Martin Thorborg podcast

I 45. afsnit af Thorborgs Talkshow, er fokus i fokus 😉
Afsnittet er ren dogme, da min LORTE iMac er brændt sammen.

Som lovet i afsnittet er der links til:

Facebook Forever i Esbjerg den 8. juni – Klik her

Sælg mere på nettet – Klik her (Bliver hurtigt udsolgt!)

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (28 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • Rosenstand 31. maj 2009 at 15:12

  Surt med din Mac – og det bekræfter bare mine egne fordomme: Lækkert desig, høj nørdefaktor – og ikke mere stabil end alt muligt andet.

  Det bliver fedt at give den gas i København den 12. juni – og denne gang er jeg selv rigeligt forsynet med kaneltyggegummi 😉

  God rejse min ven!

 • Henrik Blunck 1. juni 2009 at 01:41

  Sjovt nok var dit udfald næppe kommet hvis harddisken på en Dell eller en IBM/Lenovo havde opgivet ævret. Som enhver med tendens til nørderi – past or present – vil vide, så er bevægelige dele noget der kan opgive livet både tidligt og sent i tilværelsen. Derfor har vi garantier. Parallelimportører kender også godt dette, og særligt IBM kæmpede en overgang med en del problemer med sine diske. Hvorfor mon at vi gamle pc-nørder altid gik efter enten Seagate eller Quantum?

  For min egen del HAR jeg været mange år i pc-verdenen, og skjuler bestemt ikke min nyfundne glæde ved Mac – siden november 2007. Men jeg missionerer ikke mere end at den dag Microsoft virkelig laver et ordentligt styresystem så skal jeg da mindst lige så sikkert som med Mandriva Linux eller MacOS nok rose dem. Jeg ser bare ikke noget behov for at “blive” på pc-markedet når jeg netop hellere vil være kreativ og effektiv…

  Så for min del kan dit BS om Vista gå samme vej. 😀

  Når det er sagt, så er det igen et glimrende afsnit. Gode vibrationer, og godt standpunkt. Brian fortjener stort held og lykke med sine aktiviteter.

  Godt at se, at mange bruger Thorborgs Talkshow. Jeg håber, som du vist efterhånden ved, at du vinder Podcasterprisen. Det ville være fortjent.

  Fortsat god pinse. 🙂

 • Thomas Kjeldgaard 1. juni 2009 at 07:30

  Holder i foredrag i kbh d. 12 juni og er det offentligt og hvor tilmelder man sig i så fald ?

  Mvh
  Thomas

 • Thomas Kjeldgaard 1. juni 2009 at 07:46

  Ups der blev jeg da vist lidt for ivrig 😉 Havde nemlig hørt lidt rygter. Tak for et godt show.

 • Christian 5. juni 2009 at 05:29

  Hej Martin – harddisken , fandme skidt.

  Men hvor er det synd du ikke har fået øjnene op for mac endnu. Vista Microsoft er smart og godt fordi “alle bruger det” ikek fordi det er godt.

 • Morten Kaltoft 6. juni 2009 at 07:42

  Hej Martin.

  Til lykke med podcasterprisen 🙂
  Det er fuldt fortjent!!

 • Claus Heinrich 6. juni 2009 at 08:02

  Først og fremmest, tillykke med podcasterprisen – mener den er gået til den helt rigtige. 🙂
  Og fedt podcast – kender godt det med om man skal specialisere sig i en ting (hvilket jeg gjorde tidligere) eller mere brede sig ud på interesser som jeg gør i dag.
  For mig er der ingen tvivl – mit firma er gået fra benhårdt, stressende og ofte kedeligt arbejde, til et firma hvor jeg føler det hele er en hobby jeg tjener penge på og kan leve ok af.
  Springer fra den ene lille niche jeg roder med over til den anden og hygger mig rigtig godt med det – jeg glæder mig hver dag til at arbejde nu. Og ja jeg giver afkald på penge, men får dog meget mere tilbage i form af frihed.
  Vi er alle forskellige og har vidt forskellige mål og ambitioner, men dette virker perfekt for mig.

 • Henrik Blunck 6. juni 2009 at 15:19

  Stort tillykke Martin med Podcasterprisen.

  Absolut fortjent. Tak til de mere end 400 andre der, ligesom jeg, har stemt på Thorborgs Talkshow.

  Fortsat god weekend. 🙂

 • Morten 7. juni 2009 at 10:23

  Hej Martin.

  Stort tillykke med prisen.

  mvh
  Morten

 • Tommy Krabbe 13. juni 2009 at 00:49

  Endnu et fedt afsnit, Martin. Det er virkeligt svært med det fokus. Jeg har lige stemt på, at jeg helst vil have, at du laver radio frem for tv, og det skyldes ikke, at jeg ikke kan holde ud at se på dig, men at jeg lytter til Thorborgs Talkshow i bilen.
  Tillykke med Podcasterprisen – ingen over og ingen ved siden af 🙂

 • Silas Lasvill-Andersen 13. juni 2009 at 10:33

  Dejligt at du tog dette emne op med fokus 🙂 – kunne godt tænke mig at der kom endnu mere med det emne, ex. hvordan man mest effektivt administrer/hjælper flere firmaer på en gang $)

  Vh Silas

 • Henrik Blunck 14. juni 2009 at 14:34

  Hej Silas

  Du stiller et godt spørgsmål når du skriver: “hvordan man mest effektivt administrer/hjælper flere firmaer på en gang”

  Men du stiller samtidig et lidt forkert spørgsmål. Hvis du forestiller dig, at du skal hjælpe TRE firmaer, og har en otte timers arbejdsdag, så er du nødt til at fokusere på firma 1 fra 9-12, firma 2 fra 13-15 og det sidste mellem 15-17. Så kan du “bytte” rundt på rækkefølgen efter behov. Men du SKAL arbejde koncentreret med hvert enkelt projekt for sig hvis det skal blive en succes.

  Jeg kan ikke tale på Martins vegne om hvordan han (og andre) gør, men hvis du læser Jack Welch’s bog “Succes” vil du lynhurtigt opdage, at 1 times FOKUSERET arbejde er langt bedre end 4 timers slendrian. Du kan arbejde langt bedre når du har ét mål foran dig end hvis du forsøger at håndtere flere ting på én gang.

  Og før du protesterer med hensyn til at svare på mail, så skal du have med i din betragtning at du ikke løser virksomhedens problemer via mail alene. De grundlæggende elementer som skal være på plads skal gøres klart fra starten af. Om du så bagefter vælger at have en mail-time først på dagen, og en mail-time sidst på dagen, og derefter fordeler de sidste 5-6 timer midt imellem er dit valg. Men sørg for at være FOKUSERET, hvis du skal gøre alle firmaerne til en succes.

  Blot et godt råd så du kan blive mere effektiv. 🙂

 • Lene Aarup Vinther 17. juni 2009 at 05:14

  Hej Martin – tillykke med prisen – hører fast dine “talkshows” når jeg er ude at køre … det gør desværre bare, at jeg aldrig når ind at kommentere – sidder ellers ofte og brænder for at sige et par ting – opfind lige en dims, så man kan indtale en kommentar til en podcast!

  Det der med focus er et hamrende spændende emne – specielt fordi du kobler det sammen med, at vælge hvilket liv man vil leve! Du opgav for længe side at give “Min mave” gode råd om, hvordan man får det hele til at balancere når man er kvinde og iværksætter. Jeg tænker, at du nu er ved at nærme dig noget interessant i forhold til kvinder og iværksætteri temaet.

  Mange kvinder stifter virksomheder udfra ønsker om plads til familien, flexibilitet mv. … netop sådan som du beskriver du gør nu – de færrest kan være iværksættere som Thorborg-Jubii-iværksætteren, være kvinde og have små børn samtidig. Men den iværksætter du er nu – er jo et helt menneske … hvor er det fedt at høre – også i din sidste podcast – hvor du giver lidt mere af dig selv – omkring hvad kritik gør ved dig! Skønt at høre!

  Fortsæt endelig – jeg er nødt til at køre mindre pt – fordi der ikke er noget nyt på podcasten 🙂

 • Brian Brandt 23. juni 2009 at 13:34

  Tak for besvarelsen af mit spørgsmål, Martin.. Det var egentlig en god bekræftigelse i de ting jeg laver…
  Alle tænker selvfølgelig over at tjene “the big buck”, men jeg vil sådan set bare gerne arbejde med noget jeg synes er skide-sjovt…

  og jo, spørgsmålet gik da lidt på fokus, men ligeså meget det med at skulle præsentere sig over for folk når man render rundt på messer og den slags… men de to ting hænger jo unægteligt sammen – så det var fedt du tog det op..

  Mit primære fokus er WordPress design – hvor Forlaget Myll er mit iværksætterprojekt, som jeg satser på at sælge til Gyldendal en dag 🙂 (har du læst min forretningsplan eller hvor vidste du det fra :-))..

  Nå, men tak for besvarelsen – og sorry for først at kommentere nu, har først hørt podcastet i dag..

  Mvh Brian Brandt

 • Sebastian 30. juni 2009 at 04:36

  Hmmm – Er der gået sommerferie i den på Thorborg.tv ? 🙂

 • Helle Høy 30. juni 2009 at 05:14

  Hey Martin – skal vi være bekymrede for dig – eller har sommerferien bare sat ind i usa og omegn?
  mange hilsner
  Helle

 • Skriv en kommentar