Martin Thorborg podcast

Hvorfor er der så mange der sidder med fingrene i skødet og glor på deres halvtomme glas, når mulighederne er mange og det er 10 gange sjovere at arbejde med alle de muligheder der er?
Hvis du er typen der går kold og tit sidder og syntes at alting er svært, så få et velfortjent los i bollerne. 

Showet varer 8 minutter og 27 sekunder.

Dbh Martin Thorborg

[podcast]https://www.thorborg.dk/Talkshow-mp3/Thorborgs_Talkshow_Afsnit_23.mp3[/podcast]

Se 6 min. film om seminaret “Sælg mere på nettet nu” i Herning:

Klik her for at læse mere om seminaret!

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (21 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Yngvi Karlson 1. marts 2009 at 18:53

  Rigtig motiverende peptalk. Du forstår at gøre det interessant og lokke folk til at tilmelde sig seminaret. Kanon 😉

 • Thorborg 1. marts 2009 at 20:20

  Hej Yngvi

  Tak for det. Jeg håber virkelig jeg kan sælge nogle flere billetter, da jeg bare ved at det bliver fedt og at folk kan tjene pengene hjem hurtigt!

  Dbh Martin

 • Anders Dahl Pape 2. marts 2009 at 01:32

  Super! Lige i øjet, trak sgu på det store smilebånd, da jeg fik dit los i bollerne her til morgen 😀
  Fortæl endelig de kedelig røvhuller, at de skal stramme op og komme igang istedet for at sidde og flette røvhår…

  Seriøst. Der er alt for mange mennesker, der er for negative og bare ikke kan komme ud over deres egen navlepilleri og sure opstød – eller, de forstår nok bare ikke sammenhængene. Godt gået!

  /anders p

 • Frederik Trovatten 2. marts 2009 at 03:00

  Hej Martin,

  Tak for de gode videoer. Altid en fornøjelse.

  Hvis du vil tjekke om dit brugernavn er ledig, så er der er link lige her, hvor du kan se om dit firma navn, eller dit eget navn er ledigt på 80 forskellige sociale netværk.

  http://checkusernames.com/

  Ha’ det godt,

  Med venlig hilsen,
  Frederik

 • Dennis Knappe 2. marts 2009 at 03:02

  One word: Touchdown 🙂

 • Thomas Justesen 2. marts 2009 at 03:20

  Cool video! Jeg er en af de 84 personer, der allerede har købt billet til det super spændende seminar i Herning den 13. marts…. og jeg glæder mig, som en lille dreng juleaften! 🙂

  Ha’ en fantastisk dag! 😉

 • Torben Rudgaard (DonTron) 2. marts 2009 at 04:33

  Jeg ka sagtens følge folks vrede mht. Facebook tager ejerskab af alt content. Jeg blev selv edder rasende da jeg fandt ud af at Google ejede retten til samtlige mine dokumenter i google docs – well det var nok mest den paragraf med “google har ret til at gøre brug af alle ideer i og alt indhold i dine dokumenter” – som triggede mit raserianfald (paragraffen var gemt laaaaangt væk ideres Terms&Conditions). Sur som jeg var rykkede jeg alle docs ud af google og skiftede til en service som kun er document hosting og ikke ejerskab (og betalte for det).
  Senere tog fornuften dog over og jeg kom til at tænke på der garanteret lå mange milliarder dokumenter i google docs, så selvom de hyrede hele Kinas befolkning ville de sku nok alligevel aldrig nå frem til mine ideer og forretningsplaner 🙂

  Så drop det der ligegyldige og latterlige “DET ER MIN IDE!” ejerskabs flip. Det er aldrig ham der får ideen der bliver rig, det er ham som fører den ud i livet!!

 • Karsten Lund 2. marts 2009 at 04:35

  Hej Martin.
  Altid inspirerende lytning, tak for det. Nogle gange kan man undre sig over manglende initiativrigdom. Stof til eftertanke: hajen SKAL svømme for ikke at drukne.

 • Jonas Jacobsen 3. marts 2009 at 04:53

  Glæder mig vildt meget til den. 13 Marts i Herning 🙂

 • Joa 3. marts 2009 at 05:57

  Kunne ikke være mere enig og du har hermed solgt to yderligere billetter 🙂

 • Thorborg 3. marts 2009 at 08:59

  Anders, ja desværre, men så må vi jo holde dem igang 🙂

  Frederik, den kendte jeg ikke, den er nu med i E-pusher 3.0, tak for det!

  Dennis, tak 🙂

  Thomas, det kan du roligt gøre, det bliver godt!

  Torben, godt at fornuften sejrede 🙂

  Karsten, nemlig!

  Jonas, det er jeg glad for, det bliver godt!

  Joa, dejligt, tak for det. Jeg glæder mig til at se jer alle. Vi bliver indtil videre 115 deltagere, så det syntes jeg er flot, men samtidig intimt med god mulighed for at spørge.

  Dbh Martin

 • Frederik Trovatten 3. marts 2009 at 13:45

  Fedt. Det var så lidt 🙂

 • Johnny speiermann 3. marts 2009 at 16:25

  En skam, du ikke har kamera i bilen – du var da godt oppe at køre :ø)

 • Ejvind 6. marts 2009 at 05:57

  Hej Thorborg,

  Hvornår laver i et lignende arrangement her på djævleøen. Det kan da ikke passe at det altid er jyderne der skal have alle de gode tricks 😉

  Jeg er i hvert fald den første de bestiller når det foregår på sjælland.

 • Anders Pedersen 6. marts 2009 at 08:19

  Hey Martin,

  Et velfortjent los i koglerne.
  Jeg bliver også helt sur på folk, når de diskuterer så latterlige ting. Jeg har det ligeså, prøv det og undskyld det bagefter, bare ud over stepperne knejte!!! Ikke alt det paragraf-snak!

  Mvh.
  Anders Pedersen

 • Jesper HorsMark 6. marts 2009 at 15:57

  Martin

  Fed peptalk – Når det virkeligt stormer bygger rigtige aminoer vindmøller istedet for læhegn 😉

  Mvh
  Jesper HorsMark
  http://www.horsmark.com
  Mission Fairplay Innovation

 • Thorborg 7. marts 2009 at 09:55

  Johnny, det har jeg faktisk og jeg skal nok snart lave noget tv i igen 🙂

  Ejvind, det gør vi måske til juni.

  Anders, jeg bliver egentlig mest ærgerlig over alt det spildste poteniale. At bruge sin energi på at bitche giver ikke noget til nogen.

  Jesper, nemlig!

  Dbh Martin

 • Jan Skinnerup 12. marts 2009 at 18:18

  Hahaha… det er intet mindre end genialt dette indlæg. Især din svada til alle Facebook nay-sayierne var kanon.
  En god blog-buddy gjorde mig opmærksom på dit website, som nu er bookmarked 🙂

 • Thorborg 18. marts 2009 at 20:37

  @Jan, tak skal du have 🙂

  Dbh Martin

 • Henrik Blunck 22. marts 2009 at 09:30

  Hej Martin

  Kom sg* til at tænke på din brevkasse da jeg så at Podcasterprisen er ved at søge efter nominerede til Podcasterprisen 2009.

  Mon ikke du skulle med på listen over folk, der fortjener dette?

  Se mere på http://www.podcasterprisen.dk/

 • Thorborg 22. marts 2009 at 20:27

  @Henrik, tusind tak for det, det er jeg meget glad for! .-)

  Dbh Martin

 • Rasmus Hoeks 2. april 2009 at 17:36

  Kanon opsang du giver der. Og jeg kan kun stille mig enig i dine udtalelser. Dejligt med et “spark i bollerne”.
  Jeg synes dog at det er en skam, at du bliver ved med at gentage sætningen”ja, undskyld jeg siger det”. Det er jo tydeligt, at du slet ikke mener at du bør sige undskyld for det (hvilket jeg for den sags skyld heller ikke mener).

  Derudover mener jeg ikke der er nogen grund til at bande og svovle så meget som du gør. Det sgu’ meget sjovt, men det kan kraftedeme også blive for meget!

  Mvh Rasmus – der ser frem til at høre flere lydindslag fra dig!

 • Thorborg 3. april 2009 at 21:14

  @Rasmus, du har ret, jeg skal blot vende mig af med at sige undskyld, for nej, jeg mener det ikke. Mht. bandeord, så er den værre, for jeg elsker dem højere, end en mor elsker sin førsfødte 🙂

  Dbh Martin

 • Alexander Hold 3. maj 2009 at 06:14

  Nej Nej, eller Jo

  Er du gal, jeg var underholdt i dette indlæg.
  Jeg ved godt at det er lang tid siden at dette podcast var postet, men jeg har været så fornuftig at hente det til min HD, og så kom det lige op mens jeg sad her og skrev opgave, og så skulle jeg simpelhen lige kommenterer på det.

  Normal høre jeg disse podcast for at lære, da en klog mand en gang har sagt at viden er vejen til succes. (Who Knows) Men en ting er sikker, måske lærte jeg ikke vildt meget i netop dette afsnit, men til gengæld var jeg underholdt.
  Og måske skal man tænke lide mindre på: hvad får jeg ud af netop dette afsnit?, og tænke mere på. Havde jeg det sjov, som Thorborg ganske rigtig siger. Det handler om at have det sjovt med det mand laver.
  Mr. Thorborg, jeg håber du følte dig godt tilpas efter dette indlæg. Jeg havde det sjovt, og ser frem til det næste afsnit, hvor hele verden lige får en omgang. For det er netop disse indlæg, som bringer kreativiteten frem i folk.

  Og innovation og kreativitet er jo netop det vi skal leve af i fremtiden.!!

  MVH Alexander Hold

 • Jørgen Olsen 1. maj 2010 at 15:10

  Fed peptalk – vi gør sgu oprør mod flueknepperiet – og satser på de brede penselstrøg ! 🙂

  Og jeg skal da lige love for der bliver bandet lidt – det er ikke pænt og helt unødvendigt, men jeg ved godt det er svært at lade være ! 🙂

 • Randi 6. maj 2010 at 15:36

  Alletiders skåret igennem, slut med fnidder!

  Apropos klausuler så ja, der findes mange tiltag som skal ‘holde på kunderne’. Hotmail var min første webmail, men da msn tog over spildte jeg ikke tid på at sukke over at opgraderingen fra 2Mb plads (til ‘uendelig’) tog lang tid. I stedet blev hotmail losseplads og jeg fandt bedre alternativer – bla Gmail 🙂 Min tandlæge derimod er så fantastisk at jeg gerne rejser forholdsvis langt fordi hun har ny klinik, til trods for at den gamle forsøgte at holde på mig.. Min pointe er at man kommer længst med det suverænt bedste produkt, ikke med forhindringer.

  Trods det slagkraftige udtryk om ‘.. højere end en mor elsker sin førstefødte’ vil jeg gerne være med i færre-bandeord-koret. Min elskede folkeskoleklasselærer kom med en opfordring til at finde alternative ord og dermed pynte på sit ordforråd. Er du frisk på en udfordring? Faktisk kan jeg næsten ikke vente, ord er jo ikke nogen mangelvare i Thorborgs Talkshow 😉

  Til sidst endnu en glad idé. Giv mig start og slut-jinglen tilbage i de nyere videopodcasts? Ikke nødvendigvis hver gang, for den råt-for-usødede version er klart at foretrække frem for ingen eller forsinkelse. Jeg synes bare den er SÅ aktiv, glad, boblende og passende til hele talkshow stilen! Tak for masser af inspirerende tanker og idéer!

  Dbh Randi
  (ja, en hilsen der er kopieret – fordi den er go’!)

 • Skriv en kommentar