Jeg har lavet en disclaimer så du ved præcis hvad præmissen er for et Thorborgs Talkshow.

Dbh Martin

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (38 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

 • 14 årige Simon Mørch fortæller hvordan han har tjent millioner.. | Thorborgs Talkshow 24. juni 2010 at 08:21

  […] Nb. Har du ikke hørt et Thorborg Talkshow før, så se denne lille video først – Klik her […]

 • Henrik Blunck 24. juni 2010 at 08:28

  We wouldn’t want it any other way! 🙂

  Uanset hvad andre måtte mene så er der jo en grund til vi lytter til dine talkshows, så jeg synes det er fedt nok du tager forbeholdet med den klare præmis – men samtidig også fuldkommen unødvendigt.

  Faktum er nemlig, at du har taget en chance, og derfor har du en fast lytterskare der synes du er super-motiverende i de fleste af dine indlæg. Jeg har selv prøvet at dele et indlæg, og mødt en anden holdning til tingene. Det respekterer jeg, men står samtidig ved min fascination ved netop dine talkshows.

  Om andre kan lide det samme? Deres problem og deres valg, hvis de ikke kan.

  Stor thumbs up herfra, som du ved. 🙂

 • Morten Kaltoft 24. juni 2010 at 08:30

  Jeg tror du fokuserer for meget på de negative kommentarer. Hvis du læser kommentarerne igen, så vil du nok opdage at stort set alle synes det var max. inspirerende og vildt godt. Nogen smider så en side-kommentar og siger at du taler for meget, men husk at det er konstruktiv kritik.

  Igen må jeg bare sige, at det podcast med Sion er det fedeste podcast du har lavet. Og jeg bemærkede ikke at du snakkede særlig meget 😉

  Morten

 • Kim Raufort 24. juni 2010 at 08:55

  Fornemmer at dette er en respons på de kritiske kommentarer efter dit talkshow med Simon, jeg har desværre ikke haft glæden af at høre dit podcast endnu men syntes bestemt ikke du skal lade dig påvirke så meget af de kommentarer, kan godt fornemme at det pisser dig rimelig meget af 🙂

  Ha en super dag 🙂 og nyd livet!

 • C. Sundsdal 24. juni 2010 at 09:03

  Jeg syntes det er fedt at det er samtale i “øjenhøjde”, istedet for et formelt interview.

  Tak for en fed service…

 • Søren Romlund 24. juni 2010 at 10:03

  Hej martin

  Synger du nu ikke lidt for dybt?
  altså positivt ment, jeg ved da fra mig selv af at vis man kommer til at kigge for meget på det negative så bliver det en lorte dag
  vi er altså rigtig mange der godt kan lig dit show og jeg er da rigtig taknemllige for at du laver det.!!

  negative mennesker kan man jo altid finde nok af vis man gider at kigge efter. 🙂

  mvh
  Romlund

 • Mikkel deMib Svendsen 24. juni 2010 at 10:10

  Martin, du skal naturligvis lave dit talkshow som DU gerne vil. Alt andet ville jo være ondssvagt 🙂

  Som du ved laver jeg også mine foredrag, skriverier og radioshows som jeg selv synes er bedst (Strikepoint – som så til gengæld blev det første WmR program hvor de måtte smide EXPLICIT mark på i iTunes hehe).

  Men Men nogle gange er der en forskel på det jeg gerne vil og det jeg tror jeg gør – og så det jeg FAKTISK gør. Jeg kan nogle gange blive helt overrasket, når jeg hører mine foredrag, radio eller video … gjorde jeg virkelig sådan? Sagde jeg sådan?

  Jeg synes jeg har lært meget af at lytte til de ting jeg laver – uanset hvor smertefuldt det nogle gange kan være (hehe).

  Martin, lytter du til dine udsendelser selv bagefter? Det kunne jo godt være, at det du TROR du har lavet i virkeligheden er lidt anderledes end det du FAKTISK har lavet 🙂

 • Bo 24. juni 2010 at 12:15

  Hej Martin, du er bare så sej!

  Jeg nævner ofte at jeg følger din blog, og anbefaler andre at gøre det samme, samt læse din e-pusher.

  Jeg håber folk fremover vil kunne forstå hvilken gave de får fra din side.

  Din blog er så indspirende og giver lyst til at leve, man kan altid gå ind og lytte til “los i bollerene” hvis man hænger lidt.

  Tusinde tak!

 • Kim 24. juni 2010 at 13:26

  SÅ har jeg fået lyttet dit podcast igennem!

  Og jeg syntes bestemt ikke du tager noget taletid fra Simon.
  Jeg tror grunden til at mange folk får fornemmelsen af det, er at Simon nogengang begynder at tale mens du er igang med at fortælle noget..
  Og det kan godt give lidt den fornemmelse som de snakkede om i den anden tråd..

  Superb interview, Simon er jo en mega dygtig dreng.
  Hvis jeg ikke vidst hans alder ville jeg ha skudt ham til at være i 20’rne.

  Tak igen for super inspiration, motivation og underholdning!

  ses!

 • Torben 24. juni 2010 at 13:58

  Ja ja det kan da godt være at jeg er sidemanden der er tungnem, men jeg ved at jeg får noget ud af det hvergang jeg sætter mig ned og lytter til et Thorborgs Talkshow. Så bliv du bare ved Martin.

 • Frederik Grønholdt 24. juni 2010 at 14:26

  Hej Martin.
  Det er nettet vi opererer på, der er fjollehoveder derude som bare skal rakke ned. Der vil altid være haters derude, men ignorer dem og giv den gas med DIN stil.

  Jeg har været fast lytter/seer i lang tid nu, og det vil bare blive for mærkeligt hvis du begyndte at være en anden person.

  Om du snakker en time, to eller fem gør ikke noget for mig. Jeg ved at du har noget på hjerte og det plejer at være meget fornuftigt 😉

  Keep up the good work – Det betyder meget for mig og mine med-iværksættere.

  Mvh. Frederik Grønholdt.

 • Steffen Gregersen 25. juni 2010 at 02:33

  Jeg forstår ærligt talt ikke alle de folk der brokker sig over at du taler for meget Martin.

  For det første, må de jo forstå at du laver dette fuldstændig gratis for os at lytte med på, og bruger din sparsomme fritid på det. Og hvis man ikke er tilfreds med hvad du laver, kan man jo bare lade være med at lytte med.

  Desuden kan jeg ikke forstå at man ikke vil have at du også deltager i samtalen, istedet for kun som interviewer. De ting og idéer som dig og dine “gæster” nogle gange brainstormer jer frem til er jo guld værd. Og de kommer jo mindst ligeså meget fra dig. Man kan få fantastisk meget ud af at sætte to kreative hjerner sammen og lade dem tale sammen, og det er jo faktisk det der sker her. 1+1 = 3 i dette tilfælde.

  Så jeg er enormt glad for at du laver dine talkshows som du gør, og er tryg ved at du ikke laver konceptet om 🙂

 • Axel 25. juni 2010 at 02:42

  Hej Martin

  Jeg lytter ti llangt de fleste af dine talkshows, de er inspirerende og også gode til at gi’ et spark bagi. Bliv endelig ved.

  Så til mit synspunkt:
  Det virker som om du gør dette udelukkende af ren godgørenhed og altruisme.
  Som jeg ser det er det en fin måde at brande sig selv på, en super måde at få gjort opmærksom på sine forretninger – indirekte – kort sagt at få banket navnet Thorborg ind i vores bevidsthed.
  Kan det lyde negativt? Sådan skal det hvertfald ikke opfattes, det er skam temmelig genialt og godt og noget vi alle (også) kan lære af.
  jeg måtte da lige sige min opfattelse af “Thorborg Talkshow, ellers er jeg bange for jeg ville smelte med al den godgørenhed og gavmildhed 🙂
  Dagens citat: For den der ikke ved, hvilken havn han styrer mod, er ingen vind gunstig

 • Amaris 25. juni 2010 at 05:04

  Kære Martin.

  Jeg elsker dine lange interviews (eller samtaler) med folk. At der lige kom et i går, var faktisk den bedste fødselsdagsgave jeg fik hele dagen =)

  Jeg har tidligere rystet lidt på hovedet over de kommentarer, hvor folk mener at du snakker for meget. Der kom vist et par stykker af dem, efter dit interview med Jesper Buch også, så vidt jeg husker. De er selvfølgelig fuldt ud berettiget til deres mening, men jeg er nu dybt uenig.

  Jeg synes netop at det er samtalen mellem to så spændende mennesker, der hver især har en masse på hjerte, der gør det så pokkers spændende, og langt mere dynamisk end det konventionelle interview.

  Lad endelig være med at ændre på noget, blot fordi der er et par stykker der råber højt om at du gør det på den “forkerte” måde. Den eneste rigtige måde at gøre tingene på, er din måde. Det du har lyst til og føler at du kan stå inde for.

  Og lov mig at det ikke tager alt for meget af dit overskud at gå og spekulere på, for jeg ved at du kan bruge energien på så meget andet og bedre. Nu var du jo selv lidt inde på det med anerkendelsen i samtalen med Simon. Jeg har personligt aldrig haft det svært i skolen (var faktisk hamrende god, jeg gad bare ikke – til mine læreres store frustration, der mente at jeg spildte mit talent), men brugte til gengæld det meste af min barndom på at lytte til en far, der fortalte mig hvor dum og uduelig jeg var, at der aldrig var nogen der ville kunne elske mig og at jeg aldrig ville blive til noget. Så det med behovet for anerkendelse og det at ville modbevise et bestemt billede af én, kan jeg sagtens følge dig i. Jeg kæmper selv lidt med det, når folk ikke kan lide mig eller det jeg gør, men er da heldigvis blevet lidt bedre til at håndtere det med årene.

  Alle kan ikke elske en, og det er trods alt bedre at have en masse der respekterer og er glade for det man gør, samt nogle stykker der synes man er en idiot, end at alle er 100 % ligeglade med det du foretager dig. I så fald gør man da først noget forkert!

  Det er kun fornuftigt og sundt at lytte til sine kunder, eller lyttere i det her eksempel, og tage deres feedback op til overvejelse. Men til syvende og sidst, og da i særdeleshed når du bruger din fritid på at give noget af værdi væk gratis, så skal du følge dig hjerte og gøre det du har lyst til. Så må dem der ikke kan lide lugten i bageriet, blot lade være med at lytte med.

  Jeg har fået enormt meget ud af at lytte til dine interviews og du har i hvert min klare anerkendelse, samt store tak for det du laver. Og bliv så endelig ved med at være din egen =)

  De bedste hilsner
  Amaris

 • Torben Rudgaard 26. juni 2010 at 01:59

  ARRRRR!! – Det er sgu da ikke en disclaimer det der Martin.. har du intet lært af at være i USA?.. Her, lad mig hjælpe….

  DISCLAIMER!

  Martin Thorborg will not be held accountable for any interpretation or decision made by recipients based on information they are given or receive during these talk shows. Also it is strongly advised that you wear proper hearing protection while listening to this show.

  This talk show contains strong sweating and foul language. RATED “R”, Children under 17 requires accompanying by a parent or adult guardian with attack dog and revolver.

  For medical concerns, please consult a health professional. For legal matter, please consult an attorney. And if you don’t know who to contact, just give your money to someone on the street.

  (C)2010 Thorborg Tv Inc LLC protected by 3 anonymous Nevada entities, All rights revered!

  😀

 • Bo Kalvslund 27. juni 2010 at 04:53

  Skønt med noget håndholdt journalistik – som nævnt ovenfor : folk der taler frit fra posen er da sjovere at høre på .

  Nu har vi efterhånden forstået det: Martin Thorborg er et fjols og ovenikøbet et tungnemt fjols…

  Jeg siger bare: stakkels os andre så.

  Fede billeder med Tintin iøvrigt…;-))

 • PERNILLE 27. juni 2010 at 16:10

  Hej Martin,
  du er cool

 • Joan 28. juni 2010 at 03:55

  Godt gået, Martin…;-)

 • jack 30. juni 2010 at 05:13

  Hold dog kæft hvor du snakker meget i det her podcast ;o)

 • Kattia Schierning 30. juni 2010 at 11:36

  Hej Martin,

  Jeg er helt oppe og køre over denne lille film, jeg arbejder ´til daglig med personlig power og jeg syntes at på dette klip er du så autentisk og jeg ville ønske at andre turde være lige så ærlig som dig.. Jeg glæder mig til at være med på en lytter

  De bedste hilsner
  Kattia

 • Jacob Diget Aagaard 7. juli 2010 at 15:17

  Det fandeme iorden, dejligt at få en forklaring, jeg viste ikke præcis hvad meningen med thorborg tv var, så dejligt lige at få en forklaring, så forstår man meget bedre, kommunikation er gud 😉

 • Isak Engelhardt 9. juni 2016 at 12:25

  Kæft du genial mand! Elsker dine "Interviews/ talkshows!

 • Skriv en kommentar