alle de mange glade mails, jeg har fået fra tilhørere og arrangører her.

Jeg sætter en kæmpe ære i, at hvert foredrag bliver en stor succes, så book mig, hvis du vil have det bedste foredrag om Disruption og få et unikt indblik i den verden, vi lever i og som kommer lige om hjørnet.

Send mig en mail og hør nærmere.