Martin Thorborg podcast

At gøre sig selv til et personligt brand, det er vejen til flere penge, mere sjov og større frihed.
Det tager tid og dertil en målrettet indsats, men har du passionen for noget og viljen til at arbejde hårdt, så kan det lade sig gøre.
Det er emnet i 24. afsnit af Thorborgs Talkshow og når du hører det, så er jeg sikkert på vej til Danmark for at tale på konferencen i Herning den 13. marts.

Showet varer 29 minutter og 54 sekunder.

Dbh Martin

Lyt til Talkshow her:

Tryk play  

Download Talkshow her (MP3)

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (81 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Molte 7. marts 2009 at 10:14

  Fint sjow.
  Prøv at lade være med at stamme så meget.
  Min tid er desuden kostbar, derfor: tænk grundigt over, hvad du vil sige, og sig så det, og lad være med at gentage dig.
  Ellers godt.

 • Marcel Fuursted 7. marts 2009 at 10:27

  Fantastisk indlæg, Martin

  Og du må endelig ikke stoppe! Det er supermotiverende, jeg lærer noget hver gang (også selvom jeg ved det i forvejen – så bliver jeg mindet om det) og så er det pissegod underholdning med 29% bandeord (DISCLAIMER: Jeg ved faktisk ikke hvor meget det er – men GODT; det er det!).

  Da jeg startede med at brande mig i sin tid var jeg faktisk slet ikke klar over, at det var dét jeg gjorde. Jeg havde det godt med at hjælpe folk og det gav så bare et positivt bagslag – nemlig et personlig brand)

 • Thorborg 7. marts 2009 at 10:28

  Molte, jeg tænker aldrig en skid over hvad jeg siger, så du har nok fundet det forkerte show. Jeg er ked af at jeg har spildt din kostbare tid.

  Dbh Maritn

 • Jonas Jacobsen 7. marts 2009 at 10:39

  Rigtig godt indlæg! – Dejligt at have på motiltelefonen, når man har lange køreture.

  Det med et skrivekursus er noget man burde overveje. Det kan godt være svært at få alle sine tanker skrevet ned, når man skriver på internettet, så hvis man kunne hente lidt hjælp der ville man nå langt 🙂

 • René Wellejus 7. marts 2009 at 11:34

  Kanon show Martin,

  Modsat Molte synes jeg at det er fint at der ikke er nogen fast disposition over hvad du siger.. det er meget federe at det er impulsivt og svæver lidt rundt omkring. Du får jo sagt det du skal og så kommer der tit lidt ekstra guldkorn med 😉

  Tak

 • Frederik 7. marts 2009 at 12:09

  Hej Martin,

  Jeg er stor fan af dig og dine bedrifter. Jeg føler bare at jeg høre det samme og det samme om og om igen.

  Har læst dine bøger epusher samt iværksætter til jeg dør, men du siger jo bare det samme som der står i de bøger.. Det er ikke for at lyde træls og nederen, men er du ikke venlig at fyre op for noget nyt for at holde min og andres interesse?

  Hvad er der forresten sket med telefon spørgsmålene? – Hvis du mangler nogle spørgsmål er jeg klar på at kime din telefonsvarer ned :-).

  vh Frederik, ung hhx elev og iværksætter.

 • Thorborg 7. marts 2009 at 12:26

  Marcel, jeg stopper ikke, bare rolig 🙂

  Jonas, et skrivekursus er super, at kunne skrive så alle forstår det er bare en gave!

  René, tak for det 🙂

  Frederik, jeg siger de ting der ligger mig på sinde lige nu. Mange mennesker kender mig ikke og for dem er det nyt. At du følger mig så tæt er jeg stolt af, men du må så leve med at jeg nogen gange gentager mig selv. Mht. telefonspørgsmål, så kommer der ikke mange af dem lige nu. Jeg har vel 3-4 liggende, men jeg har bare ikke tiden til at bruge dem lige nu. Jeg har tiden i bilen og det er det. Men når jeg kommer hjem fra Danmark igen, så skal jeg nok tage nogle spørgsmål igen, så kom bare med dem. Tak for din kritik, den irriterer mig, men jeg tager den til mig.

  Dbh Martin

 • Anders V 7. marts 2009 at 14:12

  Jeg vil ikke sige noget om Thorborg her (sorry, Mr. T.!), men noget om det emne han er inde på her.

  Jeg synes der er én ting, der er vigtig at slå fast med 30-tommers søm: Hvis du skal arbejde med personlig branding, så skal du virkelig have noget på hjertet. En sludder for en sladder er tomt, og jeg tror ikke der er mange der har lyst at følge en gennemsnitlig gang sladder, og at “nu er det også for dårligt” eller “det er flot vejr og jeg bor i det fedeste hus”.

  Stjæl og lån med alle lemmer på det andre med success i personlig branding gør – tjek Guy Kawasaki, Steve Jobs, Martin Lindstrom, eller endda Mr. Thorborg – hvad er det de gør for at skille sig ud? Hvorfor er de mere interessante end dig? Du skal skille dig ud – kan f.eks. være via påklædning, som Thorborg er inde på i starten af dette speak. Dem der har et personligt brand (alle har vel ét, men det er graden af kendskab til det der varierer); de skiller sig ud. De er måske kontroversielle, – eller også er de bare pisseskarpe på et begrænset område.

  Anyway, det jeg vil sige er; ved hvad du vil! Eller find ud af det. Og bliv så verdensmester i at formidle netop det som du gerne vil sige noget om – det som du brænder for at fortælle andre om.

  My 2 cents 😉

  /Anders

 • Anders V 7. marts 2009 at 14:15

  …kunne ikke lige finde ‘edit’-knappen til min kommentar herover, så lav selv “ved hvad du vil” om til “vid hvad du vil” (hedder det ikke ‘vid’ i bydeform?). Know what you want… på english…

 • Thorborg 7. marts 2009 at 14:41

  Anders, god pointer!

  Dbh Martin

 • Morten 7. marts 2009 at 17:00

  Martin du er så genial. Lytter til alle dine podcast’s. Og venter hele tiden på nye.

  Problemet er jo at du siger at jo mere negative kommentarer, der kommer, desto mere vil du poste for at gøre det godt igen (noget i den stil).

  Men det er jo svært at sige dårlige ting om det du poster, men jeg bliver aldrig træt af at høre på dig, og jeg kan skam godt lide de lange podcasts, men også de korte.

  Bliv ved, fordi det er så godt.

 • Lone PowerPrinsesse 7. marts 2009 at 20:14

  Kære Martin – jeg synes, du er så fantastisk! Kom gerne med flere af de lange podcasts – jeg elsker at høre dem, de giver præcis det energiboost, jeg har indimellem har brug for.

  Et forslag til podcast er noget om at strukturere sin arbejdsdag som selvstændig. Når man har ALLE kasketterne på, kan det – for mig i hvertfald – være svært at få gjort tingene færdige og i det hele taget disponeret tiden.
  Måske kunne Dorte Rindom eller Trine Kolding være interessante at tale med – de taler begge om planlægning ….
  Blev i øvrigt så imponeret af Henriette Weber fra Toothless Tiger, at jeg stalkede hende på FB og var til noget middag med hende i fredags – kanon kvinde, og bragende dygtig – så tak fordi du fik kastet lys på hende!

  Mange hilsner
  Lone PowerPrinsesse

  Mange hilsner
  Lone

 • Jørgen 8. marts 2009 at 02:06

  Jeg er blevet afhængig! :o)
  Jeg har helt fra starten lyttet med stor interesse på dine podcasts. Det er super fed underholdning og er med til hele tiden at give mig det kick, der holder mig i “overhalingsbanen”. Ja du gentager dig selv nogle gange, men fuck det. Man kan jo tydeligt høre, at alt hvad du siger, kommer direkte fra hjertet og at det virkelig er noget du mener.
  Jeg har udbredt kendskabet til dit arbejde og dine sites/blogs til alle venner og bekendte, så ja Martin du er stærkt igang med at udbygge dit brand :o)
  Hvis du vidste hvor meget din lyst til at dele dine tanker og viden betyder for mange af os iværksættere, så ville du nok ikke lave andet, ha ha!!!

  Glæder mig til forhåbentlig mange flere indlæg i fremtiden. Tak Martin og keep up the good work! :o)
  Vi ses i Herning på fredag…

 • Jack 8. marts 2009 at 04:19

  Hej Martin

  Endnu en fed appetizer……..

  Nu synes jeg jo at det er et ret spændende emne, så det var alt for kort ;o) Laver du endnu et talkshow om personlig branding, så brokker jeg mig ikke, det kan du være sikker på.

  Keep ’em coming

 • Jonas Bruun Nielsen 8. marts 2009 at 09:07

  Hej Martin.

  Jeg vil bare give min korte anerkendelse til mange af de gode pointer du har. Jeg abonnerer på dit talkshow, og føler også at det er inspirerende og underholdende – ikke mindst når du har “gæster i studiet”.

  Min personlige kritik går på, at jeg synes du til tider har en tendens til at komme for langt i periferien med nogle ting, og dermed kommer til at sløre lidt for essensen af dine ellers knivskarpe emner.
  Nogle shows er lige i øjet, andre er knap så gode. Og sådan er det jo med de fleste informationsprogrammer.

  Mange hilsner,
  Jonas

 • Jonas Bruun Nielsen 8. marts 2009 at 09:13

  Desuden!
  Du må endelig ikke være af den opfattelse, at dine talkshows altid er for lange!
  Personligt synes jeg dit én time og 22 miniutter lange show om iværksætteri i Thailand var spændende og underholdende! Det fortalte en inspirerende og udsædvanlig historie. Og vigtigst af alt, havde man som lytter ikke følelsen af, at I var presset fordi det næste populist-program stod og trippede – som vi jo er vant til fra TV. Der var tid til at komme til bunds!

  Håber du bruger det.
  Jonas (igen)

 • Farvel varme, goddag kulde :-) - Martin Thorborgs USA blog 9. marts 2009 at 03:53

  […] det endnu, så er mit seneste thorborg.tv show om personlig branding, hør ved at klikke her.Kan du have det super!Dbh Martin Skrevet: mar 09 2009, 03:44 af Martin Thorborg | med Ingen […]

 • Gert R. Jespersen 9. marts 2009 at 06:06

  Hej Martin

  Tak for et super program og jeg er helt enig med dig!

  Hvis du skiller dig ud fra mængden (på den gode måde naturligvis),
  stiger dine chancer for succes kraftigt!

  Jeg er mentaltræner, foredragsholder og coach og vil gerne komme
  med et bud på, hvorfor du gerne vil dele med andre:

  Som mennesker har vi 6 behov som vi konstant søger opfyldt (bevidst eller ubevidst)

  Tryghed
  Variation
  Anerkendelse
  Samhørighed/kærlighed
  – – – – – – – – – – – – – –
  Udvikling
  Bidrage

  De første 4 er basale behov, som vi først vil ha’ opfyldt.
  (Hvis du f.eks. er afhængig af slik, rygning, alkohol, stoffer eller andet
  er det fordi, det opfylder 3 eller flere af ovenstående behov!)

  De sidste 2 er behov for din sjæl, være en del af noget større etc.

  Det er mit bud på, hvorfor du hele tiden bidrager så meget!

  Ha’ en fantastisk dag!

  mvh
  Gert

 • John 9. marts 2009 at 08:25

  Igen et godt indlæg. Lidt sjovt at følge diskutionen ovenfor :-))
  Der er lidt dansk ”Anthony Robbins” over din måde at servere dine indslag på og det er kun godt, da det får os op ad stolen…

  En enkelt lille ting – kunne være rart med nogle indslag som går mere i dybden på enkelte områder, så det bliver en form for drejebog for os som ikke har en pind forstand på områder aller facebook, twitter, SEO m.v.

  mvh
  John

 • Raf 9. marts 2009 at 10:08

  Hejsa,
  Det er meget godt det du siger, men behøver du at bande så meget!? 🙂
  Jeg synes det er inspirerende…

  Mvh. Raf

 • Mikkel deMib Svendsen 9. marts 2009 at 17:02

  Jeg har gennem de sidste 10-15 år i stigende grad levet af mit personlige brand “deMib” – og værdien af det er uvurderlig!

  Og ikke alene er værdien af det uvurderlig – ingen kan tage det fra mig. Selv en konkurs ville ikke røre mit personlige brand – ingen kurator kan tage det fra mig (skulle det en dag blive aktuelt …). Mit personlige brand er mit. Jeg kan dele værdien af det med andre, mens jeg arbejder med dem, men forlader de mig en dag, er mit personlige brand stadig mit. Det er guld værd. Det giver mig en sikkerhed som intet andet kan.

  For pointen er, at et stærkt personligt brand kan bruges til uendeligt mange ting.

  Mit brand “demib” etablerede jeg faktisk dengang jeg var i musikbranchen – og det blev et stærkt brand der. Senere videreførte jeg det i Internet og søgemaskinebranchen. Skulle jeg en dag få lyst til at lave noget helt andet, kan jeg tage det med mig og fortsætte.

  Men, for der er en men, jeg tror langt fra at alle kan opbygge et stærkt personligt brand. Man skal have en god portion lyst til at blotte sig og føre sig frem. På det punkt tror jeg Thorborg og jeg ligner hinanden meget. Jeg ved godt at nogle danskere synes at det der med at føre sig frem er arrogant eller højrøvet – men det vil jeg altså skide på. Lortet virker 🙂

 • Flemming Julle Juliussen 10. marts 2009 at 05:54

  Jeg har lige hørt “showet” og er endnu engang helt høj over at have hørt guldkorn fra Martin. Bliv ENDELIG ved. Du er hvad Danmarks iværksættere (og alle andre) har manglet – du er pragteksmplet på at være en “active citizen” – og fedt at når du gør noget for andre, så giver det forhåbentlig pote til dig selv også.

  Jeg har allerede fået flere ideer til hvordan jeg skal videre – ikke baare med personlig branding, men vil i mit næste nyhedsbrev også anbefale sitet her, omtalte dig Martin, og naturligvis linke til dig diverse steder.

  Nåh, enough of the BS, to the action…nyhedsbrevet kommer ud omkring slutningen af marts – jeg håber det kan give lidt hits rundt omkring,

  ZEPPIS!

  SES

 • Kenneth Boysen 10. marts 2009 at 15:00

  Hej Martin

  Herfra et tusind tak for et pisse godt “indlæg”. Det satte virkelig ord på mange af de tanker man selv har haft omkring et personligt brand, men laaangt mere konkret og ikke mindst målbart.

  Jeg har i dag taget initiativet til at følge dine råd og er blandt andet kommet i kontakt med en stor website (min målgruppe) der gerne vil publicere mine artikler.
  Men som sagt har jeg nu meget mere på “papiret” og rigelig til at starte mit eget brand…..FEDT, så er det bare ud af startshullerne.

  ses fredag!

  Mvh Kenneth Boysen

 • Claus Bay 10. marts 2009 at 17:51

  Hej Martin,

  Jeg ved godt at du siger at lyden er “good enough” men jeg kunne nu godt tænkte mig at hæve kvaliteten på din jingle til “premium” helt kvit og frit 😉 Send mig de rå lydfiler så skal jeg peppe dem lidt op … skulle du få brug for gode råd i forbindelse med f.eks. mikrofon valg og andet podcast relateret, står jeg også til din rådighed.

  keep it funky fra

  Claus

 • Keld Sørensen 11. marts 2009 at 07:39

  Hej Martin

  Det sjove da du sage personlig brandt, tænkte jeg på Don Ø. og det er ikke fordi jeg ved noget om fodbol. Men hvor mange FCK reklamer har man set, han gør det godt for FCK

 • Thorborg 11. marts 2009 at 17:48

  Jeg skal nok svare på alles jeres fede kommentarer, men har lige nogle hårde sjove dage i DK. I hører fra mig!

  Dbh Martin

 • Tonny Mikkelsen 16. marts 2009 at 03:47

  Hej Martin

  Det er super godt, kom til at høre de tlige inden jeg skulle i seng, det er ikke det smarteste da jeg så brugte hele natten på at tænke på det, men det var timerne værd 🙂

  Fortsæt det gode arbejde..

  /Tonny

 • Martin Fenge 17. marts 2009 at 11:38

  Superinspirerende, tak fordi du deler din viden og entuasiasme! 5 stjerner herfra selvfølgelig! Jeg fik bekræftet nogle af de ting jeg allerede tænkte om at gøre ting anderledes for at skille sig ud fra mængden, og fik flere nye ideer til hvordan det kan gøres. Så nu røg jeg på din nyhedsbrevskrog også! Du må ha’ en lige så superfed dag!

  Martin

 • Thorborg 18. marts 2009 at 20:39

  @Tonny, håber du fik din søvn en anden dag 🙂

  @Martin, dejligt at høre og tak for rosen 🙂

  Dbh Martin

 • Carsten Jacobsen 31. marts 2009 at 02:59

  Hej Martin,

  Superfedt afsnit! Jeg må indrømme at det er det første jeg har hørt, da jeg desværre ikke har haft meget tid til at lytte med. Jeg fik sgu helt lyst til at ræse ud og købe en MP3-afspiller så jeg kan høre de andre afsnit i bilen når jeg kører (jaja, jeg ved det, jeg er den sidste på planeten som ikke har én).

  mvh Carsten

 • Thorborg 1. april 2009 at 19:57

  @Carsten, velkommen til, godt at “se” dig 🙂

  Dbh Martin

 • Trine Lønfeldt 25. april 2009 at 15:28

  Hej Martin

  Så er jeg blevet solgt! Har nemlig fået en computer med lyd – lidt pinligt at indrømme, men nu åbner der sig en ny verden for mig. Har taget tre siders notater fra dette indlæg. Det er da inspiration, der vil noget.
  Og så er jeg ikke meget for at sige det, men gud hvor din tankegang ligner min eller omvendt! – dog med langt færre bandeord….

  Nu vil jeg så bruge de næste par år på at blive en succes… Glæder mig allerede til om 1 uge, hvor jeg igen får tiden til at lytte til dig…

  Kh Trine

 • Thorborg 25. april 2009 at 21:24

  @Trine, jamen velkommen til 2009 og tak for rosen 🙂

  Dbh Martin

 • Daniel Delaney 23. juli 2009 at 16:25

  Hej Martin

  Nu er det godt nok lang tid siden, at du lavede dette podcast. Men det er jo stadig super aktuelt. Jeg fik linket fra en af de rare aminoer, da jeg spurgte til branding.

  Jeg synes virkelig jeg for noget konkret ud af de ting du siger, så det er bare super motiverede. Det er også dejligt med et sprog det er ikke er så møg kedeligt. Du holder interessen.

  Vh
  Daniel Delaney

 • Nicolaj B. Müllertz 30. august 2009 at 05:28

  Super podcast..
  Jeg fik rigtig meget ud af det her..

  Vil bare sige tak for den gode viden du deler ud af 🙂

 • Jesper Larsen 4. januar 2010 at 04:59

  Hej Martin,

  Fantastisk podcast. Der findes mange mennesker, som snakker uden at sige noget. Du kommer derimod med en masse guldkorn og så endda gratis – tusind tak for det!

  Man skal spidse ører, da der er en masse gode informationer. Informationer, som er såre simple, men disse har alligvel desværre været kraftigt undervurderet af undertegnet (dette er derfor taget til efterretning).

  Jeg kan høre, at alt er gennemtænkt, inderst til yderst. Det er super dejligt, at du deler din viden med fremtidige og nuværende iværksættere samt andre interesseret.

  Det er også super dejligt at høre, at du selv prøver at videreudvikle dig. Nogle ville måske drosle ned og æde en masse kage eller spille golf. Men det bliver vel også lidt kedeligt i længden. ;o) Men dejligt at høre, at du videreudvikler dig igennem fx. læsning, da dette viser at du ikke et kommet sovende til succes. Dette er helt klart motiverende.

  Men alt i alt – keep up the good work! :o)

  Mvh.

  Jesper Larsen

 • Thorborg 5. januar 2010 at 14:36

  @Daniel, tak for de rare ord!

  @Nicolaj, Takker 🙂

  @Jesper, tak for god feedback. Jeg kan ikke lade være med at arbejde og dele, det er begge ting jeg elsker 🙂

  Dbh Martin

 • Jimi H 7. april 2010 at 16:56

  Er sgu lidt spooky det her. Lyder som et referat af Stein Baggers og Klaus Rifbjergs markedsføringsplaner. Skift navn og tag noget sjovt tøj på ligesom musikere ? Musikere er notorisk kendte for at have massive selvværdsproblemer og drukne dem i narko , sex og druk.. og ikke mindst et absurd behov for opmærksomhed. Det sgu ikke noget at se op til. Men jo de kommer i medierne ” Kom og se freaksene “. Vi elsker alle et godt freakshow, det rigtigt, men har DU lyst til at være klovnen i midten som folk kaster en skilling efter ?

  Derudover er der ikke særlig mange på top 30 listen over DK`s rigeste som har sjove navne eller sjovt tøj på.

  Det jeg tror din pointe er at : vær dig selv, vær stolt af dig selv, gem dig ikke og fyr den af. Og det respekterer jeg

  Problemet er at det her indlæg kan totalt misforståes af de forkerte der tror de skal skide på deres egen personlighed,skifte navn og tøjstil for at få succes.. og lige præcis DET er et kæmpe problem i samfundet, hvor folk netop efteraber musikere og andre de ser op til, i den ubevidste tro at det vil give dem succes. Og det gør det ikke, ellers ville alle jo være rockstjerner.

  Jeg tror igen ikke at det er sådan ment, men at lege med sin personlighed for at skabe et brand, er super farligt og kan medføre store forstyrrelser i personligheden, og er i øvrigt en af de mest kendte tegn hos psykopaten.

  Min mening er at personlig branding sker af sig selv i kraft af den person du er, når du så samtidig kommer ud over rampen med det du vil sælge, ja så styrkes det brand helt af sig selv.

  Tænk at male sit personlige brand op i en krog fordi man skal tilfredsstille nogen der skal købe ens produkt, og så finde ud af, at man en dag ikke sælger mere.. skal man så ud og købe en ny personlighed, navn og tøj ?

  Næ du fuck det. Jeg forbeholder mig retten til fucke op, til at fucke det syn folk har på mig fuldstændig op. Det ene tidspunkt sød og blid, den næste dag sur og rasende, fuldstændig som et menneske.

  Det mit brand.. jeg er et menneske, ikke et produkt

 • Jimi H 7. april 2010 at 17:00

  Hehe når jeg skriver Klaus Rifbjerg, mener jeg selvfølgelig Riskjær .

 • Martin Thorborg 8. april 2010 at 08:46

  Jimi, du har ikke hørt efter.
  Min pointe er at du skal finde dig selv og dine drømme og så fremhæve og dyrke de ting der bringer dig tættere på dit mål.
  Om det skal koste dig dit “Hansen” navn, tror jeg ikke du bliver psykisk syg af 😉

  Dbh Martin

 • Jimi H 8. april 2010 at 08:56

  Var også det jeg regnede med du mente, som jeg også skrev. Det KAN dog blive en glidebane for nogen, for eksempel Sidney Lee : nyt navn, nyt tøj , ny hudfarve = totalt til grin

  Med Demib er jeg også sikker på at det er noget der er udviklet for ham naturligt over årene, og at det nu bare en gang er sådan han er .

  Nu fik jeg så smidt en advarsel ind til fremtidige Sidney Lee`s, folk der tror de er Napoleon og Jesus, og generelt folk der ikke kan holde sig selv ud, som de nu engang er.

  Men hyg dig Martin Von Thorborg ( det bliver GRANDE i Tyskland med det navn !! )

 • Martin Thorborg 8. april 2010 at 09:02

  Sidney Lee har nu fået ret meget ud af sit liv.
  Han her sikkert en IQ på 50 og alligevel vælter han sig i penge, damer og meget andet han sikkert nyder.
  Om du så kan lide ham er han sikkert ret ligeglad med 🙂

  Dbh Martin

 • Jimi H 8. april 2010 at 09:10

  Mon også hans plan er så fed på den lange bane ? Hvis man gerne vil lave chokeffekten, så ja udstil dig selv og gør dig selv til grin. De penge han tjener hvor lang tid varer de ? Og hvor store beløb taler vi om, i forhold til den brandingsmæssige krog han har malet sig selv op i ? Efter hvad jeg ved bor han i 2 værelses lejlighed, de småpenge han tjener på at stille op i TV Shows går vidst bare til nogle drukture. Jeg tror ikke du behøver være misundelig 🙂

  Og har du set de piger han scorer ? Det sgu ikke et liv for dig eller mig Martin 🙂

  Men ja er man fuldstændig ude at skide kan man vel godt prøve Sidney Lee modellen. Og nu er han jo lige flygtet til Tyskland fordi han får for meget opmærksomhed, så helt ligeglad er han ikke.

  Jeg synes faktisk han virker meget sød og rar, og har respekt for at han lever sit liv på den måde han gør. Han er bare kommet ind på en glidebane han måske ikke helt havde en IQ til at overskue. Nå, men han er snart glemt igen

 • Mikkel deMib Svendsen 8. april 2010 at 09:14

  Sidney Lee’s brand er dybt afhængigt af, at der er en tilstrækkelig procendel der virkelig hader ham. Uden dem var hans brand ikke det halve værd. Så i modsætning til Martin tror jeg faktisk ikke Sidney Lee er ligeglad med Jimi eller andres nedladende bemærkninger om hans person – han elsker dem 🙂

  > Med Demib er jeg også sikker på at det er noget der er udviklet for ham naturligt over årene

  Både og – det hele bygger naturligvis på den jeg er og de kvaliteter jeg har, men jeg har skam også tænkt meget strategisk over visse dele af min fremtræden og personlige branding.

  Og det ser jeg altså slet ikke noget odiøst i. Jeg kan slet ikke se, hvorfor vi som personer – der vil frem i verden, ikke skulle benytte os af nogle af de samme fordele som branding giver store virksomheder og varemærker.

  Jeg kan i hvert fald skrive under på, at værdien er stor. Og når man så har det skide sjovt med det undervejs, så ser jeg slet ingen grund til at lade være.

  Men som jeg har sagt før – og gerne gentager, så er det bestemt ikke alle der skal satse på stærk personlig branding. Både Thorborg, Sidney Lee og undertegnede (uden sammenligning i øvrigt) har alle nogle “kvaliteter” som vi har bugget på (personligt, fagligt osv …)

 • Jimi H 8. april 2010 at 09:23

  Selvfølgelig. Man spiller den hånd man har fået. Og en de store ” hemmeligheder ” er nemlig at være bevidst om den hånd / det brand / den personlighed man kan spille på. Det forstår. Forskellen er når man tror man skal være en anden end man er, og det er sikkert noget du kender til fra musikermiljøet Mikkel. Jeg har ikke tal på hvor mange jeg har kendt som troede de var Jim Morrison, men ret kedelige konsekvenser til følge.

  Og når jeg nævner at top 30 af DK`s rigeste ikke prøver at skille sig ud på den måde, er det også en form for personlig branding, som man så bare bruger i de cirkler. Når man er blevet stor nok, vil man nogen gange hellere gemme sig end at udvikle videre på sit personlige brand.

  Og ja jeg har også hørt Sidney Lee selv sige at han lever af de folk som hader ham, og han spiller på det, sørger for at give dem mere at hade. Spørgsmålet er så bare om det er en strategi man selv gider udøve ? Man skal i hvert fald være meget stærk psykisk

 • Erik B. Jørgensen 16. maj 2010 at 18:40

  Super indlæg, lige hvad jeg selv arbejder med, samt god debat.
  Hvis man ser på Sidney Lee, kan jeg kun tage hatten af for ham, hvis han elsker at gå i byen, osv.
  Måske er han ikke den klogeste, eller måske. Men hvis han laver hvad han elsker, og kan få 40.000 kr. for en aften i baren på en diskotek. Så han manden da levet drømmen ud, det han tror på.
  Jeg selv er ikke til det, men hatten af for folk der tør, gøre det de tror på og kan skabe et navn ud fra det.
  Det kan vi andre da bruge til noget, og bare springe ud i det.
  Af sted det går

 • Micky 20. juli 2010 at 13:41

  Endnu et lækkert indlæg Martin. Rigtig værdifuldt for mange der gerne vil nå længere ud.

  Keep it coming 🙂

 • Tonny 27. juli 2010 at 09:34

  Som altid får man et rigtigt los i bollerne, hvorfor gør du ikke bare di hvorfor gør du ikke bare dat. Nogen gange er man (og det er jeg også) blot en “couch potato” som ikke kan få fingeren ud.

  Rigtigt godt, og som altid inspirerende!

  4 stjerner, fordi i dette indslag ikke er helt så slagfærdig som i andre indslag.

 • Jette Horn 19. oktober 2011 at 13:47

  Martin for faen…………….. du sprudler.. du Er helt fantatisk… ;);)
  Nogle gange glemmer jeg hvad jeg godt ved, men som oftest fodrer andre med fremfor at gøre brug af det selv.. ;);)
  Tak for din forrygende vidunderlige inspiration.. 😉

 • Sabrina Jensen 29. april 2012 at 15:56

  Kære Martin.

  TUSIND TAK for dette podcast!!! Det er virklig brugbart og et kærligt spark bagi.

  Har downloaded det, så jeg kan genlytte til det, så jeg kan booste min nye forretning ;o)

  Hav en skøn uge.

  Sabrina

 • Martin 17. oktober 2012 at 05:51

  Super fedt podcast – netop fundet dit site og er virkelig begejstret for dine podcast! FEDT, at det er sådan “helt nede på jorden” og ikke en masse fokus på lydkvalitet, optagelse osv…du siger bare, hvad du vil…Respekt for det! Virkelig motiverende!

 • Nina 24. november 2012 at 11:20

  Det var SUPER inspirerende! TAK 🙂

 • Skriv en kommentar