Selvom jeg har mine egne projekter, laver jeg af og til arbejde for andre virksomheder.

Jeg har et godt strategisk overblik, som jeg flittigt bruger i mine virksomheder og i de bestyrelser jeg sidder i.

Typisk kommer jeg ind og besøger virksomheden i 3-4 timer, hvor i tømmer min hjerne  for alt hvad i vil vide og får adgang til mit store netværk. Jeg får en kort briefing før vi mødes, så jeg kan tænke lidt over jeres problemstillinger og give jer mine input.

Jeg tager 25.000 kr. + moms og transport fra København.

Advisoryboard er også en mulighed. Har du en rigtig spændende virksomhed som kan have gavn af min viden, så er jeg også åben over for at sidde i dit advisoryboard. Men det kræver at jeg virkelig tænder på opgaven og ved at jeg kan yde en stor indsats over længere tid.

Prisen må vi snakke om, da den afhænger af mødeaktivitet m.m.

Bestyrelsesarbejde er noget jeg også gør mig lidt i. Jeg sidder i bestyrelsen for Godream, iPaper, Newsec og Andersen & Martini, som alle er meget spændende og succesrige virksomheder. Og kommer den rigtige virksomhed, med gode mennesker, en spændende opgave og viljen til at betale for den energi jeg lægger i projektet (min. 150.000 kr. / år i honorar), så kan jeg fristes.

Hvilke virksomheder har du arbejdet med?
Rigtigt mange for at sige det mildt. Jeg arbejder med små virksomhed, som store. Her er nogle af dem jeg har hjulpet: Deloitte, Dancover, Saxo.com, BilligVVS, Copenhagen Watch Group, Pure Lime, Audiomedia, Idenyt, CEGO, Unicef, Click-A-Site, Silvan og mange, mange flere.

Holder du også foredrag?
Ja det gør jeg af og til og i 2010 blev jeg kåret som Danmarks mest motiverende foredragsholder og jeg er blevet bedre siden.
Mine emner er iværksætteri, disruption, innovation og så har jeg en super peptalk med “Succes, motivation og det gode liv” 🙂
Du kan læse mere om mine foredrag lige her

Hvordan kontakter jeg dig?
Det er meget let.
Start med at sende mig en e-mail med dine udfordringer og tanker og så tager vi den der fra.
Du kan fange mig på martin@thorborg.dk