Uanset hvad folk fortæller dig, så er der en risiko ved alt.
Og må BP rådne op i deres olie-helvede!

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (29 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Peter Lauge 27. maj 2010 at 15:23

  Der er et ordsprog der siger “at intet er så skidt at det ikke er godt for noget…” – eller noget i den dur.

  Det her burde jo sætte gang i en masse ny iværksætteri. Som i alle andre udfordringer i livet, ligger der selve udfordringen altid gave på samme størrelse, dog med omvendt fortegn. Det er ren yin yang filosofi.

 • Thorborg 27. maj 2010 at 15:29

  @Peter, helt enig, men prøv at sige det til fiskene, delfinerne, fuglene og alle de andre dyr der nu skylder døde i land i hobetal…
  Det er sgu svært at se det positive i det for de fleste dyr og mennesker i Florida..

  Dbh Martin

 • Peter Lauge 27. maj 2010 at 15:48

  Jeg har nu også svært ved at se noget positivt i dette her shit. Det er så bare mig som prøver at se på livets store udfordringer gennem karma brillerne. Og nogle folk hos BP har netop inkasseret en stor røvfuld negativ karma til de næste mange inkarnationer. Men for at karma bogholderiet skal stemme, bliver aktiverne og passiverne altid afstemt korrekt med tiden…

  Lidt spirituel har man vel lov at være 🙂

  Og så går mine tanker til alle de mange dejlige dyr som betaler prisen!

 • Bo Kalvslund 27. maj 2010 at 15:49

  Det er squ trist det der.

  Nu ser det heldigvis ud til at de har haft held med deres “Top kill” – men al den olie der flyder i Den Mexikanske Golf den er jo et beskidt faktum..

  30 dage gange 800.000liter….

  Det er ubeskriveligt – man forstår din vrede og bekymring Martin

 • U. tiltalende 27. maj 2010 at 16:04

  Utiltalende at du bruger de 2 første minutter på at fjerne mad fra mund og tænder… Aaaanyway…

 • Jesper Dahl Jeppesen 27. maj 2010 at 16:26

  Super indlæg, Martin – og du har ret. Der er en risiko ved alt, og dem der siger andet lyver,
  som shubberne sang..

  Beware of the riskfree investment. It doesn’t exist! 🙂

  @jesperdahl

 • Thorborg 27. maj 2010 at 16:50

  @U. tiltalende, det var nu en mintpastel af Mærket Polo, næste gang vil jeg nøjes med at gnide på mit errigerede lem 😉

  Dbh Martin

 • Henrik Blunck 27. maj 2010 at 17:21

  @U.tiltalende > Jeg finder det mere irriterende at du lader dig irritere af den slags. Det rare ved Thorborgs Talkshow er netop at det skydes uden forberedelse. Det er en af de vigtigste grunde til, at det altid er værd at se et nyt afsnit. Hvis det havde været super-castet og megadesignet ville en stor del af charmen forsvinde…

  @Martin: du har så evigt ret. Jeg vil heller ikke købe så meget som en liter næste gang vi kører forbi en BP tank i Frankrig. Så hellere Total eller en hvilken som helst anden biks. Det er så tragisk at den slags oliesvineri sker, omend den eneste positive ting at sige om sagen vist er, at hullet – langt om længe – er lukket. Det tog sandelig også sin tid før de ville erkende det. Og så endte det alligevel som Mallorca-rejserne med kun halve undskyldninger….

  Tak for endnu et godt afsnit. 🙂

 • Kasper Bay 27. maj 2010 at 19:28

  Fik mig til at tænke på Murphys lov: Hvis noget kan gå galt, vil det gå galt.

 • solbriller 27. maj 2010 at 19:34

  Peter
  Det ordsprog passer i 99,99% af alle tilfælde, men denne olie katastrofe, er så slem, at set fra naturens og hele områdets synsvinkel, så er der INTET godt… Alle de kommende arbejdsløse kan måske få et job, som oliefjerner de næste 3 år med en sikker mdr løn, men naturen og hele området vil være smadret for de næste 30-50-100 år…
  Så det matcher jo meget godt med Thorborgs podcast. Dit ordsprog ramte promillen af de gange, hvor det ik passer ;D

 • Mette Weber 28. maj 2010 at 00:16

  Mit mantra i livet og som iværksætter er
  Cross the Brigde when you get there .
  Vi skal ikke bekymre os om ting vi ikke ved vil ske men planlægge hvad vi vil have der skal ske

 • Kenneth Boysen 28. maj 2010 at 02:51

  @Peter Lauge, hvis du som jeg, har prøvet at at fjerne olie i dagevis fra danske strande, og se tusinde af fugle dø og blive aflivet, så ville du vide, at uanset hvor mange projekter og iværksættere dette skaber, jaså vil det ALDRIG være godt for noget. Det vil aldrig nogensinde godt gøre for de tab dyrelivet lider.

  Martin, hvor stort er dette i nyhedsmedierne i USA? Er det ved at ebbe ud og har det mistet nyhedsinteresse for den almindelig amerikaner?

  Det er en stor for forfærdelig katastrofe, der vil få konsekvenser langt ud i fremtiden for hele området.

 • Anders Saugstrup 28. maj 2010 at 03:48

  Det er en helt sindsyg stor tragedie. Og den kommer desværre også til at koste masser af menneskeliv og smerte i form af fattigdommen, som vil ramme så mange mennesker så hårdt i hele området.

  Lad os håbe de får proppen rigtigt i i disse timer.

  Og lad os håbe at havet og bakterierne dernede er hurtige og effektive til at få ryddet op og spist alt det olie. Nogle gange går det overraskende hurtigt for naturen at fjerne forurening selv. Men vi taler nok nærmere 20-50 år end 5 år desværre.

  Føj hvor er det slemt.

 • michael 28. maj 2010 at 03:55

  At leve er en risiko Martin – og det ender sgu altid med det samme – at vi allesammen dør.

  Vi deler denne skrøbelige planet med en omgang tosser fokuseret på dollars i en sådan grad at det ofte forplumrer det smukke ved kapitalismen – og sådan er det desværre bare.
  Sådan er vi selv som selvstændige. At der så bare er nogen der altid skal tage den et skridt længere, sælge tingene lidt billigere gøre tingene lidt smartere. Du er selv fortaler for dette, gør det bedre end de andre, få succes.. Desværre oplærer du også uansvarlige røvhuller – sårn er livet.

  Hvis man sådan skal irritere sig over “andre” der er uansvarlige – Hvad så med at starte med “bottled water” firmaerne. En eller anden klovn, som har overbevist hele verden om at vand ikke længere er godt nok – som hver eneste dag sørger for at vi drikker millioner og millioner af liter vand kørt rundt på lastbiler, pakket ikke nedbrydeligt plastik og drukket på under 10 sekunder. Vi taler millioner af flasker hver eneste dag.
  Det er måske ikke noget du kan se i “the keys”, men ender med at blive et langt større problem på den lange bane – ” The Great Pacific Garbage Patch”
  er allerede en katastrofe.

  Hvorom alting er, så er det en hårfin grænse imellem at forbruge, overforbruge og skide på alle andre.. BP har vist hvor de befinder sig, måske vi andre skulle til at tage lidt beslutninger FØR de andre viser deres sande ansigt 🙂 tage ansvar for egne handlinger.

  Anyways – den dobbelt moralske hippie er færdig for idag – nu vil han sælge lidt kemi til bilpleje 🙂

 • Jimi H 28. maj 2010 at 11:25

  “..næste gang vil jeg nøjes med at gnide på mit errigerede lem”

  Husk olie

  Og ja boykot er det eneste de aber forstår

 • Christine 29. maj 2010 at 05:43

  ….”næste gang vil jeg nøjes med at gnide på mit errigerede lem”….Ha ha der mistede jeg lige koncentrationen…TOTALT….HA ha hvor let kan jeg lige være ha ha ha… Sex is running around my brain ha ha ha … Men fedt du sætter fokus på BP 🙂 mere af det 🙂 for det er en sindssyg sag når man graver lidt i den.

 • Victor 31. maj 2010 at 03:40

  Den Russiske vej med en atom bombe:

  http://www.youtube.com/watch?v=CpPNQoTlacU&feature=player_embedded#!

 • Arthur, Art Howard 31. maj 2010 at 05:58

  Hvis man sådan skal irritere sig over “andre” der er uansvarlige – Hvad så med at starte med “bottled water” firmaerne. En eller anden klovn, som har overbevist hele verden om at vand ikke længere er godt nok – som hver eneste dag sørger for at vi drikker millioner og millioner af liter vand kørt rundt på lastbiler, pakket ikke nedbrydeligt plastik og drukket på under 10 sekunder. Vi taler millioner af flasker hver eneste dag.Det er måske ikke noget du kan se i “the keys”, men ender med at blive et langt større problem på den lange bane – ” The Great Pacific Garbage Patch”er allerede en katastrofe.
  +1

 • Kristoffer Hjerrild 1. juni 2010 at 16:51

  Ja det er squ ærgeligt med BP men sket er sket og lad os da håbe at de snart får styr på olien selvom det kan tage tid 🙁

  Venlig hilsen
  Kristoffer Hjerrild

 • anders 5. juni 2010 at 05:09

  Der er ikke ord for hvad man skulle gøre ved de skide BP’er!! Men Shell og alle de andre er sku ikke meget bedere! Splitter regnskoven ad og efterlader en katastrofe naar de har voldbollet skoven og dens indbygger. Olie søer etc.. Føj en branche!

  Men jeg fatter sku ikke hvad der sker med USA og andre regeringer. Efter hvad jeg har forstaaet er de kun BP som staar for at stoppe denne katastrofe..? Og usa og andre siger ” ja nu skal de ogsaa stoppe bla bla”
  USA og andre skal sku bare tvinge de bedste folk ind og faa stoppet det her, fra dag 1 af! Og bagefter sende regningen til BP. Det er sku ikke noget som man bare overlader til kun BP. Det er noget som røre hele planetes befolkning! Man kan ikke vente paa at BP finder en løsning.

  En total katastofe og regeringerne staar bare paa side linjen og ser paa og siger “stop dette”. Saa HJÆLP SKU DA!

 • Skriv en kommentar