1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (9 lyttere har afgivet deres stemme)
Loading...

Folk der læste denne, læste også

  • Marc Falk 8. februar 2010 at 08:48

    – Hvorfor blev du iværksætter? Pga. familie, venner, et behov?
    – Var JustEat dit første projekt? Havde du erfaring i branchen, eller var det noget du fik hen ad vejen?
    – Hvad var en af de største udfordringer ved start af JustEat, og hvordan tacklede du den?
    – Hvad omhandler dit næste projekt? og hvorfor?
    – Hvordan var din approach, da du gik in på det engelske marked? Skulle i ændre konceptet?

  • Simon Merrild 8. februar 2010 at 09:11

    “Basalt set 0 kroner” er ikke mange penge at starte en forretning for. Hvordan klarede du det? Fokus kunne måske nemt blive at få penge ind så hurtigt som muligt, for at have noget at arbejde med. Jeg forestiller mig, at det kunne komme lidt i vejen for at arbejde med konceptet.

    For at spørgsmålet står helt klart: Hvordan lanceres et så stort koncept uden en øre?

  • John 8. februar 2010 at 09:36

    Ikke alle kan opfinde den ”brune sovs”. Så ideen med, at man bare skal få ”verdens” bedste ide er vel en lidt for brugt kliche efterhånden eller hvad? 😉 Kunne være spændende, hvis han/I kunne fortælle lidt mere om, hvordan man strategisk skal angribe et marked online, hvor man i forvejen er godt etableret offline, hvis man kan sige det sådan. Ofte lyder det, at man skal være billigst og bedst for, at få succes online, men det harmonerer ikke i min verden, da alle sjældent kan være både bedst og billigst. I vores eget tilfælde er der tale om en etableret engros virksomhed som gerne vil have bedre fat i det danske online marked. Vores core business er high-end produkter til B2B kunder (”håndværkere”), men online er vi også interesseret i, at handle B2C, dog med differentierede priser i forhold til B2B, da en del af B2B kundernes forretningsgrundlag er, at de kan opretholde en fornuftig avance på de købte produkter. Førnævnte grundlag ønsker vi naturligvist ikke at undergrave. 65% af vores afsætning ligger i forvejen på det danske B2B marked, hvor kun 2-3% er B2C. Den resterende del er B2B eksport. Hvordan vil i gribe en etablering på det danske online marked an?

    Hurtigt input herfra – håber roderiet giver mening 😉

  • Kenneth Hedegaard Olsen 8. februar 2010 at 09:37

    – Kunne du selv programmere det?
    – Havde du erfaring inden for området?
    – Hvor meget tid brugte du i starten?
    – Hvor lang tid gik der før du kunne leve af det?

    Dbh. Kenneth Hedegaard Olsen

  • Morten G. 8. februar 2010 at 09:50

    Jeg kunne godt tænke mig at høre mere om den evne, som Jesper Buch har fortalt om i adskillige interviews: At han kan se lige igennem folk og med det samme ved om der er noget i en potentiel samarbejdspartner, ansat og så videre eller ej.

    Jeg ville gerne vide om han mener, han fortsat har den evne?

  • Simon 8. februar 2010 at 10:05

    Er det billede pressen og hr. og fru danmark har af dig, det rigtige?

    Tror folk du er bedre, end du selv tror du er?

  • Tommy Krabbe 8. februar 2010 at 15:06

    Hvad vil han bruge sin succes til – altså udover at få mere succes?

  • Christian 8. februar 2010 at 17:06

    Hvad er den største fejl du har begået ifm. JE, og hvad har du lært af den?

    Glæder mig til interviewet MT:-)

    /Christian

  • Kim 8. februar 2010 at 17:18

    – i nogle lande kører Just Eat på franchise basis, hvad er fordele og ulember på at udbrede sit produkt på den måde?

  • jack 9. februar 2010 at 03:41

    Hvordan startede I med at få restauranter “ind” – Ringede I bare rundt, eller besøgte i først en delmængde af dem, for st sikre at I kunne få nogle med, så det var nemmere at trække dem “ind” I efterfølgende ringede til?

  • Theis Brouer-Jensen 9. februar 2010 at 06:48

    Beskriv dig selv med 3 ord

  • Morten Just 9. februar 2010 at 07:24

    – har i planer om et API?
    – partner/affiliate-setup?

  • Morten Simonsen 9. februar 2010 at 07:32

    Hvordan skaber og fastholder vi kontakten til firmaer/annoncører, som vi gerne vil have ind og reklamere på vores forskellige hjemmesider ?

    Vi laver professionelle online community hjemmesider hvor hver af hjemmesiderne har sin egen målgruppe af brugere, vores indtjening er baseret på online reklame indtægter og ekstra ydelser på hjemmesiden,
    som brugerne kan betale for.

    Vi er to web-iværksættere på de 30 år der selv er ved at starte firma,
    derfor følger vi tæt hvad I begge går og laver, thorborg og buch 🙂

  • Jannie Buch 9. februar 2010 at 07:39

    Hvornår skal jeg smadre dig i AOE II igen?

  • Thomas Sønderstrup 9. februar 2010 at 07:39

    1) konverteringsrater (regionale, geografiske forskelle?)
    2) traffic (direkte, search, kampanger – hvad virker for jer?)
    3) pizza+sociale medier – nogle erfaringer med succes på sociale medier?

    Thomas

  • Jacob Andersen 9. februar 2010 at 10:14

    Hejsa,

    Jeg vil gerne spørge Jesper, hvordan han i sin tid fik solgt ideen til de folk, som senere blev hans partnere – Her tænker jeg netop på, at han får en fyr som Carsten Mikkelsen med i projektet.

    Jeg står som ung iværksætter overfor en lignende situation, så det kunne være inspirerende, hvis han gad sætte et par ord på det emne.

    Alt godt

    Jacob

  • Tweets that mention Jesper Buch, hvad vil du spørge ham om? | Thorborgs Talkshow -- Topsy.com 9. februar 2010 at 11:21

    […] This post was mentioned on Twitter by Martin Thorborg, Rune Risom and Per Meldgaard, Martin Larsen. Martin Larsen said: RT @thorborg: Jeg snakker med Jesper Buch fra Just Eat om 3 timer, hvad vil du vide? http://bit.ly/bqxn3O […]

  • Thorborg 9. februar 2010 at 13:01

    Så har jeg snakket med Jesper og det blev pisse godt!
    Jeg arbejder på det og forventer det online om 1-2 timer.

    Dbh Martin

  • Solbriller 9. februar 2010 at 23:30

    – Føler du dig succesrig, fordi du er blevet offentlig kendt?
    – Og hvad er evt bagsiden af medaljen?
    – Er presset større på projekterne startet efter Just-Eat, fordi du har skabt succes engang?
    – Har det ændret noget i din iværksætter ånd, efter du er kommet til mange penge, eller er det stadig ideen du brænder for?

  • søren 25. august 2010 at 04:18

    Hvor pokker bliver så det link af til Jesper Buch fra Just Eat.
    Så man kan hører hvad der bliver sagt??
    Smidt mig en mail Thorborgs med linket.

  • Thorborg 25. august 2010 at 07:33

    @Søren, her: http://www.thorborg.dk/jesper-buch-just-eat.html

    Skal jeg ikke også lige komme forbi og tørre din numse? 😉

    Dbh Martin

  • søren 25. august 2010 at 08:57

    Hej Thorborg

    Jeg takker for linket.

  • Skriv en kommentar