1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (9 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

  • Jens Brasilien 22. januar 2010 at 12:15

    Hej Thorborg,

    Ang. Location bestemt markedsfoering.

    Tag et kig paa min ven Georg’s bluetooth location bestemt markedsfoering program:

    http://www.microsite.dk/bluecast/

    Sender beskeder/reklamer via bluethooth gratis genialt.

    Ved at han er ved at indfoerer det i bl.a. Ikea .

    Og tak for et rigtig godt program!

  • John 23. januar 2010 at 07:08

    Et godt og brugbart indlæg.

  • solbriller 24. januar 2010 at 22:41

    Hvor er det sjovt, at du tager dette emne op.
    Min nabo og jeg har nemlig den sidste uges tid snakket om, at det ville være optimalt, at lave et system til opvarmning af fortorve mm.

    Igår og sidste år var vi her sydpå ramt af isslag og tør-frost-tør-frost episoder. Og da kommunen langt fra er ligeså hurtig til at løse problemerne som i DK, så sker der en del falde ulykker.

    Vi har derfor den sidste uges tid, hvor det har været sindsygt koldt 24/7, snakket om at det ville være smart med et system, som udnyttede lyset til at skabe varme. For det er ikke ligefrem solen, som viser sig mest i disse tider.
    Spørgsmålet er jo mere, om man egentlig har en teknologi pt, som udnytter lyset nok, til at det både kan betale sig, men også giver en mærkbar effekt. Det bliver i hvertfald spændende at se i fremtiden…

    Iøvrigt et skide godt program, som altd ;D

  • Alexander Langhede Andersen 25. januar 2010 at 13:26

    Super godt og meget spændende indslag!

    Jeg glæder mig til at høre mere 🙂

  • Kenneth Dambo 21. februar 2010 at 19:38

    Hvis jeg stod med en snebelagt, dybfrossen indkørsel, så ville jeg nok ikke søge på “varme indkørsel”, men “snerydning”, så når vi snakker om søgemaskineoptimering og søgeord, så er der altså tale om et substituerende produkt / løsning til et eksisterende problem / behov. Man skal naturligvis bruge de søgeord, der matcher det behov, som forbrugeren har, og det er vel helt basielt: “at få sneen væk”. At dette så kan gøre på en automatisk og miljøvenligt er bare bonus oven i hatten.

    Jeg må give Martin ret i, at vi har sjældent behov for at rydde indkørslerne i Danmark, og det er også derfor vi stadig besidder sneskovle frem for sneslynger eller slev har sneplove på vores biler, som man har i eksempelvis U.S.A. i de nordlige stater. Jeg er helt enig med spørger i, at der er et behov for rydning af indkørsler nettop i år, og tror helt klart på en hurtig løsning, der kan iværksættes i år, og ikke kræver for stor overvejelse frem for en længere sigtet investering.

    Det er ikke for at skyde din idé i stykker, for den er jo god nok, men Danmark er bare ikke det rigtige sted på nuværende tidspunkt. Det kan være at klimaet ændrer sig, så det bliver relevant på sigt, men ellers, så kig dig omkring i udlandet, der er nok et land et sted, der har behovet og kan se fornuften i en miljørigtig løsning.

    Lige en ting sådan helt generelt er, at iværksætter ofte prøver at finde dette wonder produkt, som alle har brug for. De glemmer tit, den kæmpe fordel, der er i at differentiere sig, og rette sig mod en mindre målgruppe eller segment, som er overset på markedet. Dette gør sig gældende i Martins eksemepel med en Sports Frisør, hvor man kan se sport mens man bliver klippet. På samme måde her, er det måske ikke nødvendigvis forbrugeren man skal sælge dette produkt til, men måske virksomheder eller rettere kommunen, som jeg rent faktisk har i tankerne. I Århus, hvor jeg bor, er der allerede varme i strøget, dette gør dig måske gældende i andre storbyer, men hvad interessant er: Er det miljøvenlig energi, der varmer det op? Det kunne være at spørger bare skulle sælge en solfanger løsning, der kan integreres med de allerede nedgravede rør, ligeosm SPAMFigther integreres direkte i Outlook.

    Lige en sidste ting, nu hvor jeg ikke er så meget inde i det med solfangere rent teknisk, men der er mit indtryk, at de giver et beskedent bidrag om sommeren og er næsten intet bidrag om vinteren, er det tanken at energien skal lagres til om vinteren, eller hvordan fungerer det?

  • Erling Pedersen 31. oktober 2010 at 05:35

    Hej!
    skal sælges her og nu skal det 🙂
    Med nogle ændringer mener jeg faktisk at ideen kan bruger her og nu , Jeg mener dog ikke at man skal bruge solvarme men derimod varme fra undergrunden som Martin også var inde på.
    Hvis det skal sælges her og nu skal det være billigt-effektivt og fleksibelt.
    Det skal ikke kun bruges til at opvame indkørslen men også bruges til at nedkøle huset i varme perioder.
    Jeg forestiller mig følgende løsning : 1: Man nedgraver et rørnet i en passende dybde f.eks en slags drænrør uden huller. 2: placer et rørnet under de udendørsafrealer man ønsker frostfrie. 3: etabler ventilationsanlæg på loftet i huset ( bruges i de fleste nyere huse )
    Man har nu 3 rør kredse som man forbinder til en ventil placeret i bryggerset eller i en kasse uden på huset. next step: monter en blæser i forbindelse med ventilen som skal drives af et batteri som er opladet af et lille solcelle på taget. ventilen har 2 stillinger vinter: blæseren trækker luften i jordvarmerørene igennem kredsen i indkørslen. sommer: nu trækkes den varme luft i huset igennem ventilasionsanlægget og ned i jordvarme rørene og bliver afkølet til de ca 7-8 grader der konstant er i jorden og derefter bliver blæst ind i huset igen Nu har du altså både gratis aircondition og varme i indkørslen. anlægsudgifterne vil være overkommelige og det er meget simpelt teknik som ikke kræver den store udvikling. du er heller ikke afhængig af solskin for at systemet virker.
    Det kan selvfølgelig være en ide at bruge energi på at udvikle rør specielt til formålet som er specielt gode til at optage og afgive varme og man kan forfine systemet med differenstermostater magnetventiler m.m.

    Ha det godt.

    Erling Pedersen

  • Skriv en kommentar