Anne Skare Nielsen er fremtidsforsker og iværksætter.
Hun har sammen med Liselotte Lyngsøe virksomheden Future Navigator, som hjælper virksomheder med koncepter og at navigere sikkert ind i fremtiden.
Anne er dertil mor til fire drenge, har en mand der selv har an god karriere og så holder hun foredrag over hele verden.

Jeg snakker med Anne om hvordan hun blev iværksættere, hvad hun laver og hvilker værdier hun lever efter.
Vi snakker om hvordan hun kan holde familien glad, samtidig med at hun arbejder mere end de fleste..
Og så vender vi fremtiden. Hvilke trends ser hun i erhverslivet og på hjemmefronten?
Slutteligt snakker vi lidt om Danmarks fremtid.

Så 76. afsnit af Thorborgs Talkshow er igen en hammer spændende marathon-snak, om ting enhver iværksætter bør være interesseret i 🙂
Showet varer 1 time og 35 minutter.

Enjoy 🙂

Dbh Martin

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (48 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Kristian 15. april 2010 at 11:41

  AWESOME!

 • Simon Greve 15. april 2010 at 13:54

  Hold kæft et fedt interview.

  Kan spejle mig i utroligt mange af de ting i snakker om – og desværre, er jeg enig i meget af det I siger mht. Danmarks fremtid. Det er også min opfattelse, at mange af de som er unge nu (inkl. mig selv) har tænkt sig at flytte ud af landet, når muligheden byder sig.

  Jeg selv og lillemor har også planer om at “flyve fra reden” (skride fra landet) på et tidspunkt, mest fordi jeg ikke gider være med til at “holde bussen kørende”, når det er på den måde, at vores samfund i fremtiden skal skrues sammen.

  Iøvrigt er der fuldstændigt agreement herfra, mht. det med at se verdenen fra mange vinkler, hvis man har mange kompetencer – man behøver ikke være verdensmester til noget, men kan man rigtig mange ting, på et almindeligt niveau kan man komme langt.

  Tak for et fedt interview (igen) 😉

 • Anja Lysholm 15. april 2010 at 14:06

  Superfedt! Tak for det, begge to.

 • Martin Leinstein 15. april 2010 at 16:51

  Fuck i snakker meget.. 😉 hun snakker sku mere end dig Martin.
  Men fedt indlæg…

  Facebook fan Yes.

  Og som du ville have sagt det, kan du have en fantatisk dag.

  Hilsen
  Martin

 • Rosenstand 15. april 2010 at 21:03

  Meget interessant – jeg kan godt lide dine holdninger, Anne. Og jeg deler – selvom jeg dermed af nogle karakteriseres som gammel og udbrændt dommedagsprædikant – din bekymring for Danmark i de kommende år. Meget apropos: http://epn.dk/samfund/article2039921.ece – den taler for sig selv.

 • Danjal Vestergaard 15. april 2010 at 23:51

  Rigtigt godt interview. Interessant på mange måder.

 • Soulaima gourani 16. april 2010 at 00:38

  Skønt med Anne – Well done 🙂

 • SBPetersen 16. april 2010 at 02:22

  Wauw, sikke et lækkert og inspirerende interview.
  Tak Anne og Martin, for et godt stykke arbejde. Jeg tror jeg vil lytte til det endnu en gang på et senere tidspunkt, for der blev nævnt så mange ting, som bare er så essentielt når vi skal ud at møde livet og det er jo vigtigt at holde den slags visdom frisk i hukommelsen, at all times. Tak skal I have 🙂

 • Tommy Krabbe 16. april 2010 at 08:26

  Det bedste talkshow til dato. Og det siger ikke så lidt.

 • Thomas De Oliveira 16. april 2010 at 09:36

  Virkelig spændende at høre, hold kæft nogen fede holdninger hun har; ”mænd er nogle hunde” 😀

  Som Tommy skriver, bedste talkshow til dato!

 • Casper Lohse 16. april 2010 at 10:56

  Et rigtigt godt talkshow, og super, at du kunne to af mine spørgsmål.

  Hvis Anne har tid og mulighed for det, vil jeg også meget gerne have svar på:

  – Hvilke succeser/fiaskoer har været de største i hendes karriere?

  – Hvad har været hendes inspirationskilder?

 • Thomas 16. april 2010 at 12:12

  Tusinde tak Martin.

  Klasse arbejde! En sand fornøjelse at høre.

 • Jimi Hove 16. april 2010 at 12:48

  Hej Anne

  Først troede jeg at du var endnu en blogtøs med løse lommefilosfiske betragtninger taget ud af en bitter hverdag. Men heldigvis ikke.

  Dine betragtninger ud i at få sjælen med i den nye fremtids visionære udfoldelse, falder mig specielt godt i sinde.

  Minder mig om den danske filosof Morten Albæk, når han siger at : ” Nu kommer folk VIRKELIG til at lære hvad selvrealisation er, når deres friværdi bliver taget fra dem, og de står i gæld til halsen, og de intet aner om at strukturere et liv i krise. ”

  For få år siden var det at realisere sig selv, at låne i lejligheden og tage til Indien og se på fattige mennesker, og så fortælle om det på Facebook. Nu er spejlet der, spejlet der afslører kejserens nye klæder.

  Jeg er dog temmelig positiv, da der nu vil være åbninger for folk der er ægte selvrealiserede. De vil blive den nye verdens ledere. Der bliver heldigvis ingen ny Hitler eller Stalin. Det folk simpelthen for bevidste til, selv i en krisesituation.

  Held og lykke med dit arbejde og din passion 🙂

 • Anders V. 16. april 2010 at 14:19

  Interessant og inspirende – tak for det. Spørgsmål til en fremtidsforsker – selvfølgelig!

  Jeg tror også at udviklingen går meget hen imod “hvad er du/I god til?” – organisationer i netværk der supplerer hinandens kompetencer. Hvad skal vi være gode til i Danmark? Det er nok ikke at gennemregne byggekonstruktioner, for det tror jeg godt Kinas 7 mio årlige nye ingeniører kan gøre helt fint. Vi kan bruge den ‘kritiske problemløsning’ til at være innovative (med mindre at alt går op i Pisa-undersøgelse, hvorved vi bliver gjort til kinesiske ingeniører, og ikke selv-tænkende innovatorer).
  Er det rigtigt forstået af du, Anne, også tænker i denne retning og udvikling? I så fald, fint, – hvis ikke, så er det heller ikke vildt vigtigt for spørgsmålet…men så alligevel:

  Sådan som du ser Danmark og Danmarks rolle og udvikling i fremtiden, den retning som du ser som fordelagtig, mulig og måske nødvendig, – hvordan kan danskere i udlandet så bedst bidrage til Danmarks udvikling?
  Vi har naturligvis et lidt andet perspektiv og netværk ved at være bosat udenlands – men hvordan kan vi bedst bidrage til en sund og bæredygtig+ udvikling for DK? Helt kort – hvad er det for 3 ting vi bedst kan bidrage med, for at realisere det vi gerne vil se i krystalkuglens?

  Så mange spørgsmål – her var ét. 🙂

  //Anders

 • Flemming 16. april 2010 at 15:21

  Wow hun kan snakke fornuftig snak. Jeg er målløs og bekymret over jeres snak om DK fremtid om for høje lønninger mm. Kan vi ikke gøre som Sverige og devaluere kronen og med et trylleslag få en bedre konkurrence evne i forholdet til udlandet

 • Kenni B. 16. april 2010 at 17:29

  Takker til begge to for et rigtig fedt interview.. Det var rigtig lærerigt og ren chokoladesovs i øregangen for en 20-årig knægt som mig, med en masse ambitioner!

  Kunne genkende mange af de ting i snakkede om, og ja, jeg valgte så at sidde hjemme på en fredag aften og lytte med mens mange af mine venner er ude og more sig… 😉 Heldigvis er det jo min passion.

  Endnu engang tak for et “kick-ass” interview som Jesper Buch ville sige. Jeg ser allerede frem til næste. God weekend til alle.

  P.S. Anne Skare Nielsen, du er sgu en cool kvinde!

  / Kenni

 • Henrik Blunck 17. april 2010 at 19:45

  Supergodt interview, og tak til jer begge for inspirationen. Uden nødvendigvis at være enige i alle påstande, så er det stadig værdifuldt at blive UDFORDRET, og det fortjener I begge tak for. 🙂

  God søndag til alle her på bloggen. 🙂

 • John 18. april 2010 at 04:36

  Tæt på fantastisk 😉 Virkelig spændende og sjovt at lytte til.

 • Kim Kampp 18. april 2010 at 12:00

  Lad manden være maskulin og kvinden feminin, stop ”The blaming game” og nyd de magiske øjeblikke – super podcast

 • solbriller 18. april 2010 at 15:03

  Utroligt Martin siger jo næsten ingenting hahah

  Super fedt interview, hvor Martin for en gangs skyld er statist ;D

 • Søren B. Vrist 18. april 2010 at 16:27

  Ekstremt spændende og inspirerende podcast!

 • Henrik Gregersen 19. april 2010 at 04:05

  Ja det var en god podcast.

  Jeg er specielt interesseret i at vide om jeg må stjæle lidt fra det.
  Den del jeg er interesseret i omhandler den snak i har Danmarks fremtid.

  Det der er interessant er at vi faktisk hører dine erfaringer på egen krop så at sige, om hvordan man kan bosætte sig i udlandet, og stadigvæk kan følge en hverdag i Danmark på trods af 6 timers forskel.

  Her er der 2 mennesker der ikke har en politisk agenda, men faktisk taler om det som politikerne har sagt i mange år, nemlig at de stærke vil bosætte sig i udlandet.

  Den del af interviewet er et wakeup call, og jeg kunne godt tænke mig at klippe den stump ud, og i øvrigt henvise til dette fantastiske interview, for budskabet er så vigtigt hvis vi fortsat vil have at næste generation skal have de samme muligheder i Danmark som vi er vokset op med.

  De borgerlige har brugt den argumentation i de sidste mange år, men den er brugt så meget at ingen tror på den mere. Men med Internettet, har vi virkelig mulighed for at arbejde på distancen, uanset tidszoner mm. Så den teknologiske udvikling gør at “skræmmebilledet” er meget aktuelt.

 • Anne Skare Nielsen 19. april 2010 at 06:17

  Jeg må sige, at det allerallerbedste ved Thorborgdrengens talkshow, det er alle de konstruktive kommentarer bagefter! Det er altid med lettere bæven, man vender ind forbi for at læse kommentarer – der plejer altid at være et par stykker, der glædes ved at tage fat i faktuelle fejl eller er person-perfide.
  Men ikke her. Ikke hos Martins lyttere & seere. Kanon! Tak! Hil jer! Det er der fremtid i :o)
  Mkh. Anne

 • Anne Skare Nielsen 19. april 2010 at 07:00

  Kære Casper Lohse

  Svar på dine spørgsmål:
  – Hvilke succeser/fiaskoer har været de største i hendes karriere?
  Jeg har rimeligt meget selektiv hukommelse og en hjerne, der er i stand til at se det positive i enhver situation, så fiaskoer bliver ret hurtigt vendt til læring. Og så har jeg hørt fra mange gamle mennesker, at de er mest stolte af deres største fiaskoer – fordi de i dem fandt mere af sig selv end i succeserne. Så fiaskoer og fejl er jeg absolut ikke bange for. Jeg tror dog man skal undgå de værste ved 1. altid at gøre sit bedste og 2. vælge de opgaver man kan brænde for og engagere sig i. Så går det aldrig helt galt.

  Jeg har dog fortrudt flere ting, f.eks. at jeg ikke aflyste det foredrag jeg holdt, mens min mand lå på rigshospitalet til en mindre operation. Det var bare helt, helt forkert og den slags gør jeg aldrig igen – om det så er et luciaoptog i børnehaven. Family first!
  En anden ting er revision/bogholderi – hold da helt op, hvor jeg har bøvlet meget med det. Jeg skulle have taget et kursus lige fra starten i hvordan man læser sit eget årsregnskab + holder styr på dem, der tager sig af økonomien.

  Succeser synes jeg der er rigtig, rigtig mange af. Fra kvinden i Norge, der skrev at hun havde fået mere ud af et 20 minutters foredrag med mig end år med terapi (hun havde haft dark depressions det meste af sit liv). Konstruktiv journalistisk som vinder frem i medieverden, en af mine yndlingskunder som vil bygge vaccinefabrikker gratis i Afrika – og til at sige nej, til jobbet som vært på Deadline (fordi det er meget sjovere at have sit eget :o)
  Og endeligt er der noget helt fantastisk i at have en vision, som man hver dag kan se udfolde sig mere og mere. Jeg er superstolt af den forretning Liselotte Lyngsø og jeg har skabt og det familieliv jeg har med min mand. Jeg tror det betyder alverden, at man deler både succeser og fiaskoer med dem man holder af.

  – Hvad har været hendes inspirationskilder?
  Jeg er jo så heldig at opleve mennesker fra hele verden træde op på en scene, fordi jeg er så tid ude at holde foredrag og moderere. Hverdagen og hverdagens mennesker er min største inspirationskilde. For en fremtidsforsker er alt jo interessant :o)
  Af personer og mennesker Niels Bohr, Darwin og heksene fra middelalderen, Gandhi, Mandela, plejehjemsleder Thyra Frank, nyhedsdirektør Ulrik Haagerup, den lokale pølsemand, Obama, mine børn, kunderne osv. osv. Generelt synes jeg det er superspændende, når mennesker bliver så passionerede, at de ikke kan lade være med at bryde med normerne – fra Jeg elsker mennesker der er åbne, nysgerrige og som tør undre sig livet igennem.
  Jeg har intet imod profit og vækstambitioner, men hvis ikke det er ledsaget af mening og socialt engagement synes jeg det er totalt uinspirerende.

  Bøger som har inspireret mig meget:
  Million dollar consulting (rædsom titel, super bog)
  Solving tough problems
  Synchronicity
  Presence
  Tipping point
  The Meme Machine
  Good to Great (mens vi venter på Great to Good :o)
  Information is beautiful
  Ideas that changed the world
  Antropology of the rich

 • Anne Skare Nielsen 19. april 2010 at 07:25

  og til Henrik Gregersen – stjæl du bare løs. For min skyld ingen alarm. Martin vil vist gerne have, at du krediterer hvor det kommer fra, men ellers spred du bare løs.

 • Casper Lohse 19. april 2010 at 11:43

  Hej Anne Skare Nielsen.

  Mange tak, fordi du gav dig tid til at svare så udførligt.

  Held og lykke fremover 🙂

 • Anette Ejsing 19. april 2010 at 16:05

  Jeg lyttede til jeres podcast på min løbetur i morges. Glemte helt at lægge mine normale spurter ind. Men det er ligemeget. Dem tager jeg i morgen til Madonna.

  Det er lidt sjovt hvorfor vi hellere vil tænke på fortiden end på fremtiden. Det der er sket kan vi jo ikke gøre om, men fremtiden kan vi stadig have indflydelse på.

  Mennesker er nogle sjove væsener.

 • Bo Alexander Barfod 19. april 2010 at 17:01

  Hej Anne og Martin – Optur – Passion – Respekt – livskraft – autensitet – og så er det sjovt.

  At give mere end forventet – Det virker – hvem vil ikke gerne modtage mere end de syntes de har givet til gengæld.
  Det handler også om at øver sig på at være en god modtager når der tilbydes.
  God energi og tak for jeres talkshow og så er det ikke sidste gang jeg har brugt udtrykket “Flowting on crap” :o) Fedt udtryk og et godt billede på at fokuserer på det du vil ha mere af.

  Mkh Bo Alexander

  * A Vision without action is merely a dream.
  * Action without vision just passes the time.
  * Vision with action can change the world

 • Kristian Pedersen 19. april 2010 at 20:22

  Jeg kan absolut også se problemerne for Danmark i fremtiden. Det værste er, at størstedelen af befolkningen ikke tror den slags kan ske for Danmark, og mener vi har krav på velfærd frem for at være et privilegie. Præcis som I siger, vi har ikke længere mange kompetancer man ikke kan finde billigere og bedre i udlandet.

  Når kassen er tom kan alt ske. Det ser vi i verden både i fortiden og i dag, hvor de store mopper og går i krig med de små, store emperier er faldet på grund af slunken kasse, og det kan også ske i mindre målestok.

  Man hører tit “når vi er kommet gennem finanskrisen”. Er der nogen der siger vi er i krise, eller er vi bare midt i en forandring, der muligvis falder ud i andre tilstande end tidligere?

  Jeg har dog en tro på vi nok skal klare den. Godt vi har folk som dig Anne med antennerne ude 🙂

 • Henrik Moeslund 20. april 2010 at 02:30

  kanon godt foredrag.

  MEN for satan Martin – køb dog 2 mikrofoner og indstil dem på samme lydstyrke!

  Anne går rigitg godt igennem (meget intressandt syn på livet) men det lyder som om du står i det andet rum
  med hovedet i en papkasse, man fare frem og tilbage til steroanlæget og skruer op og ned.

 • Henrik Gregersen 20. april 2010 at 03:03

  Hej Anne.

  Tak for tilladelsen, og naturligvis vil jeg angive hvor jeg har det fra.

  Og til Kristian, jeg tror du har ret i at finanskrisen er en forandring. Jeg hørte lige en podcast den anden dag omrking landbruget. Landbruget skylder over 350 milliarder væk. Svarende til at hver landmand i Danmark har en gæld på 20 millioner. De tal kan man principielt ikke bruge til noget, men det man kan bruge til noget var det faktum som landmanden forklarede.

  På grund af lovgivningen må landmænd ikke gøde markerne i de mængder der skal til for at producere korn med nok protein i. Det betyder at den mel der produceres ikke kan bruges til at bage af. Derfor er det meste bagemel du køber i danmark fra udlandet, og stort set alt brød er også bagt på udenlandske ingredienser.

  I Tyskland er momsen på fødevarer 7%, og kostpriserne i at få lavet produkterne ca 50%, derfor kan kød producenterne ikke konkurrere med Tyskland.

  Landbruget går snart på røven, men det er ikke kun den ene landmand der går på røven, det er også de virksomheder der lever at at bearbejde de produkter som landmændene leverer.

  Så landbruget kan ikke klare sig globalt, industrien outsourcer, De øvrige virksomheder outsourcer også, man kan hyre en programmør i østen til en tiende del af prise af hvad de koster i dk, og det er ikke svært. Det meste kan ordnes via skype, og internettet.

  Så det er ikke et skræmmebillede af fremtiden, det er nutid

 • Kristian Pedersen 20. april 2010 at 03:27

  Henrik, tror du har ret, der er så mange der lever af dansk landbrug, at det er en katastrofe. Jeg er selv uddannet landmand, og var det i praksis til 2005. Bare på de 5 år er der sket voldsomme ændringer, specielt på jordprisen. Danmark har nogle af de skrappeste harmoni krav i verden, der betyder landmændene skal have en vis mængde jord pr. ko, so osv. Det har drevet jordpriserne op på 350.000 pr. hektar nogle steder. Når så jorden falder drastisk som nu mange steder, står man med samme problem som et hus der falder i værdi. Hvis banken kræver sine penge, vil man stå med en stor milliongæld. Det eneste der tidligere har kunnet retfærdiggøre de høje jordpriser, er endnu højere jordpriser. Mange landmænd lider hårdt i øjeblikket. Jeg synes bare det er svært at se lys forude, når dansk landbrug skal kæmpe med de krav, som mange andre lande ikke skal kæmpe med. Så jeg tror landbruget skal til at indstille sig på virkelig nieche produktion til de velfærdsorienterede i de lande vi eksporterer til, men det kommer til at tage tid, at få nok til at vælge det i køledisken de fleste steder uden for EU og såmænd også i EU.

 • Simon Greve 20. april 2010 at 03:58

  Att. Henrik Moselund:

  Interviewene foregår over Skype, og Martin Thorborg er derfor ikke herre over, hvilket udstyr der bliver brugt i den anden ende.

  Du må tænke på at samtalerne typisk føres over atlanten – dvs. Martin sidder i Florida og typisk sidder de som bliver interviewet i Danmark.

 • Søren Arnsbo 20. april 2010 at 13:58

  Jeg vil gerne tilslutte mig resten af flokken.

  Super fedt og inspirerende podcast med to meget motiverende personer! Normalt kan jeg multitaske og laver masser af andre ting mens jeg lytter podcasts (også selvom jeg er af det mandlige køn) – men heri var så mange guldkorn, at jeg måtte lytte mere intensivt 🙂

 • Sune Dyrberg 20. april 2010 at 14:39

  Tak for et SUPER inspirerende indslag – vil ikke nævne alle de guldkorn jeg fik meget ud af (der er ikke plads). Fedt at nogen vil lave sådan et kvalitetsprodukt og bare dele det ud…

 • Morten 20. april 2010 at 16:27

  Hej Anne og Martin,
  Tusinde tak for årets hidtil bedste talkshow (vi venter spændt på at I laver endnu et der overgår det første), det er SÅ forfriskende at høre Jer snakke om at tage tyren ved hornene og få tingene gjort (selv), og det om Danmarks fremtid, tror jeg I har helt ret i. Dejligt med mennesker der tør sige sin u-censurerede mening, det kan jeg altid bruge som “et spark bagi” 🙂

  Hilsen Morten

 • Gitte Lacarriere 21. april 2010 at 06:44

  Det var den tid værd!!! Tak.

 • Mark W 21. april 2010 at 09:08

  Super interview Martin – spændende kvinde, dejlig forfriskende med en stærk og selvstændig personlighed.
  Nyder virkelig dine talkshows :O)

 • Mark W 21. april 2010 at 10:05

  PS. – og SUPER relevant !!!!
  Martin – Pessimisme kan også defineres som realisme – og jeg deler jeres vurdering 200% – løbet er kørt, vesten skal ned i levestandard, og østen er på vej op – sådan er det bare, men det er som om dette faktum IKKE er gået op for den menige dansker – egentlig skræmmende, for der kommer til at ske store forandringer i rigtig mange menneskers liv. Og jeg er ikke sikker på at disse fremtidige forandringer bliver særlige behagelige.
  Hyg & Smil
  Mark.

 • Nis Wilson Nissen 27. april 2010 at 03:42

  Super fedt interview! Mange gode (og enkelte irriterende) pointer. Jeg elsker den positive tilgang til tingene.

  Cheers,
  Nis

 • Jakob Dalgaard 28. april 2010 at 08:13

  Martin for fanden. Simpelthen den bedste podcast til dato. Hold da op hvor er Anne inspirerende at høre på, og hvor har hun mange gode point’er.

  Men alle de guldkorn der kom ud af munden på dig Anne, det er simpelthen utroligt. At du er så afklaret med hensyn til din familie og din plads i samfundet er fuldstændigt vildt.

  Jeg elsker dine “47 cirkler” ide, og vil begynde at bruge denne model i mit arbejde.

  Mvh
  Jakob

 • Christian Marxen 29. april 2010 at 09:29

  Nu har jeg hørt rigtig mange interviews og podcasts osv. selv med folk der har millioner af lyttere. Og jeg må bare sige, at det her er klart det fedeste, mest inspirende og lærerige jeg har lyttet til til dato!

  Det de bedste halvanden time jeg har brugt i meget lang tid, og jeg vil øjeblikkeligt dele det med alle jeg kender…

  Jeg er iøvrigt enig i stort set alt hvad I snakker om og er selv på vej væk fra Danmark 😉 Dog håber jeg virkelig at kunne hjælpe til med at ændre Danmark til det bedre i fremtiden. Men vi har desværre lige en årrække af meget hårdt arbejde og mental omlægning vi skal igennem som nation.

  Lige en personlig holdning til Danmarks økonomiske situation i relation til jeres snak:

  Den primære grund til at Danmark, og for så vidt alle de skandinaviske lande, har fået så enorm velstand de seneste årtier og er blevet de rigeste lande i verden er, at vi har haft de frieste markeder og økonomier i verden.

  Så tænker mange nok, at vi har da, og har haft, masser af regler, så hvad snakker du om? Og det er rigtigt, men sammenlignet med stort set alle andre lande har vi haft langt færre begrænsninger og langt mindre korruption indenfor næsten alle områder.

  Desværre har vi efterhånden fået den opfattelse at vores velstand stort set kun skyldes vores individuelle indsats, hvilket som du også nævner Anne har fået os til at tro at vi bare er det bedste mennesker i verden. Hvilket jo naturligvis ikke kunne være mere forkert.

  Som andre lande og specielt de asiatiske er åbnet more og mere op har det hele tiden været uundgåeligt at vi har skulle slække på vores velstand, i hvert fald relativt til andre lande. Men nu hvor vi så er begyndt at lave flere og flere regler og gøre det sværere og sværere at drive virksomhed i forhold til i mange andre lande bliver vores problemer kun endnu større.

  Der skal et kæmpe mentalt skift til for at få vendt det her. Danskerne, og specielt politikerne, bliver nødt til at indse at det ikke er velfærdssamfundet der har skabt vores velstand, men derimod et utrolig effektivt og frit market. Indtil det sker vil det stort set kun være ned ad bakke.

  I mellemtiden at det så op til os hver især at få det optimale ud af det 😉 Og der er selvfølgelig masser af muligheder for at få success, de fleste dog nok udenfor Danmark.

 • cool 19. maj 2010 at 09:28

  hei

 • Palle Bo 7. juni 2010 at 03:03

  Jeg har hørt samtlige talkshows og denne er suverænt den bedste til dato. Meget inspirerende. Allerede mens jeg lyttede vidste jeg at denne bliver en, jeg skal høre igen.

 • Ole Vangsgaard 10. december 2010 at 20:53

  Jeg har faktisk svært ved at finde ord der roser jer to nok Anne og Martin. I er begge to nogle fantastisk inspirerende mennesker – Hvor er jeg glad for at jeg blev fanget af dette fantastiske talkshow også selvom det nu er gået hen og blevet temmelig “Late night” (02:50).

  Glæder mig til I tager endnu en svingom

  Ole

 • Irene Lykke Fisker 29. januar 2011 at 09:35

  Fedt…jeg “opdagede” Anne Skare i Smagsdommerne forleden og googlede og fandt inspirerende artikler, dette interview osv. Fantastisk! Elsker denne slags kvindelige rollemodeller, der er lynende intelligente og samtidig helt nede på jorden og siger “røv”! Især når de stort set mener det samme som mig 😀

 • Danmarks bedste idé | Peter Pedersen 10. februar 2011 at 15:03

  […] kan i øvrigt høres på Thorborg.tv Det er bestemt værd at lytte til. Rating 3.00 out of […]

 • movers web » dollarkursen fremover 20. december 2011 at 01:30

  […] 7.Hvilken forretning skal du lave i fremtiden? Jeg snakker med … 15. apr 2010 … Million dollar consulting (rædsom titel, super bog) Solving tough problems … Held og lykke fremover . Anette Ejsing Says: april 19th, 2010 at … https://www.thorborg.dk/anne-skare-nielsen.html […]

 • Skriv en kommentar