Simon Mørch snakker med Martin Thorborg
Simon Mørch snakker med Martin Thorborg
Simon Mørch snakker med Martin Thorborg

 

Jeg har taget en rigtig god snak med iværksætteren Simon Mørch, der i en alder af 14 år har opbygget en millionforretning.
Han fortæller sin livshistorie, hvor han kommer fra, hvad hans forældre laver og hvordan han blev iværksætter.

Han deler rundhåndet ud af alle sine tips og tricks til hvordan har har tjent sine penge og han forklarer hvordan enhver med lidt knofedt kan selv kan opnå en solid månedlig indtægt i 30.000 kr. klassen.

Simon er en kvik dreng med begge ben på jorden og du kan godt glæde dig til al den viden han deler med os.

Simon viser links til sine “Guruer” og bedste sites, hvor han henter information til at tjene penge på nettet.
Dem kan Amino Plus medlemmer kigge på  – Klik her

Få alt information om Affiliate Marketing på Amino Iværksætter Debat

79. afsnit af Thorborgs Talkshow varer 1 time og 35 min.

Nb. Har du ikke hørt et Thorborg Talkshow før, så se denne lille video først – Klik her

Rigtig god fornøjelse

De bedste hilsner

Martin Thorborg

Ps. Se mere om Affiliate Marketing her

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (86 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • MobilTjek 23. juni 2010 at 17:15

  Det bedste podcast til dato! Måske lidt for meget Martin og lidt for lidt Simon, men det er jo heller ikke så tosset 😉

 • Jonas 23. juni 2010 at 17:53

  Rart at høre en jydes lidt ydmyge og afslappede holdning (og det siger jeg som sjællænder).

 • Morten 23. juni 2010 at 17:53

  Helt vildt fedt podcast

  Hvilke affiliate-networks kan anbefales i Danmark?

 • Ulrik Baltzer 23. juni 2010 at 18:01

  Et af de fedeste talkshows til dato. Simon er en stor inspiration og kan vel med rette betegnes som en Thorborg Junior.

  Men med hensyn til Simons udsagn om, at han aldrig har haft utilfredse kunder. Debatforummet på fortæller dog en anden historie: http://gratissnoller.dk/debatforum/

  Men igen – fedt talkshow!

 • Jonas 23. juni 2010 at 18:19

  Lige en ekstra indskydelse: I rakker begge lidt ned på både uddannelse og fast job. Uddannelse handler ikke kun om at have noget at falde tilbage på – det handler i dén grad også om at udvide sin horisont som menneske, og hvis vi skal tage businessbrillerne på, kan det netværk og den udvidede horisont, man får af uddannelse, være guld værd.

  Det samme kan siges om fast arbejde. Nu taler I jo netop for at tænke langsigtet, og det at få fast arbejde er faktisk for mange selvstændige en god langsigtet investering. Man kan via fast arbejde få oparbejdet nogle kompetencer og noget netværk, som er guld værd senere. Hvis man er i et (godt) fast arbejde, bliver man nogle gange tvunget til at gøre tingene på en anden måde, end man normalt selv ville, og det gør en klogere. Her er en Amino-bruger, der mener det samme: http://www.amino.dk/forums/p/92910/608145.aspx#608145

  Så pas på ikke at være for indskrænket. Selv for os, der i princippet ikke kan lide ideen om fast arbejde, er perioder med fast arbejde og uddannelse utroligt vigtige for ens udvikling som iværksætter og som menneske.

 • Dennis Kjærgaard 23. juni 2010 at 18:24

  Super podcast Martin.

  @simon Du er super inspirerende trods din alder, og jeg glæder mig til at følge din udvikling. Jeg er sikker på at du har kickstartet en masse unge iværksættere med dette podcast. Tak for at du deler din viden 🙂

 • Christian Jessen 23. juni 2010 at 18:26

  Det var sku et alt for fedt podcast, der lige fik gjort dagen endnu bedre. Thumbs op og respekt til iværksættere som Simon, og alle andre der tør starte i den alder.

  Vi kunne godt bruge flere folk der tænker sådan; det savnes ihvertfald meget herovre i Peru… Fortsæt det gode arbejde, og følg reglen med at handle NU -det samme med at rejse ud i verden.. Danmark er et så lille land, så kan du også kigge ud over grænserne, er der nærmeste ingen undskyldninger for ikke at få startet noget op!

 • Casper 23. juni 2010 at 18:33

  Dette podcast er klart et af de bedste her på Thorborg.tv nogensinde.

  Det er vanvittigt inspirerende. Simon er både god til at forklare, men han virker også som en super sympatisk, gavmild og flink fyr.

  Selvfølgelig taler Thorborg også en del, som en anden påpeger, men det er jo et Talkshow, og det, som Thorborg siger er jo hans erfaringer med de pågældende emner, så det er jo ikke fordi, det ikke har relevans – tværtimod.

  Jeg ønsker det bedste for Simon for fremtiden – han skal nok blive endnu større og mere succesfuld!

 • Mikkel deMib Svendsen 23. juni 2010 at 18:40

  Martin, du minder mig lidt om Dame Edna, da hun engang blev spurgt om, hvad hun mente en god talkshow vært var – af en interviewer, der ligesom antydede, at det nok var en vært, der får det bedste ud i folk, lytter osv. – til det svarede hun (frit oversat):

  “Ja, det er jo en teori. Personligt ser jeg mere mine TV-shows som en lang monolog afbrudt af fuldkommen ligegyldige mennesker”

  OK, du er måske ikke helt ligeså snakkende – men det er tæt på. Det virker til tider lidt svært for Simon at få taletid 🙂

  Nå, men super podcast anyway. Tak til jer begge! 🙂

 • Lars Enggaard 23. juni 2010 at 19:10

  Den Simon er en spændende fyr men hvor er det dog en skam at du Martin er så egocentreret at du dårligt lader ham komme til orde. Du har jo alle mulighede for at tale i alle dine videoer med mere. Det er jo 70% Thorborg og 30 % Simon.

  Denne serie er genialt tænkt men du bør virkelig overveje at sætte dig selv lidt i baggrunden.

 • Solbriller 23. juni 2010 at 19:17

  Super podcast, dog med en smule for meget Thorborg!
  I kommer rigtig langt omkring, og berøre en masse gode punkter, så Thumbs up til jer begge!
  Og super lyd 🙂

 • Thorborg 23. juni 2010 at 19:39

  Ha ha ha, det er det sædvanlige, for meget Thorborg..
  Væn jer til det venner, det bliver kun værre! 🙂

  Dbh Martin

 • Jan Kragh 23. juni 2010 at 19:43

  Jeg vil bare sige tak, det var super fedt at høre. Hvor jeg elsker at Simon bare køre der ud af, og sætter så mange folk af på vejen. Tænk hvis der var flere folk som tog ansvar for sig selv som Simon gør.

  Mange Tak Simon, Du er bare alt for hård, håber virkelig at du blive ved på samme måde!

  // Jan Kragh

 • Lars Enggaard 23. juni 2010 at 20:07

  Kære Martin

  Du får masser af roser for dette og de andre interviews og jeg roser også gerne. Men pas nu på at du ikke falder i en grim grøft. Du får en smule og venligt ment kritik fra mange her og så vælger du at ignorere den og svare hvad jeg vil kalde lidt dumsmart. Hvorfor lytter du ikke bare lidt til dem (mig inklsuive) der kommer med konstruktiv kritik? Vi gør det jo fordi vi er ret vilde med dine videoer og dine talkshows. Hvis vi ikek så en værdi i dem trods din voldsomme talestrøm og dine uendeligt mange eder gad vi nok ikke komme med feedback.

  Man kan tage kritik på flere måde:

  1. Tage den konstruktivt og eftertænksomt
  2. Ignorere den
  3. gå til modangreb med et “her er det mig der bestemmer”

  Du har ret til at tage den, som du vil men det er nu ganske kloge ord at den dag man ikke lærer noget nyt er en spildt dag.

  Du har meget at byde på selv men det har folk som Simon også. Du afbryder ham gang på gang og han må nærmest kæmpe for at få lov at sige noget. Det eneste jeg siger er, at du med fordel kunne levne lidt mere plads til dine gæster og så selv give den gas i dine egne podcast. Bare et venligt forslag fra en ret trofast men ikke altid enig lytter der nu skal i seng 🙂

 • Thorborg 23. juni 2010 at 20:17

  Lars, jeg tror du misforstår mit projekt.
  Jeg laver det for min egen skyld, fordi jeg syntes det er sjovt.
  Som du kan se gør jeg det gratis og uden reklamer, med andre ord er det min hobby.

  Jeg kan lide at snakke og det gør jeg gladeligt her og det står sågar i toppen af sitet.

  Så jo jeg lytter, men jeg ender med at gøre det som jeg kan lide det og det med masser af snak fra min side.

  Så for dem der bedre kan lide “normale” interviews, så kan jeg henvise til Danmarks Radio, eller andre der hygger sig med den slags.

  Hvis det er dumsmart, så er det det jeg er.

  Sov godt.

  Dbh Martin

 • Lars Enggaard 23. juni 2010 at 20:25

  Du får lige svar fra sengekanten 🙂

  OK jeg har faktisk misforstået dit projekt lidt det kan jeg godt se. Jeg havde opfattet at det handlede om at styrke og udvikle dit brand som Mister Iværksætter. Og hvis det var tilfældet ville din holdning til kritik og din tromlen dine gæster ned i tale give bagslag.
  Men du gør det for sjov og respekt for det. Det vil jeg huske til næste gang jeg får lyst til at kritisere lidt. Lytte vil jeg stadig.

 • Thorborg 23. juni 2010 at 20:29

  Det er en kombination af flere ting, men skulle det slide lidt på mit brand, i forhold til den glæde jeg har ved at lave det, så lever jeg med det.

  Men det er da klart at det ærgrer mig at folk ikke er tilfredse med den måde jeg laver det på, for det bliver ikke anderledes.

  Jeg lytter meget ofte til folk og det gør jeg også her. Men min mavefornemmelse siger mig at det jeg gør er rigtigt og at folk bare er vandt til mikrofonholdere og derfor skal vænne sig til en anden måde at gøre tingene på.

  Så jeg klør på og håber på at jeg har ret.

  Dbh Martin

 • Mark Jensen 23. juni 2010 at 22:25

  Jeg har ventet og glædet mig til denne podcast!!!

  Det er fandme imponerende. Det er den bedste podcast indtil nu.

  thumbs up Simon.

 • Jimi Hove 24. juni 2010 at 01:08

  Nu er der jo ikke nogen der siger at Thorborg skal holde sig til den sædvanlige kedelige interviewlinje. Iværksætteri handler om PASSION, så der fyrer Martin den af.
  ” Men jo hvad med den anden i interviewet ? ” , siger folk.

  Han / hun kan jo bare følge med, og afbryde. Min er erfaring er , at man får de bedste samtaler hvis man kører den i Thorborg stilen, fuld knald på. Det kræver at modparten i samtalen dykker dybt ned i sig selv, og finder den samme passion frem for at følge med. Og når man er der, kommer de bedste resultater, de mest passionerede resultater.

  Hvis man er den mere analyserende type, vil man nok hellere have det hele i et mere roligt tempo. Men skal der skabes vilde samtaler med uforudsete konklusioner, så skal der bare fyres af.

  Keep rocking

 • Jimi Hove 24. juni 2010 at 01:12

  Ps:

  Det kan godt være det er 30 % Simon. Men hvis det nu er 30% guld, vil jeg hellere have det, end 100 % kedsomhed.

  Nå nok fra mig, og tilbage til Simon og hans super fede eventyr 🙂

 • aaahhhhh 24. juni 2010 at 02:33

  Hold nu kæft Martin Thorborg, du afbryder jo Simon konstant og går helt i selvsving.

  Du er sgu ved at blive for selvfed.

 • Thomas Torp 24. juni 2010 at 05:14

  Simon: altså sådan et cash back system…

  Martin: kan du ik forklare li forklare

  Simon: altså cash back system er…

  Martin: -KAN DU IK LIGE PRØVE AT FORKLARE

  Simon: jo altså cash back system er…

  Martin: -PRØV LIGE AT FORKLARE HVAD ET CASH BACK SYSTEM EGENTLIG ER?

 • Victor 24. juni 2010 at 05:21

  Super godt podcast.
  Er der link til hans firma?

 • Jonas 24. juni 2010 at 05:28

  @Victor: Som en anden nævnte, kører han bl.a. gratissnoller.dk. På debatforummet http://gratissnoller.dk/debatforum/ var der i går aftes spandevis (og jeg mener spandevis) af brugere, der brokkede sig over, at de ikke havde fået det lovede slik tilsendt. I dag er de kritiske tråde forsvundet som dug for solen. Just saying.

 • Kristian Holte 24. juni 2010 at 05:41

  Den bedste danske podcast, jeg nogensinde har hørt sammen Thomas Rosenstands interview af Benjamin Gungaard http://bit.ly/dnfob5.

  Respekt til Simon. Fantastisk velformuleret.

 • Christian 24. juni 2010 at 05:56

  Enig Martin du skal lade Simon tale…..
  Det er ikke dig der skal tale…

 • Simon Greve 24. juni 2010 at 06:07

  Super fedt og inspirerende talkshow!
  Hold op en fornuftig fyr… Jeg var også god til at snakke, allerede da jeg var i den alder og yngre, men jeg var ikke så god til at få lavet tingene om til handlinger som han har formået!

  Det er først noget der er kommet med alderen…
  Super fedt at se og høre om nogle af de helt unge iværksættere 🙂

  Godt gået Simon (flot navn iøvrigt!)

 • John 24. juni 2010 at 06:26

  *GGGGGGG* Det er det bedste og langt mest underholdende podcast jeg har hørt – og mener at have hørt dem alle. Fremragende!!

 • Sebastian Laursen 24. juni 2010 at 06:28

  Hej Martin,

  Det er et super podcast ;-), som har sat nogle tanker igan som jeg har haft siden jeg gik ud af folkeskolen. Og er blivet trukket igennem en halv HTX, end vidre helt i gennem en uddannelse som Teknisk Designer.

  Så nu hvor man alligevel ikke kan forsætte som lønmodtager, skal jeg ud og have sat gang i mine ideer.

 • Anders Saugstrup 24. juni 2010 at 06:37

  Hej Martin

  Super godt talkshow!

  Simon er sindsygt imponerende. Det er så godt gået at det er helt ufatteligt.

  Mht kritikken af at du taler meget selv: Det synes jeg også, men jeg vil ikke kritisere dig for det.

  Jeg har nemlig ikke selv et talkshow kørende, som er mere succesfuldt end dit – tværtimod har jeg ingen praktisk erfaring med talkshows og interviews.

  Derfor vælger jeg at holde mig fra at komme med gode råd til en mand, som faktisk har et succesfuldt talkshow kørende (som jeg endda selv lytter til jævnligt). 🙂

  Mvh Anders Saugstrup

 • 14 årige Simon Mørch fortæller om sin millionforrretning | Livsstil, iværksætteri og teknologi 24. juni 2010 at 07:12

  […] afsnit 79 af Torborgs Talkshow snakker Martin med den kun 14 årige Simon Mørch. De snakker om at blive en succes, om at være […]

 • Brian Faurskov 24. juni 2010 at 07:14

  Kæmpe godt taltshow – og hvilken fantastisk ung mini-Thorborg. Hatten af for jer begge to. Hvilket drive og hvilken ihærdighed.

  Angående interview-stilen der diskuteres ihærdigt, så er den i sig selv et studie værd.

  Fortsæt endelig det gode arbejde begge to

 • Frederikke 24. juni 2010 at 07:31

  Så fedt at høre om Simons fremgangsmåde og mentalitet – max inspirerende!
  Men hold op hvor Martin taler meget om sig selv og sine personlige interesser og meninger, afbryder Simon flere gange – det er ærgeligt… Jeg synes at Martin er en super interessant person men jeg klikker altså ikke på en podcast om Simon for at høre om Martin (sorry 🙂

 • Peter Gunderrud 24. juni 2010 at 07:36

  Et fantastisk pocast. Tillykk.
  Utrolig moden ung mand ham Simon.

 • Merete Messmann 24. juni 2010 at 07:39

  Tusind tak for inspirationen. Det blir en dejlig dag i dag 🙂

 • Thorborg 24. juni 2010 at 08:20

  Jeg er ked af at jeg ikke har lavet denne video før nu.
  Den forklarer hvad præmissen er for mit Talkshow:

  https://www.thorborg.dk/disclaimerthorborgs-talkshow.html

  Så nu er det på plads, så må vi se hvor mange der bliver hængende 🙂

  Dbh Martin

 • Frederik 24. juni 2010 at 08:54

  Super!

  Lige den motiverende vitaminindsprøjtning man har brug for når man sidder i kælderen som selvstændig på første måned og er ved at gå kold i alt det administrationspis som dette jo også kræver.

  Fedt og gerne mere af den skuffe.

  Frederik Kolenda

 • Steen Olsen 24. juni 2010 at 09:09

  Man sidder jo bare og smiler, når man hører sådan en ung og meget imponerende gut fortælle. Han er absolut inspirerende! Domæner er indkøb, affiliate ansøgning oprettet og godkendt – gas geben 🙂 Så må vi se, hvorvidt vi når.

  @Martin – jeg er enig i at ‘handling’ måske er det vigtigste element i en succes… Vi har alle op og nedture rent motivationsmæssigt i ny og næ og derfor – kunne det ikke være en ide med et talkshow omkring, hvordan man løbende får benzin på motoren og giver den max gas.

 • Andreas Rom Knudsen 24. juni 2010 at 09:41

  Nogen der kan fortælle mig navnet på den bog Simon snakkede om i starten af podcastet? 🙂

 • Fittepalle 24. juni 2010 at 11:25

  Jeg synes denne podcast er for lang til at man kan få det hele med, den bør kun være omkring 20 minutter. Men ellers fin hvis man kan forstå alt hvad I taler om.

 • kristian kettner 24. juni 2010 at 11:27

  Über cool podcast!
  Der er sq krummer den knægt!

 • Peter Lauge 24. juni 2010 at 13:08

  Godt cast – trods ham der der snakker hele tiden i baggrunden .-)

 • Kim 24. juni 2010 at 13:41

  Super fedt og motiverende podcast!

 • Peter Lauge 24. juni 2010 at 14:21

  Ha ha – de sidste 4 min. er super fede hvor Martin taler om fede mennesker 🙂
  PS/ er selv fed og selv-fed

 • Dennis 24. juni 2010 at 15:42

  Kæft en super knægt. Meen jeg ville gerne høre mere Simon og mindre Thorborg 🙂

 • Tommy Krabbe 24. juni 2010 at 16:17

  Tak for et helt aldeles fremragende og givende podcast!

 • Lars Mygind 24. juni 2010 at 16:45

  Skønt at høre to engagerede iværksættere, high five herfra.

 • Alexander Hold - alexanderhold.com 24. juni 2010 at 18:07

  Jeg er mundlam lige nu. Kl. er 01:06, og jeg har ikke lige den rette kommentar, men så snart jeg har sundet mig, så skal der nok komme noget positivt.

 • Bastian101 25. juni 2010 at 04:08

  Ja det er super godt gået af ham Simon – Helt enig.

  Jeg synes dog ikke at hans start med gratissnoller eller hvad det nu hed var en særlig fin metode, det tangerede lidt til plat og svindel i forhold til at man skaber falske forudsætninger med irrelevante kunder der downloader og respondere for at få slik og så får de fingeren bagefter. Ekstrem dårlig stil som jeg ikke forstår Thorborg ikke er mere kritisk overfor det.

  Thorborg, det er en fin holdning du har selvfølgelig er der ikke nogen der skal forsøge at spolere din lille hobby. Folk kan godt lide dig og du hjælper en masse mennesker på din egen måde og det har jeg stor respekt for. Men jeg synes det er en underlig måde du reagere på når folk gider at gøre sig ulejligheden at give dig feedback at du så bliver tøsefornærmet og skal lave disclaimer video og forsvarstale osv. Jeg mener at man skal kunne tåle at få lidt kritik. Med din disclaimer video opfatter jeg dig mere og mere arrogant og selvfed og det kan man i selve tråden se at jeg ikke er alene om. selvom du siger du er ligeglad hvordan andre opfatter dig er du jo ikke helt ligeglad for hvis alle pludselig synes du er nederen så kan du jo sidde med dit talkshow alene uden lyttere eller folk at interviewe mens Simon kører sit nye talkshow med alle dine lyttere og fortæller om cashback systemer osv. Heheee – sagt med et smil på læben.

  Min pointe er: slap nu af med din “my way or the highway” stil og nyd nu din hobby og det faktum at folk lytter og debattere så meget – giv lidt plads gamle jas 😉 og sænk paraderne ud har det jo godt, ik?

  Du må også lige få kigget lidt på den start jingle den trænger til en 2.0 update som ikke zummer af 80’er lokalradio style!

  Peace!

 • Helena 25. juni 2010 at 05:40

  Virkelig virkelig inspirerende!

  Kh
  Helena

 • Lars Bo Thomsen 25. juni 2010 at 06:38

  >Jeg laver det for min egen skyld, fordi jeg syntes det er sjovt.
  Som du kan se gør jeg det gratis og uden reklamer, med andre ord er det min hobby.

  Jo jo, men hvorfor skal man så købe et produkt til 1000 kr. for at få fuldt udbytte af podcasten? 😉

  Ellers et godt podcast, og imponerende at man med få midler og en stor bunke gå-på-mod, kan få så stor succes i en alder af 14 år.

 • Johnny Speiermann 25. juni 2010 at 07:18

  Det er da utroligt, så mange måder “tag dig nu sammen” kan siges på. Så nu fik jeg igen brugt en masse tid på at lytte til det i stedet for rent faktisk at tage mig sammen…

  Meget inspirerende

 • Kenni 25. juni 2010 at 12:31

  Rigtig godt talkshow ! Og til Hr. Thorborg dine shows skal ikke være anderledes, det er fedt at høre dine personlige holdninger osv 😀

  Jeg er 19 år og jeg burde måske ikke føle mig gammel, men det gør jeg da vidst aligevel nu 😀

 • Pia 25. juni 2010 at 15:08

  Martin, som altid et godt og inspirerende talkshow. Jeg hører dem lige så meget for at høre dig som for at høre hvem du nu interviewer, for jeg synes du er fantastisk spændende og inspirerende at høre på, sikken en energi og en positivitet du udstråler! Jeg er stadig kun iværksætter wannabe, men jeg bliver altid så frygtelig inspireret efter at have hørt på dig. Så bliv bare ved!

  Mvh Pia

 • mzi 25. juni 2010 at 15:18

  Jeg vil give jer fuldstændig ret i at skolen ikke er alt og viden kan komme fra mange sider og især det man brænder for; meeeen de fleste ville nu gerne se et eller andet bevis for hvor dygtig man nu er, desværre.
  Men jeg er nu en af dem der elsker selfmade folk om de så kommer fra rendestenen er fuldstændig ligegyldigt, hvis det de har mellem ørene er værd at lytte til.
  Så for at sige det ligeud Simon, du har mere mellem ørene og en sindsyg erfaring som mange ville give deres højre arm for og havde det ikke været for din stemme ville jeg have troet at du var meget ældre, så keep going!!!!
  Og Thorborg bare vær dig selv, elsker dine udtryk og være-måde også selvom du elsker at snakke, for folk glemmer at din erfaring er ligeså vigtig!!!

 • Morten Thyme 26. juni 2010 at 05:08

  Hej Martin og Simon.

  @ Martin
  – Endnu et godt podcast der har den vanlige fanden-i- voldske-stil.
  – Jeg hører en god blanding af dialog, debat og monolog.
  – Super interessant at temaet, som jeg ser det, denne gang har et omdrejningspunkt der roterer omkring nettet og services som forretningsmodel – endnu mere af det tak!
  – Fedt at høre energien
  – Kunne være sjovt at se et live interview evt. blot optaget som vidoecast en dag du interviwer en person face2fase – blot en tanke.

  Og skulle jeg komme med et enkelt forslag til forbedring så er det at tænke over hvordan du vil bruge den del af den konkrete, konstruktive og kærlige feedback der også er kommet fra mange – der faktisk har haft interesse i at skrive tilbage. I min verden er det anerkendelse på højeste plan.

  For generelt er det er super god hobby du driver og som jeg er sikker på giver værdi og inspiration til mange. Ser frem til at lytte til det næste.

  @ Simon du taler om udviklingskompetence fra Ukraine – kan du fortælle lidt mere om det? Hvem er det og har du en kontaktperson du vil dele?

 • riisager 27. juni 2010 at 02:16

  Droppede at læse kommentar sporet, da det virker noget afsporet – så undskyld hvis en har stillet spørgsmålet tidligere …

  @Simon Du virker som en super cool fyr og det bliver vildt fedt at følge din videre færden – kan du dele hvad tools du bruger til at tracke facebook annoncer med ?

  /Riisager

 • Simon Mørch 27. juni 2010 at 11:57

  Hej alle sammen!

  Tak for alle de søde kommentarer – de varmede virkeligt :-). Jeg husker jer.

  Til dem der ikke har et link til virksomheden, får I et her:
  http://www.GoSocial.dk

  Det var utrolig spændende at snakke med Martin – og jeg synes bestemt ikke han snakkede for meget. Jeg synes det blev godt og brugbart for mange.

  Jeg vil forsøge at svare så godt jeg kan på de spørgsmål der er kommet:

  3 @morten:
  Der findes mange affiliate-netværk i Danmark, men jeg kan klart anbefale IQ medier, EuroAds og Guava. De 3 kan jeg stå indenfor.

  58 @morten:
  Jeg har ikke noget med den afdeling at gøre, desværre. Men du er velkommen til at spørge min partner Robin (robin@gosocial.dk)

  59 @riisager:
  Vi har udviklet vores eget software der både uploader, split-tester, overvåger, optimere og 117 andre ting selv, og det er ikke til salg. Dog kan du nok godt købe noget billigt software på nettet – men har ikke selv prøvet noget af det.

  ___

  Også tak for alle de tweets :-)!

  Har I flere spørgsmål så stil dem endelig her. Jeg lover at besvare dem alle!

 • Christian Brix fra Eee PC Bloggen 28. juni 2010 at 02:07

  Hej Simon og Martin

  Tak for et rigtig spændende podcast – det var interessant at høre en så ung gut med så meget succes og med så meget knald på!

  Først til Martin: din “interview”-stil er super – bliv bare ved med det! Jeg tror at folk glemmer, at det her er noget Skype-optaget hjemmefra show uden journalister, tilrettelæggere og perfekt Steiner Kvale-interviewguide bag. Det ser jeg slet ikke som noget problem – blive endelig ved med det! Flere af os (eller måske bør jeg pirmært tale for mig selv 🙂 ) lytter jo også lige så meget til podcastene få at få dine/Thorborgs egne indspark – det er jo ikke en . Og når bare podcastene bliver lange nok, så får gæsterne jo også den taletid, de skal ha’..
  Som på Amino er der jo sikkert kun nogle få procent af lytterne, der kommenterer her – og de har nok heller ikke det store problem med det, siden de hænger på uge efter uge. 🙂
  (Jeg ser det som et større problem, at går lidt “baglås” i det. Tag det hellere med et smil/positivt og med attituden “sådan er min stil – håber I andre så kan lide det” fremfor med “kan du ikke lide lugten i bageriet kan du skride ” – selvom jeg godt kan forstå, at det er lidt frustrerende. Det ville i hvert fald vise endnu mere postivt overskud.)

  Simon, tillykke med det hele – det er virkelig stærkt gået! Jeg ville ønske at jeg havde brugt lidt mere tid på at lave forretning og lidt mindre på at klippe undertøjsmodeller ud af Føtex-reklamer, da jeg var 14.. 😉
  Når du snakker om 15000 eller 30000 i affiliate-indtægter, kan du så uddybe en lille smule om, hvor meget der efter din erfaring skal til for at komme op på det niveau:
  – Altså har du fx 3, 30 eller 300 websites/domæner kørende – og er det med 10 eller 1000 blogindlæg/sider på hver af dem? (Gennemsnitligt)
  – Har du testet med Google Adwords om de kan konkurrere med de affiliate netværk-annoncer, du benytter?
  – Hvilke sprog har du bedst erfaring med giver flest klik/salg/indtægter (du oversatte bl.a. til finsk hørte jeg)..?

  På forhånd mange tak, Simon!

  Og fortsæt det gode arbejde Martin. 🙂

 • Christian Brix fra Eee PC Bloggen 28. juni 2010 at 02:12

  (“lytter jo også lige så meget til podcastene få at få dine/Thorborgs egne indspark – det er jo ikke en DR2 temalørdag”, skulle der have stået..)

 • Kevin Simper 28. juni 2010 at 05:01

  Hej Simon

  Super fedt podcast, som du har lavet sammen med Thorborg! 😀

  Du siger at man kan lave alle slags annoncer på facebook, men hvad tanker har du over brugerenes købe lyst?

  Jeg tænker på, når en bruger søger på “køb smarte bukser”, så er han på udkig efter bukser, og dankort sidder lidt løst på ham eller hende. Hvordan takler du det på facebook?

  Håber du forstår hvad jeg mener? Ellers må jeg lige prøve igen!

  Ha’ en super dag!
  Kevin Simper

 • Erik B. Jørgensen 28. juni 2010 at 07:03

  Tak for et overraskende godt podcast. Der er gået lidt før jeg har fået det hørt, havde en del ældre podcast jeg lige skulle høre først.
  Så havde set en del af kommentarende før.
  Blev helt overrasket over hvor lidt du (Martin) snakker, ud fra kommentarende.
  Simon jeg synes du er for cool, hvis jeg kunne formulere mig sådan som 14 årige, uha. Må det gå dig forsat super godt, men det jeg ikke i tvivl om med den indstilling. Er blevet meget mere inspireret end jeg havde forstillet mig, når min forretning er lidt anderledes. Gav mange gode ideer. TAK

 • Simon Mørch 28. juni 2010 at 14:58

  @Christian
  Du skal først og fremmest vide lidt om hvordan det hele hænger sammen – også teknikken. Så du ikke (ligesom mig) står med en blog der lige pludselig er gået helt i stykker, fordi man lige troede man kunne noget smart med koden.
  Jeg kan anbefale at bruge WordPress. Det bruger jeg selv og er rigtig glad for det.

  Jeg forstår ikke helt dit spørgsmål nr. 2?

  Jeg vil helt klart anbefale at kigge på små lande hvis du har en stor målgruppe (eksempel software), men har du en lille niche, så vælg et så stort land. Men ellers start med Danmark, der kender du sproget.

  @Kevin
  Først vil jeg sige jeg har en del erfaring med markedsføring af en masse forskellige produkter på Facebook. Så jeg ved godt man ikke skal prøve at sælge dyre læderjakker til piger på 15, eller billige computer-skærme til kvinder på 60 :-), men udover den viden jeg allerede har, så prøver jeg mig generelt meget frem. Oprettet måske 3000 forskellige annoncer med forskellige segmenter – og udfra vores software udpeger jeg de 40 – 50 jeg kan se virker.

  @Erik
  Tusind tak! 🙂

 • Bent Andersen 28. juni 2010 at 17:46

  Super inspirerende, det bliver spændende at følge dig i fremtiden. Og nu … Nu skal vi videre -ud over stepperne og når motivationen falder, så skal der lyttes til Simon igen. Tak fordi du deler ud, bliv endelig ved.

 • Christian Brix fra Eee PC Bloggen 29. juni 2010 at 12:39

  Hej Simon
  Tak for svaret!
  Jeg har dog ikke været så god til at fomulere mig i ovenstående – sorry! -, så jeg prøver lige forfra, og håber du også vil prøve igen. 🙂

  1) Her tænkte jeg på selve hvor stor “volumen” du mener, at man skal op på, for at have sites, der kan genere 15-30000 i indtægter. Altså spørgsmålet er, om man skal forvente at opbygge 10 eller 100 sites, før de kan genere noget i den størrelsesorden – efter din erfaring. Og hvor store er disse sites så gennemsnitligt/optimalt set?
  (Jeg bruger allerede WordPress i stor stil og vil helt klart give dig ret i, at det er et godt råd til at begyndere ikke at rode FOR meget rundt i indstillinger og kode, selvom det virker meget let at bruge 🙂 ..)

  2) Jeg mente egentlig: Har du prøvet at sætte Google Adsense på nogle af dine sites fremfor affiliate-bannere m.v. – for at se, om du kan tjene lige så meget eller mere på Google Adsense, som du kan på Affiliate-links/salg?

  3) Tak for deling af dine erfaringer herom! 🙂

  På forhånd tak! 😉

 • Simon Mørch 29. juni 2010 at 17:26

  Hej Christian,

  1.
  Nu handler det jo ikke så meget om mængden af domæner, men mere mængden (og kvaliteten) af indholdet. Så det kan jeg ikke helt svare på?
  Et generelt godt råd er at glemme den normale tankegang, mange mennesker har i Danmark. Kan du det, får du meget nemmere succes.

  Du kan jo gøre som mig, og sætte et mål; tjene 10 kr. pr. måned. Det vil for rigtig mange virke totalt åndsvagt man sidder og bruger 5 – 8 timer om dagen og ens mål er at man efter 2 måneder har tjent 10 kroner.. Men se bare hvor det kan ende. For 10 bliver til 20, 100, 500, 10.000 og wupti så er du hurtig oppe på et niveau hvor du kan leve af det.

  De brancher jeg har arbejdet med ligger jeg normalt og tjener mellem 10 – 40 kr. pr klik jeg sender videre fra min blog, da det er af en enorm god kvalitet (folk der har læst alt om produktet og kender prisen). Så at bruge AdSense ville være helt dumt af mig.

  Måske det er en god idé til konkurrence-sites osv. det ved jeg ikke – måske?

  Det var så lidt :=)

 • Anders Bagnegaard 30. juni 2010 at 14:27

  Tak Thorborg og Simon.

  Tak Thorborg fordi du gider hjælpe Simon, med at blive hørt, og os andre!

  Jeg går ud fra, at Simon fik sagt den han ville sige også selv om Thorborg snakker.

  Jeg har lige et par spørgsmål:

  Simon fortalte om, hvilke blogs han læste, kan jeg ikke få det skriftligt ? 🙂
  Hvilket affiliate netværk er bedst? Jeg bruger selv Tradedoubler, men de er ikke helt rene.

 • Lana Bos 30. juni 2010 at 15:09

  Wauuuuuw, det var fedt! Kl. er 22.06 og jeg har netop brygget en kop kaffe, klar til at give den gas all night long. TAK for det energiboost – det kan der kun komme store ting ud af!

 • Simon Mørch 30. juni 2010 at 16:01

  @Anders
  Jeg sendte alle links til Martin, men man skal være Amino Plus+ for at se dem. Men jeg kan anbefale IQmedier.dk!

  @Lana
  Tusind tak! Skriv endelig her, hvis der skulle opstå spørgsmål. Så hjælper jeg!

  __

  Og til jer andre, så er dette et lille bevis på hvordan jeg lige nu køber kliks til 5 øre stykket fra Facebook! (0.05 DKK)!

  http://www.gratisupload.dk/download/46018/view/

  Spring op på hesten – det er NU du skal slå til(!)

 • Anders Bagnegaard 30. juni 2010 at 16:33

  Godt jeg er amino plus medlem 🙂

 • Mette Kirkegaard 2. juli 2010 at 08:41

  Drømmer du om at lukke din Facebook, så kommer du på andre overvejelser, når du hører Simon fortælle om sin salgssucces.

 • Jacob 3. juli 2010 at 20:02

  Hej Martin,

  Super spændende som altid! – Du skal selvfølgelig ikke tage dig af kritikken. Folk i Danmark har en generel tendens til, at skulle rakke ned på.. ja, mennesker som har det med at stikke næsen frem og bane vejen ;o)!

  Keep it Thorborg!

 • Kenneth Dambo 5. juli 2010 at 11:40

  Fantastisk at du er nået så langt i så ung en alder Simon. Jeg kender lidt til Oksbøl, da jeg har familie der og det er jo ikke Danmarls største by, så du er et rigtig godt eksemepel på, hvor STORE muligheder det et i internettet, online markedsføring og de sociale medier som markedsføringsværktøj.

  Jeg ser Thorborgs Talkshow som en samtale mellem two iværksættere, der sammen genererer en masse guld korn, som andre kan gå del i. Det handler hverken om Simon eller Martin men alle dem der ser med og kan bruge det til noget 🙂

 • Thomas De Oliveira 6. juli 2010 at 07:43

  Super godt podcast. Spændende at høre på, til min jævnaldrene iværksætter ven. Næste må jo blive mig 😛

 • Martin Aleth 14. juli 2010 at 04:49

  Super fed podcast. Virkelig inspirerende!!

  Dette har også ledt til en del spørgsmål, men det vigtigste, som jeg håber du, Simon, kan hjælpe mig med, eller for den sags skyld nogle af her andre. I forbindelse med Affiliate markering og oprettelse af kampagne sites, hvor i podcasten bliver nævnt den nye iPhone, hvordan tager sådan et kampagne site sig bedst ud? Har du/I nogle gode eksempler på sider, som er oprettet med baggrund i affiliate kampagner?

  Takker igen,

  MVH

  Martin Aleth

 • Hingst 14. juli 2010 at 14:24

  Hej Simon flot podcast iøvrigt…

  Spørgsmål:
  Som jeg har forstået det startede du ud med før du blev ansat i Gosocial at give dem den garanti at de kun skulle betale for hvert produkt du fik solgt, der brugte du jo facebook marketing her er mit spørgsmål så hvordan der kunne spores dine salg altså hvordan man kunne se at det var dine salg, og ikke bare folk der havde fundet siden og købt det samme produkt som du promoverede?

  FLOT FLOT FLOT PODCAST

  Im out..

 • Peter Lauge 15. juli 2010 at 03:07

  @Simon:
  Du deltager på denne Amino tråd (http://www.amino.dk/forums/t/94654.aspx) hvor du henviser til den tråd vi er på nu, hvor vi så kan stille spørgsmål.

  Hvad er det helt konkret du mener med at man skal undgå “lav quality score og byder bredt”? (taget fra Amino tråden).
  Kan du give et konkret eksempel på hvordan du får klik prisen ned på Adwords?

  På forhånd tak!

  🙂

 • Peter Lauge 15. juli 2010 at 03:20

  @Simon:
  Du skriver også at hvert klik bliver billigere på Facebook, jo mere man specificere ud ens målgruppe. Og det samme sker på Adwords.

  Men hvis jeg på Adwords ændre på de domografiske muligheder, så får jeg denne bedsked af Adwords:
  ****************
  Hvis der er to demografiske karakteristika, der overlapper, bliver dine forøgede bud for begge tilføjet samlet.
  Køn: Kvinde Bud + 10 %
  Alder: 18-24 Bud + 15 %

  Så vil den resulterende kombination være
  Kvinder og 18-24 = Bud + 25 %
  ****************

  Er det ikke sådan du gør?

  🙂

  På forhånd tak!

 • Iværksætter debatten Amino | Tobias Hyldeborg 15. juli 2010 at 08:05

  […] bl.a. hans talkshows ud, specielt det med Simon Mørch er pisse […]

 • Heidi 20. juli 2010 at 23:37

  Det gik så godt i starten, nød at høre Simon fortælle, men så gik der da godt nok Martin i den as usual. Når det er sagt så er det informativt som altid. Tak for jeres viden.

 • Kristian Jakobsen 21. juli 2010 at 04:49

  Klart et af de bedste talkshows til dato! Og ja, Martin taler meget, men Simon får trods alt også smidt en del guldkorn, og man kan vel aldrig få FOR meget Thorborg? Det betyder jo bare, at det bliver et podcast i spillefilmslængde…no probs.

 • Mark W 21. juli 2010 at 08:20

  Hej Martin og Simon
  Først og fremmest: SUPER, SUPER podcast – forstår overhovedet ikke den kritik der fremkommer her i kommentar-tråden!!?? – men hvis der er en ting jeg har lært her i livet, så er det, at det er UMULIGT at gøre alle tilfredse.
  Til alle jer der ikke bryder sig om den interview stil der føres i Martins Talkshows – SÅ lad dog være med at lytte med!!!

  Personligt ELSKER jeg den direkte stil, med sgu, fick og slipse-had :O) KEEP IT up Martin !!!!!

  Til Simon – du er sgu for vild – “14, fantastisk og fabelagtig” – jeg vil følge dig nøje fremover – “sgu godt gået knægt” :O) (undskyld ordet knægt, men jeg er 51, så for mig er du jo kun en knægt – men der er fandema gods i din fremtoning. SÅDAN Simon!!!!)

  Nå, men tilbage til podcast’n den belyser jo en MASE spændende emner – MEN giver også en del spørgsmål.
  Her er et par af dem:
  1) Det første men skal kunne for at komme igen med Affiliate Marketing, er jo at kunne opbygge en website/blog?? – har du nogle gode råd til opstarten samt anbefalinger af brug af host osv.
  (du ved hva kommer først “hønen eller ægget” (Starter du med et køb af et domain navn?, hvordan vælges et hosting firma?, hvordan vælges et relevant affiliate produkt? osv.
  2) Hvordan starter man en kampagne på Facebook??
  3) De guides du omtaler – f.eks. på nye telefoner – hvordan kan du skrive et guide/review af en f.eks. ny telefon, når den IKKE er frigivet endnu – f.eks den nye I-phone 4??
  4) Kan du anbefale et eller flere oversættelses firmaer / services??

  Håber at høre fra dig vedr. disse spørgsmål Simon.

  HYg & Smil
  Mark W.

 • John Bakken 1. august 2010 at 14:20

  Formidabel podcast! Lærte mere end jeg plejer af dine casts. Keep them coming Thorborg, vi er som du kan se mange der nyder at slappe af til et af dine podcasts.

 • Kenni Hansen 9. august 2010 at 08:15

  Ja da jeg var 14 fik jeg vist min playstation 2, så kan i selv regne ud hvad min tid gik med 😀

 • Frederik Østergaard 30. august 2010 at 10:49

  Hvordan henter jeg talkshows’ne ned på min com og ligger dem på min ipod?

 • Videoer, foredrag og interviews med iværksættere — Frederik Trovatten 31. august 2010 at 09:03

  […] Thorborg.tv –  Thorborg taler og sådan er det – (Dansk) Thorborg.tv er et talkshow startet af serieiværksætteren, Martin Thorborg. Du kan finde en masse interessante interviews/talks med danske iværksættere, her i blandt Jesper buch fra Just-Eat og den nu 15 årige millionær Simon Mørch. […]

 • Casper 6. september 2010 at 14:22

  Frederik Østergaard @ Benyt dette link, så skulle iTunes gerne åbne af sig selv i podcasts, hvorfra, du kan hente de pågældende talkshows fra Thorborg, som du ønsker.

  Link: http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewPodcast?id=386531662

 • Daniel Pedersen 26. september 2010 at 14:07

  Rigtig godt talkshow, kunne dog godt tænke mig at der havde været lidt mere af Simon, altså at han snakkede mere.

  Synes det er imponerende som han vil dele ud af sin viden og ikke holde den tæt på kroppen.

  Det gav meget inspiration at lytte til dette talkshow.

 • Tjen millioner i folkeskolen 3. oktober 2010 at 03:01

  […] Hør interviewet her. […]

 • Lasse 30. december 2010 at 18:24

  Jeg synes, det er virkelig fedt, at Martin Thorborg fortæller så meget. Han snakker jo ikke bare i øst og i vest, men tager sidegrene op, som Simon *selv* har startet. Og det er hver gang virkelig brugbar information (ikke satse på enkelt kunde/annoncør, gratis reklame via fora, osv).

  Et par enkelte råd:

  * Martin – du gentager nogle gange dig selv unødvendigt mange gange, og det bliver ret langtrukkent og irriterende.

  * Lyden er ikke specielt god kvalitet. Det lyder, som om Martin sidder i et badeværelse. Kunne man ikke lave interviewerne i real life?

 • Lasse Kalkar 20. marts 2011 at 16:59

  SUUUUPER fedt talkshow dér !, Er selv også 14 år, og det her har givet mig sparket kan man sige. Det har givet mig rigtig meget motivation til at sætte mig meget mere ind i iværksætteri og marketing. Samt en masse god viden.

  Så mange tak til jer begge, for at I eksisterer.

  PS. hvis jeg skulle sige en dårlig ting om talkshowet, ville det være at jeg gerne ville have hørt noget mere fra Simon.

 • FB 8. juni 2011 at 13:51

  Super inspirerende, men hvor er han blevet af?
  En overgang var han aktiv og synlig over det hele, men nu hører man ikke så meget.

 • Thorborg 8. juni 2011 at 14:29

  Han har travlt med at tjene penge.
  Jeg havde en hyggelig frokost med ham her i Florida, hvor han havde booket en stor suite sammen med Robin, hans partner.
  Det lød som om det gik mere end godt, så jeg tror bare han har travlt.

  De bedste hilsner

  Martin

 • Smartphone Guide 20. september 2011 at 03:14

  Faldt lige over denne gamle podcast… nu hvor jeg sidenhen har hørt, hvor godt det fortsat er gået Simon og hans projekter, har det gamle podcast fået en ny dimension. Kan kun sige, GODT GÅET Simon 🙂

 • Anders 19. oktober 2011 at 12:11

  Super inspirerende,
  tak for det. 🙂

 • Pernille 19. juli 2012 at 15:43

  Man kan ikke andet end beundre sådan en dygtig og energisk ung mand. Efter jeg hørte podcastet så jeg, at det jo er mere end 2 år gammelt. Hvad mon den unge mand har gang i i dag?

 • Kim Schmeltz 9. oktober 2012 at 13:16

  Simon:
  STOR respekt til dig Simon. Det er virkelig fedt at du tog springet i en så ekstremt tidlig alder og at du har sådan en stor passion for det (ikke mange i din alder der har) og da slet ikke på niveau med dig. Desuden er du nok den mest veltalende og velformulerende 14 årige jeg nogensinde har hørt. Super flot med firmaet og din vej dertil og at du samtidig har begge ben på jorden og blot fortæller din historie i stor og afslappet stil, Thumbs up og fortsat god vind herfra 🙂

  Martin:
  Jeg synes, modsat de fleste andre her at det var fint du snakkede så meget, det viste at du oprigtigt var rigtig interesseret i at hører Simon og også fortælle ham nogen af dine erfaringer mv. Dog synes jeg du nogle gange kom til at afbryde Simon og det var lidt ærgerligt.

  Men helt klart et af de bedste podcast jeg har set.

 • Rune 10. februar 2013 at 17:10

  Fin artikel.

  Så vidt jeg kan se er virksomheden da gået helt kold efter kontant har været på banen? Er jeg helt galt på den? Derudover har Mattias Skovhøj kørt to andre sider kondomfrans og smykke virksomhed hvor den ene ikke virker mere?

  Det alt det her fortæller mig, er at en rigtig god ide er gået helt kold. Hvad der gik galt er jo måske i virkeligheden rigtig relevant.

 • hold 6. april 2013 at 17:53

  Interessant at høre Simon’s historie, men hold dog kæft Martin.
  Helt ærligt..
  Du snakker meget, men 80% af det du siger er mildt sagt noget ubrugeligt mundlort kombineret med lidt danske ord.

 • Soeren F. Andersen 12. december 2013 at 12:40

  Husk at trække vejret Martin. Interview teknikker er ikke noget man lærer fra Day one. Men det ville have været fedt at høre Simon Mørch mere i dette podcast

 • Henrik Spontan 12. december 2013 at 12:48

  Fedt mega inspirerende 🙂

 • Amalie Karoline 12. december 2013 at 13:30

  Kunne have været federe hvis Simon fik mere taletid og Martin talte mindre. Udnyt i stedet, at Simon er til steder.

 • Jane Charlotte Nielsen 12. december 2013 at 19:26

  Super, godt gået Simon og Martin !

 • Dansk Rengøringsservice 12. december 2013 at 19:30

  Super godt gået begge to – meget motiverende !

 • Mette Weber 13. december 2013 at 07:07

  Vedholdenhed .. giver pote tak Simon … lad Simon styre mere han kan selv

 • Helle Skagen 14. december 2013 at 19:25

  SÅDAN!! Flot, at Simon holdt fast – DET er nok hele Essensen i Om man Lykkes – eller ej! Bare TRO på sig selv & MAS sig Videre – Så Lykkes det 😉

 • Jannik Hansen 28. december 2013 at 16:48

  Fantastisk!

 • 5 affiliate marketers, 7 spørgsmål og masser af læring til dig 7. december 2015 at 04:17

  […] Det gjorde jeg efter Martin Thorborgs interview af 14 årige Simon Mørch, det fortalte mig at jeg ikke behøvede den helt unikke og geniale ide for at kunne skabe noget på nettet. https://www.thorborg.dk/14-aarige-simon-moerch.html […]

 • Isak Engelhardt 9. juni 2016 at 12:42

  Behøver man være god i matematik for at starte ens eget firma?

 • Skriv en kommentar