Martin Thorborg podcast

I 12. afsnit af Thorborg Brevkasse gælder det sociale medier. Jeg var i Las Vegas til Affiliate Summit 2009 og blev inspireret/provokeret til at snakke om hvordan vi bruger og misbruger sociale medier og om vi kan leve med dem i længden.

Lyt til Talkshow her:

Tryk play  

Download Talkshow her (MP3)

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (6 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...
 • Michel Thigpen 26. januar 2009 at 16:13

  Hej Martin,
  Så tilfældigvis video’en af keynoten med Gary V. Og så hørte jeg dig…wow hehe surprise.
  Held og lykke med de sociale medier, det kommer til at køre bedre og bedre. Det er en ny måde at gøre ting på og mennesker skal lige forbi forbeholdene og de tekniske modstande, så kører det.
  Enig med dig i broadcast, det er broadcast når man når en vis størrelse. Tror at man så skal benytte de community man har opbygget omkring en til at hjælpe til med at varetage one2one oplevelsen videre ud.

  Michel Thigpen
  http://twitter.com/michelthigpen

 • Chris 27. januar 2009 at 09:03

  Hej Martin,

  “Hvordan finder man extra tid???”

  Det er snedigt fordi jeg havde tænkt mig at spørge dig om det samme du spørger om.

  Sagen er at mangel på tid er noget jeg har gået og tænkt over, du kan sige at jeg har brugt meget tid på at finde måder at få mere ud af tiden.

  Jeg har prøvet at hyre flere personlige assistenter, rigtig billige faktisk. Jeg har hyret programmørere, faktisk også ret billigt.

  Men, men, men, men det er bare ikke let at få andre til at lave det man selv laver, ok, det er måske min egen skyld, jeg er dum og kan ikke finde ud af hvordan man udelegere mit arbejde! Eller er det for indviklet det jeg laver, ved det ikke….

  Det tætteste på at arbejde aller mest effektivt, det er faktisk noget der kaldes The Uberman sleep schedule eller Polyphasic Sleep. Ideen er at man sover 20 min hver 4. time, døgnet rundt. Smart, for det giver extra 28 timers vågentid på en uge.

  Jeg prøvede forsøget i en uge men måtte give op på grund af sociale hensyn til familie, når man har 5 børn og kone, så er det bare ikke let at fylde de lyse timer med søvn. Men jeg fik faktisk sendt regninger ud for 65 timers arbejde denne ene uge.

  Har hørt at der er andre der har kørt forsøget i årevis og er super glade for det!

  MEN jeg syntes at forsøget var vanvittigt spændende og der er ingen tvivl hos mig at jeg vil genoptage forsøget hvis jeg render ind i et projekt der bare kræver at man arbejder super meget i en kort periode.

 • Thorborg 27. januar 2009 at 16:34

  Michel, godt at se dig her 🙂 Ja du har nok ret, som på Amino, så må man få noget hjælp af dem der elsker platformen. Men når man har et personligt brand, så er det ikke altid noget brugerne ønsker, at andre blandet sig 🙂

  Chris, det lyder ikke som noget for mig, jeg elsker at sove og 20 min. er sgu lige i underkanten. Det er muligt man overlever, men som du selv er inde på, så bliver konen sgu nok muggen 🙂

  Dbh Martin

 • Skriv en kommentar