Provoker eller lev i glemsel, sådan er odds ofte nu om stunder…

Læs Soulaimas indlæg her

Min bog “Iværksætter til jeg dør” er nu kommet i version 2.0 med masser af nyt indhold – Klik her

 

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Lars Qvick 20. januar 2014 at 19:00

  Provokerende indlæg for at skabe opmærksomhed på sig selv… Tja… det er okay. Holdning til at man gerne vil nå ud til mange, men man gider ikke at snakke med dem, er knap så sympatisk.
  Og før du nu fare i blækhuset… jeg HAR læst hendes debatindlæg, og jeg HAR læst andre ting hun har skrevet. … og jeg må sige at jeg foretrækker stadig dygtige og seriøse debatøre som Bigum, Thorborg og Høegh… Sorry, men hos dem føler man sig da velkommen

 • Om henvendelser fra fremmede på nettet 21. januar 2014 at 11:16

  […] Men tilbage til henvendelser fra fremmede, så kan jeg godt se at mennesker, der får mange flere henvendelser end mig, må føle sig overbebyrdede nogengange. Især hvis det er svært at se hvad det egentligt er der foregår i hovedet på dem der sender mailen. Har de tænkt sig at verden drejer sig rundt om dem, siden de ikke gør noget ud af at vise formål og fordele for modtageren?! Det er ikke nemt at vide. Jeg kunne ikke selv finde på at tro at ukendte, kendte eller semi-kendte mennesker skulle drikke kaffe med mig, bare fordi jeg selv syntes det kunne være sjovt. Her er i hvert fald et lille video-blog-indlæg om det. Se her. […]

 • Thorborg 22. januar 2014 at 13:10

  Hun er nu meget rar når man snakker med hende 🙂
  Hun har en spids facon og den skal man vænne sig til.

  De bedste hilsner

  Martin

 • Skriv en kommentar