1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (18 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Rosenstand 20. april 2010 at 10:18

  Ja – det kan jeg kun nikke genkendende til. Vores kundetilgang er decideret øget siden vi rykkede her til Florida. Og opgavetypen er “opklassificeret”. Skype etc. er genialt – og efter få minutter er det, som sidder man sammen. Fordelen her er bare, at man kan slippe en lille vind under mødet, uden det fornærmer nogen 😉

 • Hans Tosti 20. april 2010 at 10:21

  Hey Martin!

  Tak for en superfed Skype-session i dag. Det må vi så absolut gøre igen. Og ja, sådan en ting her viser bare, at vi nemt kan være tæt på hinanden uanset om der er askeskyer eller ej. 🙂

 • solbriller 20. april 2010 at 11:28

  Skype er bare genialt intet mindre… Unlimited muligheder!

 • Lisa Ingemnn 20. april 2010 at 11:42

  God pointe! Vi skal lade være at tænke i de gamle former for kommunikation og omfavne og sætte pris på de muligheder, som online kommunikation giver os.

 • Mette Will 20. april 2010 at 12:43

  Hejsa Martin. Tak for i dag. Det var en kanon god session, vi fik via Skype for kursisterne på Web Marketing Manager på IBC (“handelsskolen i Jylland” :-)). Det er altså bare en interessant mulighed, at man så nemt kan bringe indlægsholdere ind på tværs af travle kalendere og kontinenter. Bestemt noget vi vil dyrke mere. Tusind tak, det var stort!

 • Mads Gorm Larsen 20. april 2010 at 15:01

  Som tidligere underviser er det godt at se at de rigtig dygtige erhvervsfolk tager sig tid til at dele deres viden med unge håbefulde studerende.

 • TechnoCowboy 20. april 2010 at 16:07

  Askesky(pe) rykker grænser 😉

 • Henrik Blunck 20. april 2010 at 16:24

  Hvis folk lytter efter, og bruger dette råd bliver SAS’ og andre ruteflyselskabers chancer for overlevelse ganske afgjort noget reduceret. De har levet på en bølge hvor prisen nærmest var ligegyldig fordi det hele blev betalt af gode resultater. Ingen tvivl om at askeskyen er med til at sætte internettets muligheder på dagsordenen igen.
  Tak for et, som så ofte før, godt indlæg. 🙂

 • Michael V Hansen 20. april 2010 at 17:35

  Enig Enig – Skype er gud!
  Jeg taler dagligt med min kæreste som ikke bor i DK – Når hun så er på skole/ferie eller andet, og ikke lige har adgang til internet – så skal vi tage den over telefonen.
  SÅ er det pludseligt som om vi ikke er “sammen” på samme måde. man kan ikke aflæse ansigtsudtryk mm.
  Det fungerer helt fantastisk – det er så afgjort en god opfindelse.
  Bruger det også når jeg taler med min webmand! fantastisk.
  PS, husk lige at der er FORSKEL på ring op, og ring op med video! specielt når man lige et stået op og liiiige skal ringe til webmanden. SORRY DANIEL 🙂

 • Jan Nybo 21. april 2010 at 03:41

  Hej Martin.

  Supergodt indlæg! I disse tider med fokus på miljøet er videokonferencer en oplagt mulighed for at spare tonsvis af CO2. Kunne være de danske politikere skulle tage det op til overvejelse…

  Ha’ en super dag 🙂

 • Kristian Pedersen 21. april 2010 at 04:01

  Jeg har flere gange tænkt på til COP15 f.eks., hvor mange millioner der er brugt for at køre det cirkus, for så at nå frem til….ingenting. En seriøs video konference over de politiske debatter kunne have sparet enorme resourcer, og politiet har ikke nok i forvejen. Man kunne have inddelt møder i mindre grupper som de foregik i forhandlinger over bordene.

  For nylig kunne Lene Espersen såmænd sagtens have siddet på Mallorca, og have holdt nogle timers videokonference, fået noget med hjem til Danmark, og holdt ferie samtidig, og alle have været glade.

 • Sune Dyrberg 24. april 2010 at 00:11

  Tak for endnu et super indlæg. Enig, der er som regel ikke mange “problemer” der ikke kan vendes rundt og ses som noget positivt…Den manøvre er der mange der har godt af at høre mange gange.

 • Michael Thingmand Henriksen 6. maj 2010 at 16:45

  Man skal heller ikke glemme muligheden for at afspille hele mødet efterfølgende! Jeg tror de fleste genkender de travle møder hvor der ikke lige blev taget nok notater og efter 14 dage havde man glemt halvdelen af indholdet. Hvad var det nu lige der præcist blev aftalt og hvad hed han nu, ham jeg skulle kontakte osv.

  Jeg syntes dog der mangler ordentlig software, netop til at optage og gemme videomøder og blander powerpoint/skærmbillede á la iChat. Findes der noget vil jeg meget gerne høre om det!

 • John D 30. maj 2011 at 11:16

  Skype er uundværlig, kan huske for 20 år siden 🙂 Der var det hjem til tlf. svarren før at høre om nogen havde forsøgt at få fat på dig….. det var tider.

 • Skriv en kommentar