1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (26 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • iPhone 4 27. august 2010 at 14:26

  Det kommer ikke bag på mig. Det er ligesom at man kan sagsøge McDonald’s for at blive fed. Det crazy 🙂

  God weekend

 • flemming 27. august 2010 at 17:20

  fedt indlæg, med noget drama. Jeg har været i usa flere gange. Det er et hårdt land-men fedt at besøge..
  Selvom det ku være spændende at springe derover og prøve et iværkætterprojekt af der, så er der noget der holder mig tilbage fra at gøre det…….jeg tror det er deres kultur og mentalitet, jeg alligevel ik er fan af…………….

 • Christoffer 28. august 2010 at 03:29

  Spændende historie og hold da op et mærkeligt firma. Hvis jeg fik sådan en opringning eller lignende brev ville min første indskydelse være at der måtte være tale om et scam. Men godt at der kom styr på sagerne!

  Tak for nogle gode podcasts. De bliver set her én gang og derefter lagt ned på iPad’en og bliver set igen når de er ‘glemt’!

 • Alexander Hold - Network is Power - AlexanderHold.com 28. august 2010 at 06:07

  Hvor sætter jeg stor pris på dine Podcasts Thorborg. Det er som en julekalender der køre hele året. Man er altid spændt på at se hvad der er bag næste låge. Tak for det.

  Det var godt nok en værre historie. Jeg kunne godt lide dit udtryk Dansk Viking, og så kom der respekt. Synes det er en tendens man høre mere og mere om. Desvære. Forhåbentlig er det noget som ikke vil ramme Danmark ligeså hårdt som man hører om det i USA.

 • Henrik 28. august 2010 at 10:15

  Hej Martin
  Kender det alt for godt!! Har 2 der ringer til min mobil hele tiden, når man tager den er det bare en computer der fortæller man skylder penge.
  Ring tilbage på det og det nummer, eller det går ud over den credit score.. Har aldrig ringet tilbage da jeg ved vi ikke skylder nogen en klink… Nummeret der ringer har jeg selvfølgelig googlet, og det viser sig at være et scam firma der bare ringer til tilfældige… Der skal sq nok være en dum Amerikaner, som er bange for sin score, der hopper på…
  Med hensyn til vejret, det har lige stået ned i stænger her i Orlando… nu er der høj sol og 33 grader og vi er på vej i poolen 🙂 Giver dig ret, Danmark har et lorte klime og vejret er grund nok til man har lyst til at bo i Florida for altid.

  Mvh
  Henrik

 • Axel 30. august 2010 at 02:33

  Du siger sådan noget ikke sker i Danmark! Yeah right – prøv at høre en bunke håndværkere om de ikke bliver presset på groveste vis af diverse annoncesælgere , de er firmaer der simpelthen ikke ejer moral og anstændighed. I Danmark kan man ike true med Credit rating, men de kan true og presse på mange andre måder.
  Som altid er det sjovt at høre fra den anden side af Atlanten…

 • Tyverialarm uden abonnement 30. august 2010 at 03:56

  De er sku funny overthere…
  Men giver Axel helt ret i de kære annoncehajer herhjemme…
  Det er sku lidt samme principper, som de anvender, for at slå plat på vores nye iværksættere, som jo ikke tør andet end at købe, så de kan blive “store” p åen weekend!…

 • Skriv en kommentar