Jeg havde en fantastisk snak med Kaspar Basse fra JOE & THE JUICE. Han er utroligt inspirerende og du kan lære et helt ton, det lover jeg dig!

Han startede JOE & THE JUICE i 2002 og har nu 14″juice-cafeer” og den nyeste ligger i London.
Hans ambition er 1.000 cafeer på verdensplan, så ambitionerne fejler ikke noget 🙂

Jeg har snakket med ham over Skype. Jeg fra Delray Beach i Florida og Kaspar fra baren i London,  så du skal ikke forvente DR kvalitet, men du kan godt glæde dig til at blive hammer inspireret!

Jeg bad Kaspar om at svare på lidt spørgsmål før vi startede:

3 bedste bøger:
1. “The real Warren Buffet” (som b.l.a. beskriver WB’s fede perspektiv på clicheen “strategi”)

2. Da VInchi Code (jeg følge mig både fiktivt og kulturelt inspireret, indtil min kære fætter fik fortalt mig hvor ekstremt inferiørt Dan Brown skriver)

3. Den 9. indsigt (som da jeg læste den igen 12 år senere var den absolut ringeste bog jeg har læst!)

Websites: (pisse pinligt, men jeg bruger simpelthen ikke nettet til udforskning etc.)
1. Børsen.dk

2. sas.dk (som jeg bruger til at booke UK rejser)

3. joejuice.com (som jeg bruger til management af vores business)

Mennesker “jeg ser op til”:
1. Richard Branson – for hans evne til at bygge en multi-national virksomhed baseret på “attitude”!

2. David Beckham – for at være så fokuseret på sin personlige brand-building uden NOGENSINDE at være tudefjæs når han bliver sat på bænken!

3. Will Smith – for at konvertere den ekstreme udstråling han har, til ukritisk success i ALT hvad han laver!

Yndlingsbil:
1. Porsche

Citat / ordsprog:
1. Its not about the hit, its about the combination & the footwork (mit eget iøvrigt)

Tlf / computer:
1. iPhone, MacBook Pro (pisse originalt – ham Steve Jobs, ser jeg sgu også lidt op til)

Info om Kaspar:

Jeg startede JOE i midten af 2002 med et par hundrede tusinde kroner jeg havde fået med fra et tidligere forretningsinitiativ.

Jeg har altid dyrket elite idtræt og var i en lang årrække på landsholdet i sportskarate i TEAM Danmark regi.

På den baggrund var jeg vandt til at fokusere meget på ernæring, men tænkte pludselig over at jeg aldrig fik frugt & grønt.

Samtidig havde jeg altid været stor fan af Starbucks. Min ambition blev derfor at kombinere en mere “funky indpakning” af sundheden i form af den friske saft, med en “ambiance” og et design som man har lyst til at tilbringe tid i. En fed cafe hvor man samtidig kan have det godt med det man indtager! “Funky times, with a good conscience!”

De første 3-4 år har vi brugt til at strukturere alting i konceptet, og definere en lang række principper som er vores grundlæggende styrker vi ikke vil kompromittere(det vigtigste værende at alle vores produkter bliver lavet HELT friskt til kundens ordre), samt en række initiativer som vi modarbejder af den simple årsag at alle vores konkurrenter gør det (eks. en køler med pre-made produkter, “menu-tilbud”, etc etc.). Samtidig har tiden medbragt en perspektivering af de områder hvor vi virkelig føler vi positivt differentierer os fra konkurrenter. Disse områder integrerer vi løbende i vores træning med større og større fokus (eks. vores dynamiske atmosfære og service niveau med en dårlig klichee).

Resultatet er faktisk blevet en cafe som er MEGET anderledes end resten af branchen, hvad enten man lige tænker over det når man besøger os de første gange eller ej.

74. afsnit af Thorborgs Talkshow varer 1 time og 33 min.

Rigtig god fornøjelse

De bedste hilsner

Martin

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (47 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Simon Greve 18. februar 2010 at 14:37

  Super fedt interview, glæder mig til at se, om han får ført det med de Youtube videoer ud i virkeligheden, Martin, du giver ham jo virkeligt blod på tanden til det 🙂

  Men ellers tænkte jeg også på, at han da sagtens ville kunne få subscribers til nyhedsbrev, så længe det handler om opskrifter og div. andre ting, som man kan gøre “at home”…

  Franchise er i mine øjne også den rigtige vej at gå, hvis han vil op på 1000 shops worldwide i fremtiden. Det er jo en kæmpe mundfuld af topstyre så mange ihvertfald… 🙂

  Men tak for et fedt og endnu engang inspirerende talkshow 🙂

 • Alexanderhold 18. februar 2010 at 15:01

  Super lækkert Interview.
  Der var helt klart nogle gode points gennem interviewet. Underligt nok, så er tanken om et unikt hotel koncept begyndt at snore i hoved på mig.
  Som tak for et godt interview, vil jeg da gerne smide et link på facebook.

  /Alexander Hold

 • Frank fra Økoshoppen 18. februar 2010 at 15:49

  Det er smidt på Twitter og anyhed.
  Holdkæft hvor er det inspirerende at side og lytte til to iværksætter der har nået en “del af deres mål”. For som i selv siger så bliver overlæggeren altid sat lidt højere op efter man har nået den.
  Skulle egentlig til at sætte mig ind i sofaen, men nu har dette talkshow givet mig ekstra blod på tanden til, at arbejde noget mere.
  Tak for det.
  Angående blod på tanden så var det super fedt at høre Kaspar tage godt imod dine råd omkring videoer, nyheds breve m.m. Glæder mig til at se om han får lavet noget i den dur.

  En ide til ham ville måske også være at komme på Twitter eller rss feed og give folk dagens tilbud via den vej også videre.
  Eks. “Vi giver en pose gratis snack gulerødder med til din friskpresset juice kl 12.30 imorgen”. Det tror jeg på vil give enorm mange kunder.

  Forsæt endelig i denne duer med talkshows for det virker rigtig inspirerende på mig.

  Frank fra Økoshoppen

 • Morten 18. februar 2010 at 17:04

  Tak for et super spændende talkshow Martin.

  Der er hele tiden nye ting man lære for hvert talkshow. Rigtig fedt du laver dem bliv endelig ved med det.

  mvh
  Morten

 • Danjal Vestergaard 18. februar 2010 at 18:42

  Det er super det her. Har smidt et link på min facebook. Glæder mig til det næste. 🙂

 • Bo 19. februar 2010 at 05:45

  Fortrinligt talkshow interview, men skal man ikke passe på når man giver ”guldet” til kunderne, at de så bliver hjemme og laver det?

  Man kan så sige, at stemningen vil nok kun de færreste kunne opnå.

 • Thomas 19. februar 2010 at 06:06

  Super fedt interview Martin!

  Top klasse. Og tak fordi du gad at dele dine oplevelser, Kaspar.

 • John 19. februar 2010 at 11:43

  Ærligt, så synes jeg ikke alle talkshow indlæg er lige spændende og ikke alt jeg er helt enig i. Men når det så er sagt, så må jeg indrømme, at meget af indholdet er brugbart, selvom jeg trods alt ikke vil betegne mig selv som en iværksætter novice. Hvad jeg/vi ikke har brugt af summer på diverse virksomhedskonsulenter igennem tiden er ikke småpenge – pengene har ikke været spildt, men personligt synes jeg faktisk man kan få en meget stor andel af konsulenternes dyrt købte udviklingsråd ganske gratis herinde, hvis man tager sig tiden og lytter materialet igennem. Jeg er faktisk ret imponeret over speciel de sidste par maraton talkshows – godt arbejde og virkelig værd, at bruge tiden på. Du/I vil over tid, nemt kunne forlange et mindre beløb i medlemsbidrag månedligt.

  Tak.

 • Thorborg 19. februar 2010 at 16:03

  Tusind tak alle sammen for jeres rare kommentarer og ros.
  Jeg vil fortsætte med at lave den slags, da jeg kan fornemme at det er noget i kan lide.
  Om de skal koste penge en dag ved jeg ikke, men for nu er alt gratis.

  Dbh Martin

 • Peter 19. februar 2010 at 20:14

  Rigtig fedt og lærigt indlæg med Kaspar.
  Fedt koncept med Talkshowet Thorborg, giver en masse motivation og inspiration for kommende iværksætteri 🙂
  Mvh Peter

 • Lisa Bendixen 19. februar 2010 at 23:04

  Kære Martin Thorborg

  Jeg har lyttet til dette podcast sammen med nogle kolleger, og vi blev glade over dit generøse tilbud om, at vi måtte benytte det i undervisningen. Jeg er folkeskolelærer. Og du har så ret i, at de unge har brug for rollemodeller i disse tider, hvor identiteten ikke altid er lige nem at styre for børnene.

  Men allerede efter få minutters podcast har du brølet fuck, helvede, kraftedeme og meget mere af samme skuffe adskillige gange. Og det kan vi ikke spille for en skoleklasse. Ikke fordi børnene ikke kan de ord i forvejen, for det kan de bestemt. Men fordi det er helt i strid med hele begrebet “rollemodel”. Og fordi du faktisk bander mere “kunstigt” end nogen af de 13-15 årige, jeg har med at gøre til hevrdag. Og de kan ellers håndværket med at bande!

  Du er jo et yderst begavet menneske, og det er os ubegribeligt, at du dyrker det at bande på den måde, du gør. Vi er enige om, at det virker som om, du bander bare for at bande. Kan det virkelig passe?

  Misforstå mig ikke. Du må bande alt det, du vil. Men det virkede nærmest ironisk, at du i samme podcast tilbyder skoler at bruge dit podcast, taler om rollemodeller og samtidig bruger et sprog, der får selv en 14 årig knægt til at løfte øjenbrynene.

  Hvis du dog bare ville tale uden alle de grimme og helt unødvendige kraftudtryk, ville du være en skatkiste for os at bruge i undervisningen. Måske vil du tænke lidt over det?

  Jeg har lige hørt dit sidste podcast om et videokursus, og der er passager, hvor du i én sætning siger fuck, fucking og fuck igen. I én sætning. Det mister lidt sin effekt og virker nærmest infantilt.

  Tag dette i den ånd, det er ment. Jeg er så imponeret af dig og andre som dig, og det er derfor, det betyder noget for mig at fortælle dig, at du nedgør dig selv i mange voksne menneskers øjne, når du taler, som om du har et teenageoprør, du ikke fik lov at gennemføre dengang.

  Her er det meget, meget tidligt lørdag morgen. Om få timer tager vi afsted på skiferie, og det glæder vi os til. Jeg ville bare gerne dele dette med dig inden. Om du bringer det på din hjemmeside eller ej er op til dig.

  Tak for det gode indhold, det trods alt også er.

  Lisa

 • flemming 20. februar 2010 at 04:07

  En ide til udvikling af projektet her fra min side er, du kunne sætte antal visninger, antal lytninger på hhv talkshows og videos, du har på thorborg.tv. Sådan noget lægger jeg mærke til, er der 500 visninger på et talkshow eller en video, vækker det større interesse for mig, for selv at lytte eller se.
  Bare en idedeling, måske kan du bruge den.
  dbh Flemming

 • solbriller 20. februar 2010 at 06:16

  Mega fedt og personligt interview med en hel ny vinkel på tingene…

  Super fedt Martin og Kaspar!!! 5 x stjerner herfra ;D

 • Christine 20. februar 2010 at 07:19

  Endnu engang en fed lytter, mens jeg går og maler mine malerier. SKØNT, så tak for det.

  Desuden tror jeg også det kunne give Kaspar ekstra kunder med et nyhedsbrev og måske lidt juicefotos på hjemmesiden.

  Jeg er selv friskpresset grøntsagsjuice junkie, skal have min halve liter hver dag, helst også min smoothie 🙂 og elsker at få merviden om sammensætninger af frugt & grønt, vitaminer, mineraler, antioxidanter etc og ynder at tilsætte til d-vitamindråber, soya licithin, olier m.m. efter årstid og behov i mine egne juicer, men jeg kan ikke se på hjemmesiden, hvad det er der gør det top lækkert at drikke Joe & The Juice´ juicer og smoothies. Jeg ved ikke om det så er fordi jeg ikke er logget ind ? Men det ville klart tiltale mig (og nok også andre) langt mere hvis hjemmesiden viste det lidt mere.

  Jeg ved godt der ikke er lagt op til at give Kaspar feedback, men hvis Hr Basse evt. kan tjene flere basseører på det 😀

  Uanset – Dejligt i vil dele jeres erfaringer m.m.

 • Michael Thingmand 20. februar 2010 at 08:33

  Super fedt talkshow!

  Det var godt at høre at han kunne bruge mine forslag til Youtube videoer osv. og jeg vil da tage ham på ordet og smide ham en mail 🙂

  @Lisa Bendixen

  At sprogbruget skal være en hindring for at bruge talkshowet i undervisning, lyder noget tyndt efter min mening. Som du selv siger kender/bruger de jo den slags “tillægsord” 🙂 selv og anno 2010 er det ikke værre end “for pokker” etc. i min bog.

  Mht. rollemodel syntes jeg netop at det var god stil at høre hvordan de snakkede om hvad motion betyder for performance og at det kan lade sig – og er et okay mål – at kombinere en succesrig iværksætter med ægteskab, børn, villa og Volvo (okay, måske ikke Volvo :o) Før sundhedsbølgen i de glade 90’ere var det fuck familien og motion og arbejd 80 timer om ugen!

  Generelt er skolerne i Danmark modarbejdende mod iværksættere og nævner man det for studievejlederen får man læst og påskrevet om hvor vigtigt det er at studere på SU indtil man en 30, så lad ikke sprogbruget være en hindring!

 • Thorborg 20. februar 2010 at 09:43

  @Lisa, jeg er ked af to ting i dit indlæg. Det ene er at du mener jeg banner påtaget. Jeg har altid bandet meget og jeg elsker det. Jeg forsøger at dæmpe det lidt når jeg er hjemme, men det lykkedes ikke rigtigt. Når jeg bliver ophidset, glad, opstemt etc. så flyver banneord ud af munden på mig og de smager sødt som honning.

  Så der er desværre ikke nogen udsigt til at det bliver “bedre”. Til gengæld kan jeg fortælle dig, at de mange foredrag jeg har holdt på landets skoler, altid har været en super succes. Kan du bare nævne en anden foredragsholder der kan holde 500 elever stiller og lyttende i 1 1/2 time ad gangen? Ikke mange vel…

  Så jeg ved at mit sprog er hammer godt i forhold til din målgruppe, som en distance til alle de andre narrerøve der kommer for at kede eleverne ihjel med kedeligt indhold og røvsygt sprog.

  Den anden ting jeg er ked af, er i holder mit talkshow tilbage fra eleverne. De vil lære en masse og tro mig, de vil lytte med store ører.

  Så tænk på jeres elever i stedet for jer selv og giv dem noget de gider lytte til. Og slutteligt så er mit sprog bedre end de fleste rappere og andet skrammel de lytter til i forvejen og så har jeg tilmed noget på hjerte.

  Dbh Martin

 • Christine 20. februar 2010 at 11:17

  @ Martin & Lisa

  Jeg er færdig af grin (må lige understrege af det IKKE er af jer men det i minder mig om) og må lige kommenterer banderiet 🙂

  Første gang jeg hørte et indslag med Martin tog det mig sådan ca. 1 min. før end jeg tænkte “årh hvad en havnearbejder” og slukkede… Så lå jeg på min sofa og funderede lidt over det i en fem minutters tid og tændte igen for det videoklip jeg havde fået tilsendt.

  For pointerne er ikke mindre aktuelle hvis der bliver bandet ej heller hvis de kom fra en havnearbejde. I nogen tilfælde er det oven i købet en fordel at bande hvis man skal trænge ind til visse målgrupper.

  Ikke at jeg mener at voksne decideret skal opfordre unge til at bande, men det kan være en fordel hvis de skal holdes ved ilden eller noget skal skæres ud i pap for dem 🙂 (…sådan er det faktisk også med nogen voksne…)

  Det har jeg selv haft (gør “nok” stadig i nogen situationer :D) brugt da jeg tidligere arbejdede med unge/holdt en masse foredrag (største publikum lidt over 900 unge, som sad stille og lyttede til mig i over en time- fordi jeg er så god ha ha-ku ikk lade være Martin ;)), det kan være et helt genialt middel til at få dem til at lytte og til tider kan det være ganske forløsende for en selv. Det kan også bruges ren præventivt, for at få dem til at høre hvor grimt de selv taler 🙂 (dog har jeg ikke hørt Martin tale så groft som nogen af de unge jeg har oplevet)

  (skal måske lige nævne at jeg primært er opvokset i nordsjælland hos mormor som dengang talte rigsdansk, så det var ganske lærerigt at udvide ordforrådet…En på opleveren om man så kan sige)

  Der er jo også stor forskel på hvordan man bander, er det med pegefingre af andre (F… dig) eller er det bare ord (F… en dejlig dag) og det er også et spørgsmål hvad man selv lægger i de givne ord og om man sidder og tæller bandeord eller lytter efter pointer.

  Selvfølig kan det godt virke overrumplende hvis man ikke kan skælne ord, pointer etc fra hinanden (tænker her på min første oplevelse med Martin i “æteren”…My goodness ha ha), men med videoklip er det jo ret genialt da man bare kan slukke hvis man ikke kan holde det ud og så lytte igen når der er sat filter på ørene 🙂

  Men Lisa hvis du har en flok sultne unge med interesse i dette, så synes jeg de skal lytte til det og du kan jo bare pointerer at du ikke er fan af banderi, men de pointer der bliver fortalt 🙂 I kan evt lave en debat om banderi, er det ok eller det ikke ok (bare et forslag)

  Men noget helt tredie, det er jo dejligt at vi alle er forskellige 🙂 og at der endnu er plads til det 🙂

  Håber i begge har det dejligt og læser det med et smil på læben, da det er ment sådan.

 • Bo Kalvslund 20. februar 2010 at 15:55

  Det er skægt som folk hele tiden fokuserer på formen og ikke på indholdet.

  Jeg synes Thorborg.Tv er een af de bedste kanaler for tiden – livsbekræftende og lærerigt som bare helvede.

  De to samtaler med Jesper Buch fra Just Eat og Kaspar fra Joe & THE Juice er verdensklasse.

  Keep them coming Thorborg.

  og gør det for guds skyld på din egen måde..;-))

  Vh. Bo

 • Ariel Solhøj Hansen 20. februar 2010 at 17:37

  Synes det var fedt at høre om Kaspars ide og hans tilgang til det, og som altid med de længere interviews var det super inspirerende, det er dem jeg holder mest af og synes der er mest guf i. Der kommer en eller anden synergi-effekt når der kommer gang i dialogen 🙂
  Så tusind tak for at du gider bruge så meget tid på at lave de her lange interviews!

  Jeg faldt dog over at i sad og jokede lidt over det at lave en markedsundersøgelse, og da jeg selv læser på CBS blev jeg faktisk ret forbavset over hvor lidt brugbart i synes det er. Jeg har indtryk af at man kan få rigtig meget ud af at undersøge sin kundegruppe, hvis bare man har styr på hvad det er man vil vide og hvordan man skal spørge (altså hele teorien bag). Som så mange andre ting gør det mere skade når man gør det halvt, end hvis man slet ikke gør det.
  Eksemplet med at spørge hvor meget folk vil betale er jo et klassisk dårligt spørgsmål, men med så mange andre analytiske redskaber siger det vel mere om dem der står bag end om hvor brugbart selve redskabet er.
  Når det er ens egne penge er det også ens eget problem hvis man følger sin fornemmelse og tager fejl, men når man handler på vegne af andre mennesker, og det ikke længere kun er en selv det går ud over hvis det går galt, så mener jeg også at man har et ansvar for at gå seriøst til opgaven, og det er blandt andet at bruge et redskab som markedsundersøgelse.
  De stærkeste brands bruger fokus-grupper og den slags, de gør det bare ikke så amatør-agtigt som eksemplet med computer-world 😉

 • Dennis S. L. Jørgensen 21. februar 2010 at 11:08

  Endnu en gang et stykke guld for enden af regnbuen, i form af et interview.
  Som iværksætter under opsejling, er det så utroligt meget brugbart og motiverende indhold, så det er lige før man løber ud og starter et hotel op.

  Mange mange tak for alt det gode arbejde med interviewet.

  Jeg har et lille tillægsspørgsmål.
  Mange af de interviewede startede med penge fra “et tidligere forretningsinitiativ” eller lignende. Hvis man ikke har det, og gerne vil undgå bankerne af samme grund som nævnes i interviewet her – hvad gør man så? Har man noget valg udover bankerne?

  Endnu en gang tak for de mange guldkorn!

 • Kenneth Dambo 22. februar 2010 at 09:12

  Kaspar, jeg er helt enig med Martin i, at Joe & The Juice kan involvere sine kunder endnu mere og øge loyaliteten ved at “sælge livsstilen”, specielt fordi du snakker meget som den funky stemning og specielle shagong der er i miljøet. I skal selvfølgelig sælge kvalitets produkter der er relevante for jeres produktion, så i kan vække din lille juice-tender kunderne har gemt i maven.

  Jeg ville have gættet på, at dem bag disken blev kaldt Joes, men hvem er Joe egentlig? Vil du ikke uddybe hvordan din erfaring som Karateudøver har bidraget til din forretning, det kunne være meget interessant at høre dine betragtninger, nuhvor jeg selv er seriøs karateudøver og iværksætter. Belønner du aldrig dig selv når du har nået et mål?

  Kaspar har helt ret i vigtigheden af indsigten i franchisetagers økonomi og at bindinger og alt muligt andet i en kontrakt er fuldstændig ligegyldigt, hvis franchisetager ikke kan betale eller går konkurs. Man kunne i øvrigt med fordel gøre som Lars Larsen fra Jysk, hvor man har én franchisetager for hvert land, så man udnytter franchisetagers kulturelle indsigt i målgruppen i det pågældende land.

  Det at tage på ferie og sparre med ligesindede er GULD værd. Kom væk fra hverdagen, glem problemerne, finanskrisen og se alle mulighederne. Så kommer man hjem med friske idéer og et ordentligt energiskud, der giver virksomheden et løft og sætter gang i tingene.

  Martin det er i øvrigt super fedt, men din nye opdeling af casual podcasts og talkshows, hvor det ene medie er til dine egne strøtanker, og det andet er dybdegående interviews med succesfulde iværksættere. Jeg nyder dine interviews i fulde drag og bliv ved med det gode arbejde!

  @Dennis S. L. Jørgensen: Man kan knokle røven ud af bukserne på tanken og spare op ellers er der naturligvis kreditinstitutter, investeringsselskaber, private investorer, parter muligheder og meget andet, men for at være helt ærlig, så vil jeg anbefale dig at starte for dine egne surt tjente penge, for så tænker man sig om en ekstra gang, modsat hvis det er bankens penge man sidder og klatter væk.

 • Dennis S. L. Jørgensen 22. februar 2010 at 09:15

  @Kenneth Dambo: Tak for din kommentar på mit spørgsmål. Det giver lidt mere basisviden, og det er højest sandsynligt også den vej det vil gå :).

 • Kenneth Dambo 22. februar 2010 at 09:29

  @Dennis S. L. Jørgensen: Det var da så lidt, vi er her jo for det samme – inspiration. Nu ved jeg ikke hvad dine erfaringer er rent forretningsmæssigt, men jeg antager, at du ikke har lånt til professionelt foretagende før, og der skal du vide, at for at banken vil spytte noget i, så forventer de, at du også er indstillet på at gøre det sammen, og vil hæfte personligt, også selvom du har et ApS/ A/S eller på anden vis har beskyttet dig juridisk. Hvis du ikke tror nok på det til at hæfte personligt, så tror bankerne heller ikke på det, og det er jo fair nok, men lige for tiden er det et problem at overbevise bankerne om overhovedet at låne ud. Det løsner sig sandsynligvis når bankarne har stået til regnskab overfor finanstilsynet d. 1/10 2010 hvor bankpakke 1 udløber.

 • Dennis S. L. Jørgensen 22. februar 2010 at 09:44

  @Kenneth Dambo: Endnu en gang tak. Det giver mig lidt mere i bagagen når jeg selv skal ud i det. Heldigvis ville jeg aldrig låne til noget, uden at være (næsten helt) sikker på success, men det rykker tiden for hvornår jeg kan gå i gang med det. Mine erfaringer er ren teori, da jeg kun har almindelige ansættelsesforhold bag mig, og intet iværksætteri (endnu), hvilket også gør at jeg er tilbageholdende, indtil jeg mener tiden (og økonomien) er den rigtige.

  Endnu en gang tak.

 • Kenneth Dambo 22. februar 2010 at 09:52

  @Dennis S. L. Jørgensen: Hvis ikke du allerede er inde på Amino.dk, så hop der ind og stil spørgsmål og deltab i debatterne, som du nu finder interessante. Der er iværksættere på alle niveauer og meget hjælp at hente. Nu ved jeg ikke hvad din idé er, men hvis det er fordi du har høje opstartsomkostninger kan det være, at du skal kigge på Amino Freelancer, hvor du kan få billig og kompetent arbejdskraft indenfor langt de fleste brancher.

 • Dennis S. L. Jørgensen 22. februar 2010 at 09:57

  @Kenneth Dambo: Igen tak for tippet. Jeg er skam på Amino, selvom jeg måske ikke er så aktiv (endnu). Min idé ligger nok ikke fjernt fra hvad du beskæftiger dig med (via din hjemmeside), blot med mere fokus på CMS. Mit problem er “kun” at jeg er nyuddannet arbejdsløs, og lige skal have sat mig ind i reglerne omkring start af firma samtidig med understøttelse af fagforening osv. Helst ville jeg gerne være sikret en indtægt, og starte firma som “fritidsbeskæftigelse”, for at se om potentialet er der. Men det kan jeg jo debattere inde på Amino, så vi ikke spammer Thorborgs Talkshow med det :).

 • Tommy Krabbe 22. februar 2010 at 12:34

  Fantastisk oplevelse at sidde i snekø mandag morgen, men være helt ligeglad, fordi man har Thorborg og Basse i bilens højttalere. Kanon podcast.

  Jeg er helt vild med formen: Martin stiller spørgsmål. Interviewede svarer. Martin svarer også på spørgsmålet og så er der pingpong – indtil næste spørgsmål kommer. De giver et meget bedre indblik end den traditionelle interviewform: spørgsmål – svar – spørgsmål – svar.

  Glæder mig til næste gang 🙂

 • Nicki Hviid 23. februar 2010 at 17:40

  Jeg synes helt sikkert at interviewet er noget af det bedste du har lavet – jeg har linket til det fra min blog og forsøger dagligt, at få mine medstuderende til at indse hvilken guldgruppe der ligger her på sitet.

  @Lisa Bendixen: Jeg syntes ærligt talt, at det er et meget nedladende indlæg. Det kan godt være, at det kun var mig, men jeg sad og tænkte – “Hvordan i alverden føler hun, at hun kan tillade sig at kalde Martin for bl.a. infantil og hvorfor har hun overhovedet behov for det”. At du poster et, i mine øjne, nedladende indlæg på nettet, er for mig meget værre, end at Martin bander og bruger ord, der i vores samfund er langt mere normale, end ‘infantilt’.

  Men ville egentlig bare sige, at det på videregående uddannelser helt sikkert er et acceptere sprog og jeg og mange af mine medstuderende har hørt og lært meget af at lytte til podcasts og foredrag af Martin.

 • Jonas Hovgaard 24. februar 2010 at 15:14

  Endnu et fantastisk interview! Fortsæt endelig med dem Martin, de har givet en hel ny vinkel til dine talkshows.

  Også selvfølgelig tak til Kaspar for en masse polerede guldkorn 🙂

 • Simon Zeeberg 1. marts 2010 at 19:18

  Det er farligt at høre disse podcasts om aftenen – man får sku meget energi at at høre det!

  Kaspar havde nogle gode holdninger! Vi glæder os til at følge væksten af JOE & the Juice!

 • Hør Martin Thorborg give Kaspar Basse fra JOE & Juice, blod på tanden til nye ideer | Nyheds Kuben 2. marts 2010 at 17:40

  […] interviewet fortæller Kaspar hvordan han har opbygget sit Juice13 StemmerLink direkte til nyheden: https://www.thorborg.dk/kaspar-basse-joe-the-juice.html – (Husk at stemme via […]

 • Christine 6. marts 2010 at 05:39

  Må lige fortælle, at efter jeg har hørt dette, ja så har jeg været på Joe & Juice og drikke “Go away Doc” og spise avokadosandwich 🙂 – Smagte godt og god betjening – ja den ene var jo total modellolækker, skønt at have lidt lækkert til øjet mens juicen bliver presset for en 😉 Mødte også en af min gamle venner jeg ikke havde set i flere år 🙂 han er så sød. Helt perfekt oplevelse!

 • Tcheese 21. marts 2010 at 15:42

  Synes det er nederen at Milkshakes på Joe & Juice er baseret på noget mælkehejsprodukt fra Metro der er stoppet med sukker.

  Derfor overrasker det mig at Kasper havde sundheden som udgangspunkt.

 • Kenneth Dambo 21. marts 2010 at 16:06

  @Tcheese: Hvis du gerne vil have noget sundt tror jeg helt generelt du skal holde dig fra milkschakes, da de generelt er meget sukker baseret. Jeg hører Kaspar sige, at det er juicen der er sund.

 • Helle Høy 23. marts 2010 at 09:37

  Hej Martin – super interessant og inspirerende interview. Tak for det – har rundkastet til 400 gode folk på FB og Twitter – håber at det lokker nogen ind i din butik.
  Håber stadig at høre Johnny Laursen på tidspunkt…:-))

 • Jacob Becker 21. november 2010 at 15:15

  Hej Martin,
  Har desværre først fået hørt dette fantastiske interview nu, så tillader mig at smide en hurtig kommentar, som jeg håber Kaspar måske kan få glæde af omkring udvidelse af konceptet:

  Det kunne være vildt inspirerende med video’er og nyhedsbrev;
  Eventuelt kunne man gøre plads til en “månedens smoothie”, hvor opskriften bliver gjort tilgængelig på nettet og filmet “in the making”.
  Hertil kunne man lave konkurrencer, hvor folk kunne indsende deres opskrifter – bare en tanke til, hvordan man kunne involvere kunderne i langt højere grad end nu.

 • Kristian 19. februar 2011 at 12:46

  Hej. Tak for et super program…

  Jeg er lidt en teknikmongol. Har downloaded mange af de korte indlæg som podcasts til mit itunes bibliotek så jeg kan høre dem på min ipod. Men jeg kan ikke finde ud af at downloade de lange som f.eks joe and the juice, så jeg kan få dem ind i itunes og over på min ipod. Er der nogen der kan hjælpe mig, så blir jeg glad… Jeg har en mac book pro og når når trykker på download kommer det kun frem så jeg kan høre det..

  Mvh Kristian

 • Er Joe & the Juice Hooters for kvinder? | mantomanto 21. juni 2011 at 04:54

  […] Juice præcist gør, hvem de tiltrækker og hvorfor, viser sig at favne bredt. Jeg faldt over en artikel , hvor manden bag konceptet, Kaspar Basse udtaler, at hans ambition er at ”kombinere en mere […]

 • Mathias G 30. oktober 2011 at 17:44

  Hej Martin.
  Tak for et rigtig godt interview, har nu hørt det for 2. gang.. (måske lidt nørdet?) men det er så inspirerende at høre på, så er begyndt bare at afspille dine talkshows i baggrunden når jeg arbejder, istedet for at høre musik/se tv.

  Super fedt!

 • Er Joe & the Juice Hooters for kvinder? | Oplevelses design 2. august 2012 at 06:21

  […] Juice præcist gør, hvem de tiltrækker og hvorfor, viser sig at favne bredt. Jeg faldt over en artikel , hvor manden bag konceptet, Kaspar Basse udtaler, at hans ambition er at ”kombinere en mere […]

 • Er Joe & the Juice Hooters for kvinder? « Oplevelsesmenageriet 2. august 2012 at 13:42

  […] Juice præcist gør, hvem de tiltrækker og hvorfor, viser sig at favne bredt. Jeg faldt over en artikel , hvor manden bag konceptet, Kaspar Basse udtaler, at hans ambition er at ”kombinere en mere […]

 • Skriv en kommentar