E-pusher og “Iværksætter til jeg dør” er to bøger som jeg anbefaler fra hjertet og det kan hænge sammen med at jeg har skrevet den første og den anden er historien om mig og mit iværksætter-liv :-)

E-pusher

E-pusher er min bog til e-købmanden, som vil tjene flere penge og spare sig selv for mange problemer og ærgrelser.
Du kan få en gratis Light-version og læse mere om den ved at klikke her.

Iværksætter til jeg dør 2.0

“Iværksætter til jeg dør 2.0” er bogen om mig, min iværksætterhistorie og er fyldt med tips og tricks.
I 2014 kom den i ny version, med nye kapitler, 24 videoer, nye tips og tricks, værktøjer jeg arbejde med og meget andet.

“Iværksætter til jeg Dør 2.0” er solgt i mere end 14.000 eksemplarer og er vel Danmarks mest solgte iværksætterbog. Bogen er historien om, hvordan jeg som utilpasset ung, med flere skoleskift og jobs, endte som succesrig iværksætter.

Så vil du have en bog, der viser dig at alle kan få succes som iværksættere og få nogle brugbare råd med på vejen, så er “Iværksætter til jeg Dør 2.0” noget for dig.

Køb den her

De læste den og fik succes

Rico Andersen, der på 4 år har bygget Ageras med 80 ansatte og salg i 5 lande, fortalte mig, at det var den første bog han havde læst og som gjorde ham til iværksætter.

Simon Mørch, der købte Porsche og villa på sin 18 års fødselsdag, fik også inspiration til at blive iværksætter, efter at have læst min bog.

 

Rigtig god fornøjelse.

De bedste hilsner

Martin Thorborg