Martin Thorborg podcast

Thorborgs Jul er min Julegave til de dansk iværksættere.
Jeg læser hver dag et af de 100 tips der er i bogen “Iværksætter til jeg dør” op og fortæller lidt historier der knytter sig til tippet.
Hvis du har en kommentar til dagens afsnit, så skriv den her under, det gør mig super glad.
Og smid lige linket til en god ven ik´?  🙂

Lyt til Talkshow her:

Tryk play  

Download Talkshow her (MP3)

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (4 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Jesper Norbøll 9. december 2009 at 09:38

  …Hva?! Er julekalenderen ikke lavet samme dag som den bliver sendt…?
  Der røg da lidt mere af julens magi *snøft*.

  Ellers en rigtig godt afsnit – og i det hele taget en fin idé at genudsende “julekalenderen” fra sidste år. Den er god og tager ikke skade af en re-run igen i år.

  /Jesper

 • Lumholt 9. december 2009 at 10:07

  Haha – glimrende indlæg – god humor 😉 Du burde måske nævne at holdingselskaber er glimrende hvis man tjener penge.Så kan man smide overskud derop.

 • Thorborg sagde på Twitter i dag 10. december 2009 at 05:22

  […] blog post: Lav et dansk selskab! – Thorborgs Jul – 9. decemberhttps://www.thorborg.dk/thorborgs-jul-9-december.htmlMit første interview på US jordhttp://bit.ly/5TfOvkskrevet af superiværksætteren@lapp. Retweet […]

 • Claus Conrad 11. december 2009 at 11:22

  Der er helt klart mange useriøse aktører på markedet for bistand i forbindelse med registrering og drift af udenlandske selskaber, som bruger snyd som et dårligt skjult salgsargument for deres tjenester. Alligevel anser jeg din lige så dårligt skjulte påstand om at de fleste der registrerer en virksomhed i udlandet har skattesnyd som formål for noget misvisende. Du kommer f. eks. ikke ind på forskellen mellem traditionelle offshore-lande som Seychellerne, BVI, Panama og EU-lande. Dér er det måske oftere ønsket om ikke at ville eller kunne binde en del indskudskapital som gør udslaget, en fremgangsmåde som er blevet fhv. accepteret i andre skandinaviske lande, se f. eks. http://no.wikipedia.org/wiki/NUF .

 • Thorborg 11. december 2009 at 12:09

  @Lumholt, det har jeg ikke forstand på, men godt du nævner det.

  @Claus, min erfaring er bare at fordelen æder sig op i revisor regninger og torskegilder fra Skat. Så skulle man måske hellere kigge på SMBA selskaber etc.

  Dbh Martin

 • Skriv en kommentar