Martin Thorborg podcast

Mange vil gerne være iværksættere, men der er ikke penge til de store drømme, eller er der?

66. afsnit af Thorborgs Talkshow varer 14 minutter og 58 sekunder.

De bedste hilsner

Martin Thorborg

Ps. Amino Freelancer nu med 23 åbne opgaver og 451 freelancere 🙂

Og igen tak til Peter Skouhus og drengene fra 1902 Software for super service!

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (22 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Jan Skinnerup 17. november 2009 at 13:03

  “Dinosauerne havde lagt sig til at sove lige uden for porten, så den kunne slet ikke åbnes. Jamen hvad fanden skulle jeg gøre?”

  Jeg var (og er) stadig helt færdig af grin over den helt igennem konge-kommentar 😀

  Men jeg synes du har ret Martin. Det er som oftest frygten for at fejle, der afholder folk fra at gøre det, de egentlig gerne vil.

 • Thorborg 17. november 2009 at 15:05

  @Jan, jeg elsker at snakke i billeder, det virker super godt 🙂
  Tak for rosen!

  Dbh Martin

 • Jacob W 17. november 2009 at 19:36

  Hej Martin

  Jeg har ikke hørt dagens episode endnu, så den kan jeg ikke udtale mig om – selvom jeg dog er overbevist om at den vil være super 🙂

  Jeg vil bare lige nævne at hvis man søger på “thorborg”, “thorborg.tv” eller “thorborgs talkshow” i iTunes, så bliver din podcast ikke fundet. Det gør f.eks. at man ikke kan hente de nye afsnit direkte fra sin iPhone, men er nødt til at koble den til computeren hver gang.

  Tak for et fedt podcast!

 • Thorborg 17. november 2009 at 23:15

  Jacob, det ved jeg, men Apple har kludder i systemet og de gider ikke hjælpe mig, så jeg har opgivet dem.

 • Tommy Krabbe 18. november 2009 at 01:44

  Altid godt med et los 🙂 Når jeg holder foredrag, fortæller jeg nogle gange om, at folk tror, at de er i deres comfort-zone, men hvis de rent faktisk går og er utilfredse og ikke brænder for tingene, så handler det jo mere om, at de skal komme ind i deres rigtige comfort-zone: der hvor man brænder og ikke sover.
  Super podcast (igen)!

 • Jesper 18. november 2009 at 04:38

  Igen et fedt og tankevækkende talkshow!

  Har været selvstændig og iværksætter de sidste 8 år. Jeg arbejder røven ud af bukserne og har sikkert en timeløn langt under et avisbuds.

  Til alle de der går og snakker om at springe ud… JA … gør det dog… det er meget sjovere… men regn med at sige farvel til den gode faste løn, feriepenge, løn under sygdom, pensionsopsparing mv.
  Og sig goddag til en hverdag hvor du ikke kan give andre skylden for din succes… eller fiasko.

  Bedste hilsner

  En lidt træt iværksætter

 • Heidi 18. november 2009 at 08:26

  Perfekt timet talkshow! Vi er startet fra bunden, hvilket vil sige for 2000,- kr. for snart 2 år siden, har fået masser af erfaring og de 2000,- kr. er tjent ind igen. Vi står lige nu overfor et valg, der varsler nye og gode tider på vores site og med spørgsmålet – tør vi?
  Dinosauerne er nu lokket væk med godbidder og vi er klar til at indtage den store verden.

  Jeg takker også mange gange for dette indspark.

  /Heidi

 • Bo Kalvslund 18. november 2009 at 11:31

  Som altid er det fedt at høre dine Talkshows Martin..;-)

  Jeg synes det er nogle rigtig gode råd du kommer med – du har da en ret god indsigt i menneskets svage og stærke sider.

  Du er jo selv et levende eksempel på at tingene lykkes hvis man gør det 110 % – Amino Freelancer er bare en rigtig god idé – og et flot website også.

  Pøj pøj med hænderne – det er træls at vores fokuserethed giver skavanker – det er stadig et felt hvor der ikke er fundet den gyldne innovative idé: hvordan laver man et interface til computeren hvor vi ikke er fastlåst og kun laver små bevægelser der giver træthed og ømme led og muskler.

  Indtil da må vi finde balancen mellem at slås med dinosaurene og hvile ved lejrens varme bål..

  Dbh. Bo

 • Rudi Sørensen 19. november 2009 at 05:20

  Jeg er iværksætter. En af dem som økonomisk har satset alt og har mistet alt (og noget mere til). Det er ikke rart at miste penge, men pengene er ikke det værste du kan miste, kone, familie og venner er et langt større tab at miste. Og her kan penge ikke hjælpe dig.
  Jeg har kun mistet penge, og når jeg har slikket mine økonomiske sår, så glæder jeg mig helt vildt til at komme i gang igen. Martin’s råd om at starte på et mindre økonomisk grundlag, er et sundt grundlag, som jeg håber mange vil bruge.

  MVh. Rudi – http://www.groenbo.dk

 • Elsebeth Fogh 19. november 2009 at 07:06

  Hej Martin

  Endnu et fedt indlæg. Jeg er fuldstændig enig med dig.

  Som ledelsesrådgiver og coach oplever jeg, at den største barriere for at udleve sine drømme og mål, oftest er frygten og bekymringerne for fremtiden samt vores egne hæmmende overbevisninger om hvad det vil kræve og hvad vi er i stand til.

  De fleste lever i en usynlig glasbeholder, der definerer hvad de kan opnå, tjene, gøre, tillade sig osv. Det handler om at blive bevidst om alle disse historier og interne regler, give slip på dem og lave nogle nye støttende overbevisninger, og så bare få taget en beslutning og begynde at handle hen mod sine mål.

  Acceptere at frygten er en del af det at være menneske, men at det kan lade sig gøre at gå igennem den og overleve. At turde tage mod til sig og tage udfordringerne op i den rækkefølge de kommer og tage en dag af gangen. Et skridt af gangen. Det første skridt er ofte det sværeste. Så op af sofaen og kom igang!

  Husk på dengang du var en sædcelle der kæmpede sammen med tusinder af andre sædceller om at nå først hen til ægget og befrugte det. Der var kun en vinder og det var dig! Du kan gøre det igen. Du har det i dig, helt nede på celleplan, indbygget i dit DNA. Der er ikke grænser for hvad du kan opnå, når du beslutter dig for at udleve dit fulde potentiale.

  Jeg har selv været selvstændig i 11 år da jeg ikke vil bryde mig om en dag at sidde i gyngestolen og fortryde at jeg ikke turde prøve. Held og lykke med dine drømme og mål.

  http://www.elsebethfogh.dk

 • ~*Louise 21. november 2009 at 04:05

  Jeg har faktisk lige skrevet et indlæg på Amino omkring min frygt for succes!

  Jeg fik engang for år tilbage ét salg med eget produkt på QXL i den 1. uge, brugte 5 minutter på at juble… og så løb jeg væk og blev væk! *doh*

  Det med fiasko vil jeg mene man altid kan overleve… Men succes!?
  …skræmmende…

  Men forhåbentlig får jeg nogle gode velplacerede los af folk så jeg endelig kan overvinde det 🙂

  Hyg!

  ~*Louise

 • Skriv en kommentar