Martin Thorborg podcast
Thorborgs Jul er min Julegave til de dansk iværksættere.
Jeg læser hver dag et af de 100 tips der er i bogen “Iværksætter til jeg dør” op og fortæller lidt historier der knytter sig til tippet.
Hvis du har en kommentar til dagens afsnit, så skriv den her under, det gør mig super glad.
Og smid lige linket til en god ven ik´?  🙂
(Genudsendelse fra sidste år)

Thorborgs Jul er min Julegave til de dansk iværksættere.
Jeg læser hver dag et af de 100 tips der er i bogen “Iværksætter til jeg dør” op og fortæller lidt historier der knytter sig til tippet.
Hvis du har en kommentar til dagens afsnit, så skriv den her under, det gør mig super glad.

Og smid lige linket til en god ven ik´?  🙂

(Genudsendelse fra sidste år)

Amino Tryk

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (7 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
  • Jan Elmar Sørensen 12. december 2009 at 15:44

    Jeg startede med at løbe i et motionscenter, og som du siger så skal man bruge tid på at komme der over, så skal man skifte, så er løbebåndene optaget, så skal man løbe i 6km og det er så boring og man kigger på hvor langt man har løbet hele tiden, så skal man i bad og klæde om og så køre hjem. Der gik over 2 timer for at løbe 6km. Man kunne også vælge at løbe hjemme fra, hvilket så tager ca 30min at løbe 6km.

  • Skriv en kommentar