Danske Bank har lavet en genistreg, som vi alle kan lære af.
Den vil gå over i historien, som noget af det mest innovative en bank har gjort.
Og ja, du kan lære meget af det!

Dinero – Nu med automatisk kontovælger, så du ikke behøver at kunne bogføre – Klik her

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (20 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Per Brogård 19. marts 2014 at 09:51

  Det her er ikke bare en trojansk hest – det er en panseret trojansk hest på speed med en milliard soldater inden i – som de andre danske banker trækker lige ind i deres stue mens de vender røven til 🙂

 • Tommy Lubek Petersen 19. marts 2014 at 10:32

  Jeg mener ikke at en trojansk hest ( krigsværktøj med tvivlsom etik ) neutraliserer Danske Banks ageren under og efter finanskrisen.
  Forretningsmæssigt er det selvfølgelig en genial idé.

 • Folkebevægelsen Mod Gæld 19. marts 2014 at 10:49

  MEN hvor KOMMER pengene fra ? 95 % skabes ud af glæd, gæld der tar renter, og hvem skal/ kan betale dem ?. Det monetære system krakker hvis ikke der bliver lavet en bankreform der kvæver at banken har reserver bundet op på de lån de udskriver. Se hvad Danske bank selv skriver fra side 29:
  http://danskebank.com/Documents/Publication.html?id=3eb3d92d

 • Jakob Kvorning 19. marts 2014 at 11:14

  Du sikker på du ikke er blevet betalt af Danske bank for den video der? 😉

 • Michael Martin Gertsen 19. marts 2014 at 11:55

  Du har fuldstændig ret. Da jeg startede virksomhed slut 2013, rodede jeg rundt i Nets, Netteller, hvilke kort kunderne skulle bruge og dankort automater osv. Totalt uoverskueligt og med det ene gebyr efter det andet.. Smed hele lortet ud og bruger nu kun Mobile Pay, DF sendt fra Dinero og cool cash. Simpelt og overskueligt!
  Jeg opfordrer andre nye iværksættere der tænker i at starte noget op, at have i tankerne hvilke nye eller gamle idéer der kan udvikles eller komme nyt liv i med den her mobile betalings mulighed.

 • Simon Ravhøj 19. marts 2014 at 12:48

  Andre steder har man haft swipe halløj i langt tid, så det er ikke noget specielt. Danske bank kopiere vel bare hvad andre har haft succes med. Jeg sidder i Hong Kong, og her bruger folk deres "octopus" kort eller telefon til at betale i metroen og i butikkerne. Man kan sætte den til at opfylde kortet med penge automatisk fra netbanken, så hvis du er ved at betale noget du ikke har råd til, så har du lige pludselig råd alligevel.

  Det er super hurtigt, istedet for at man står i fakta og skal betale for sine dagligvare eller en pakke tyggegummi og vente 10 år på at taste kode ind og på at dankort terminalen fatter noget. – Det der awkward moment 🙂
  Men VISA paywave og expresspay osv. har da været der i noget tid så jeg ved ikke lige hvor meget idé der er i idéen. Men jeg glæder mig 🙂

 • Divergens OpenBizBox specialist 19. marts 2014 at 12:49

  Med lidt held når vi inden for de næste par år op på siden af lande som Kenya og Tanzania… : http://en.wikipedia.org/wiki/M-Pesa. / http://www.ted.com/talks/toby_shapshak_you_don_t_need_an_app_for_that

 • Christian Nikolajsen 19. marts 2014 at 15:59

  Kan kun give dig ret. Jeg testede for en af mine kunder, i december 2013, diverse mobile betalingsmuligheder der fandtes. DB er pt så langt med løsningen at den også er lanceret i erhvervslivet. For nuværende er det mest pølsevogne og cafe'er. Meeen om lidt er det også supermarkeder. Love it

 • John Hannover 19. marts 2014 at 19:55

  Jeg tror det er meget naivt at tro, at mobile betalingsløsninger på sigt bliver en besparelse for brugerne. Det er bare at få folk ind i systemet, men så vil bankerne da (vel retfærdigvis) skulle tjene på det og køre gebyrer op. Det kan bruges til at flytte lidt kunder mellem bankerne, men giv tid, og det koster

 • Simon Ravhøj 19. marts 2014 at 20:16

  John Hannover: Ja de prøver vel at tjene de penge de kan. Jeg kan bare ikke se, hvorfor en fælles mobilbetalingsløsning for alle danske banker skulle koste penge. Om jeg laver en overførsel via netbank, eller vi et eller andet program på en telefon giver det samme. Måske ikke med MobilePay, men jeg kan ikke se, hvorfor det skulle være umuligt at indgå et samarbejde, således at Danske Bank ikke skal stå med en evt. byrde for at yde andre bankers kunder serviceydelser. Det er da ret pinligt for de andre banker.

 • Simon Ravhøj 19. marts 2014 at 20:22

  Sandheden er vel at der ikke er nogen penge, blot variable tal.

 • Kent Jens Fagerlund Carlson 19. marts 2014 at 22:45

  Hvad der til gengæld ikke er genialt er, at hr. Thorborg kører rundt i sin bil imens han laver videoer. Jeg håber ikke der sker noget med modparten den dag han smadrer ind i et sagesløst offer, fordi han er uopmærksom i trafikken!

 • Frej Schmedes 23. marts 2014 at 16:24

  Sandheden er at 95% af alle penge er gæld. Penge = Gæld. Gæld med renter > Penge. Sorteper/stollegs-økonomi.

 • Roar Mohammed Johansen 11. april 2014 at 06:24

  Lidt besynderlig kritik, det svarer jo blot til at han snakker med en passager ved siden af.

 • Roar Mohammed Johansen 11. april 2014 at 06:27

  Simon Ravhøj Danske Bank valgte jo at melde sig ud af swipp løsningen og gå enegang. Og når man ser på hvor dårligt swipp løsningen fungerer i forhold til Dansk Banks mobilepay, så er det et eksempel på at samarbejde ikke altid er til forbrugernes fordel.

 • Kent Jens Fagerlund Carlson 11. april 2014 at 07:10

  Forskere i Sverige har påvist, at al afledning for føreren er farlig. I en simulator har man sat "verdensmestre i bil, som til dagligt 'sagtens' kunne lave alt muligt andet samtidigt med at de kørte bil – mente de", til at køre en strækning uden forstyrrelser. Derefter den samme strækning med forskellige forstyrrelser, hvorved opmærksomheden helt tydeligt forsvandt drastisk fra vejen. Heriblandt tale med en medpassager, lytte på musik osv. Bare det at tælle baglæns ned fra 100 havde en vomdsom effekt. Jeg tror så ikke det at optage en video var med – det var sikkert ud over deres fantasi, at nogen kunne få dén idé. Konklusionen var, at når man kører bil, så kører man bil. Sålaver man ikke alt muligt andet.
  Nej, det er ikke besynderlig kritik Roar! Se videoen igen, og se hvor mange gange han ser væk fra vejen, og i hvor lang tid ad gangen. Hvis han kører 50 km/h flytter han sig faktisk 13 meter hvert sekund. Ser han i kameraet i 5 sekunder kører han derfor 65 meter i blinde.

 • Roar Mohammed Johansen 11. april 2014 at 07:12

  Kent Jens Fagerlund Carlson Jo det er besynderlig kritik. Hans adfærd afspejler 95% af alle trafikanters adfærd. Derfor giver din kritik ingen mening.

 • Kent Jens Fagerlund Carlson 11. april 2014 at 07:17

  Så hvis 95% gør noget forkert/ulovligt, så er det altså i orden? Aha! Ja, det giver jo så ENORMT megen mening.

 • Simon Ravhøj 11. april 2014 at 07:24

  Roar Mohammed Johansen Måske fordi at swipp løsningen var for ringe. Så er det vel klart at de melder sig ud?

 • Kenneth Højgaard 1. juni 2014 at 17:53

  http://www.mobilpenge.dk/ var åbenbart for god!

 • Skriv en kommentar